• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ipek kirpik uygulamasının üstünden bi hafta geçmeden gece gözüme bi kaçı battı diye badem yağını ısıtıp yoldum takılanların hepsini onlarla kendi kirpiklerimden de yoldum baya bi şimdi kirpik uzatıp gürleştirme derdine düştüm acaba bu tarihler kirpik uzatma da da etkili midir?
bi de saç bakımı yaparken düzleştirme gibi şeyler yapmıyoruz ya mümkün mertebe tam netice olsun diye acaba kirpik bakımında da makyaj olumsuz etki yapar mı?
tabi bi de kirpikle ilgili ne yapabilirim? mavalanın ürününü almayı düşünüyorum ama başka şeyler varsa onları da yapabilirim..
buraya yazmam umarım sorun olmaz bu arada şimdiden özür dilerim öyle olursa :30:

bugünden itibaren iki hafta önemli canım..ama ne yapman gerektiğini bilemiyorum tabi..
geçmiş olsun..

yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

Son düzenleme:
yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

:53::53:
Kremin asıl amacını düşününce bile isteğim kaçar saçıma sürmek için:53:

merakla bekliyorum :52:

içerikleri aynımıymış eminmisin ters bi etki yapmasın sonra :30:

Canım güzel bilgi için teşekkürler. Benimde öğrendiğim bu tür kremleri kıl köklerinde uygularken önemli olan bekleme saati. Kısaca okuduğum bir bilgiyi paylaşıyım ;
Tretin krem 0.005 Retinoik asit içermektedir.Bu istenilen oranda bir içeriktir.Saç köklerinize az bölgelere bir. ve iki. Hafta mercimek boyutunu geçmiyecek değin sürmelisiniz.misal olarak yanları yeni yeni açılmış biri her bir yan(temple bölge) için bir mercimek değin sürmelidir.üç. haftadan itibaren nohut değin sürmelisiniz.mühim uyarı fazla miktarda kullanılan Retinoik asit dinlenme halindeki saçları dökmektedir.O yüzden fazla miktarda sürmeyiniz.
Sarımsak bakımı yapan ve fazla bekleten arkadaşımın saçının kenarı hafif yandı.Hali hazırda kıl kökleri için yapılan bakımların bile, bekleme saatinin çok önemi olduğuna inanıyorum. Çok dikkat edilmeli. :34:

canım paylaştığın için çok sağol..
aslında biraz tedirginlik hissetmedim değil..doktor tanıdığın varsa sor,için ve içimiz rahat olsun..
ama yazıp kaçtı yapma olur mu..olumlu yada olumsuz mutlaka haberdar et lütfen :54:
birde netteki bilgilerin linkini özelden atabilirsen çok sevinirim..

günaydın arkadaşlar kurs öncesi mesajları bi kontrol edeyim demiştim, (isimlerin altında pembe renkli) 1 kalbim olduğunu fark ettim ve sevindim ama ne işe yaradığını ve nasıl oluştuğunu anlamadım bilen varmı acaba?

have a nice day :54:

günaydın arkadaşlar kurs öncesi mesajları bi kontrol edeyim demiştim, (isimlerin altında pembe renkli) 1 kalbim olduğunu fark ettim ve sevindim ama ne işe yaradığını ve nasıl oluştuğunu anlamadım bilen varmı acaba?

have a nice day :54:

merhaba canım mesaj sayın arttıkça o kalplerin de artıcak; kıdemini gösteriyor

kızlarr :52:
dün akşam saç bakımımı yaptım yumuşacık saçlarım :12: ve banyo sonrası saçlarımın uzunluğuna inanamadım :52: çok çok mutlu oldum... geçen hafta aktardan bi tane sprey aldım banyo sonrası ıslak saça uygulanıo sadece saç diplerine gelicek şekilde.. etkilerini ilerleyen zamanlarda görücem :31:

kızlarr :52:
dün akşam saç bakımımı yaptım yumuşacık saçlarım :12: ve banyo sonrası saçlarımın uzunluğuna inanamadım :52: çok çok mutlu oldum... geçen hafta aktardan bi tane sprey aldım banyo sonrası ıslak saça uygulanıo sadece saç diplerine gelicek şekilde.. etkilerini ilerleyen zamanlarda görücem :31:

Sinameki bakımı yaptın dimi canım . ya hep sorcam unutuyorum belkide sordum ama unuttum :d Bu Yağ karışımlı sinameki kürünü sadece dipleremi yapıyorduk yoksa tüm saç boylarınamı yayıyorduk?

Sinameki bakımı yaptın dimi canım . ya hep sorcam unutuyorum belkide sordum ama unuttum :d Bu Yağ karışımlı sinameki kürünü sadece dipleremi yapıyorduk yoksa tüm saç boylarınamı yayıyorduk?
Yok canım ben sinameki yapmıyorum ara verdim ona barcelino aldım onu kullanıyorum bi kaç haftadır.. öncesinde sinameki yapıyordum barcelino dan sonra kısa bir ara vercem sonra sinamekiye başlıcam.. sinamekini yaparken ben sadece saç diplerine uyguluyordum tatlım..:40:
teşekkürler siyah incim :21:

rica ederim :79:

Kızlar acaba yağlı bakımımı bugün saat 6 gibi sürüp 10 10 buçuğa kadar bekletsem 8 den önceki 2 saat sorun olur mu? Diğer günlerde bakım yapamayacağım yağlı bakımı kaçırmak istemiyorum ama saat 8 den sonra yaparsam da çok fazla bekletemeyeceğim acaba az bekletsem bile yararı olur mu:26:

Kızlar acaba yağlı bakımımı bugün saat 6 gibi sürüp 10 10 buçuğa kadar bekletsem 8 den önceki 2 saat sorun olur mu? Diğer günlerde bakım yapamayacağım yağlı bakımı kaçırmak istemiyorum ama saat 8 den sonra yaparsam da çok fazla bekletemeyeceğim acaba az bekletsem bile yararı olur mu:26:

olur canım..her iki dönemide değerlendirmiş olursun..

olur canım..her iki dönemide değerlendirmiş olursun..

Ay çok mutlu oldum bu cevaba gerçi ben sinameki değil muskatlı bakımı yapıyorum ama olsun o zaman birazdan yapıyim çok sevindim:66:

Hatta önce saçımı mineralli suyla ıslatabilirim :66:

Son düzenleme:
Ay çok mutlu oldum bu cevaba gerçi ben sinameki değil muskatlı bakımı yapıyorum ama olsun o zaman birazdan yapıyim çok sevindim:66:

Hatta önce saçımı mineralli suyla ıslatabilirim :66:

bende bugün muskatlı bakım yapacaktım minareli su ile başlamak süper bi fikir. muskatlı bakımı ben ilk defa yapıcam, nasıl iyi geliyormu saça

mesaj kutum bomboşşş..niyeeee..:47:
kim verecek sakladığım önemli mesajların hesabını :47:

Bende sinir oldum bu meajların silinmesine Önemli sakladığım mesajlar vardı bileydim böle bi risk var yedeklerdim hepsini :/ . ay sorumu sildim ayakta uyuyorum ya bugün iyi değilim Cevaplanmış zaten yukarda :s

Son düzenleme:
Back