Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçlardan 2 mm de ben mi alsam acaba yahu yoksa almasam mı
hani ağustosa kadar ellemeyecektin ben mi yanlış hatırlıyorum
Hahhahaha tavuk gerisi tövbe tutmazmış hahahaha tamam tamam kesmiyorum söz
Uçlardan 2 mm de ben mi alsam acaba yahu yoksa almasam mı
Hahhahaha tavuk gerisi tövbe tutmazmış hahahaha tamam tamam kesmiyorum söz
hahahahahahahahah koptum yaa allah iyiliğini versin =))
kıyma o güzel saçlarına 2mm olsa bile.. kesilmeye ihtiyaçları yok ki..
biz zaten bu kesmelerden çok uzatamıyoruz Kılıçbalığım ya, dediğiin hesaapp kesim gününü görüncee tutmuyo töbelerim benimdee
ayçangül sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım et. haziranda saç kesim günü ayın kaçı gibi olur sence. bu benim için çok önemli o yüzden şimdiden öğrenmem gerekiyor. yardımcı olman mümkün mü
Allah hepimizin iyiliğini versin kızlar, cidden kese kese saç uzatamıyoruz Bu arada teşekkürler cikilopcik hem iltifatın hem beni kendime getirdiğin için Minnaksultan sende makaslardan uzak dur Ağustos'a kadar hatta saç kestirmeye tövbeliler topici açalım bir tane
Allah hepimizin iyiliğini versin kızlar, cidden kese kese saç uzatamıyoruz Bu arada teşekkürler cikilopcik hem iltifatın hem beni kendime getirdiğin için Minnaksultan sende makaslardan uzak dur Ağustos'a kadar hatta saç kestirmeye tövbeliler topici açalım bir tane
ağustosa kadar beni de frenleyin kızlar..uçlar düğüm oluyor ama..
fungicit i deneyecektim bulamıyorum uzatır mıydı ki? :97:
kızlar bi bakınıverin çevrenizdeki eczacılara benim için...
ağustosa kadar beni de frenleyin kızlar..uçlar düğüm oluyor ama..
fungicit i deneyecektim bulamıyorum uzatır mıydı ki? :97:
kızlar bi bakınıverin çevrenizdeki eczacılara benim için...
Canım muadillerini vermiştim sana onlardan bak, bende senin için yarın buradaki eczanelere bakacağım...
Artık çookk geeçç beniimki gene töbee tutmaadıı kendim kadar minnak kestim ama çok değil
Aycangül'üm agustostaki tarih cokmu etkili olucak ben biraz evvel kestim olumsuz bi sonuç almam diimi ?:26:
hemen bakmıştım canım da biri fitildi
diğeri spreydi.sprey ne içindi hatırlayamıyorum bak şimdi..
Fitil miydi
Günün bombası oldu bu yalnız hahahahahahahaha
:)) hep saçı içten besleyin diyorlar ya