• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Saçlarımı kestirdim :52: 1cm falan kesti abi :52:

Umarım o 1 cm lik açığı en kısa sürede kapatırım:52:

1 ay sonra evimdeyim zaten Antalya nemli hava falan derken bakımlarımı da yaparsam yaz sonuna baya bir uzar bence:32:

dünde bugünde azcık kestim saçlarımdan.o kadar çok kırılıyorlar ki :/ uzatmak istemesem gitcem kısacık kestircem tak etti canıma vallahi :/ bugünde turplu suyumu yaptım bıktım onunda kokusundan artık :/ oof off :59:

Üniversitede sürekli röfle yaptırdığım için saçım epey yıpranmıştı. Sonunda kendi rengine dönmesine karar verdim.Ama eskisi kadar çabuk uzamıyordu...

Araştırmalarımdan sonra elma sirkesi sürdüm saç diplerime.Haftada 1 kez banyoya girmeden 20 dk. önce sürüp banyoya girdim.(şükür ki banyo sonrası koku kalmadı,yapıya göre bazı kişilerde koku kalabiliyormuş). bunu 2 ay uyguladım.. Saçlarım daha parlak ve çabuk uzamaya başladı..3 ayda birde uçlarından aldırıyorum.

Gürleşmesi içinse sarmısağı ezip içine karanfilin top kısımlarını atıp bir gün sonra pamukla saç diplerime sürüyorum..birazcık yakıyo:)

Ben etkisini gördüm..

ayçangül sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım et. haziranda saç kesim günü ayın kaçı gibi olur sence. bu benim için çok önemli o yüzden şimdiden öğrenmem gerekiyor. yardımcı olman mümkün mü

hahahahahahahahah koptum yaa allah iyiliğini versin =))
kıyma o güzel saçlarına 2mm olsa bile.. kesilmeye ihtiyaçları yok ki..

:1::1::1: biz zaten bu kesmelerden çok uzatamıyoruz Kılıçbalığım ya, dediğiin hesaapp kesim gününü görüncee tutmuyo töbelerim benimdee :9:

Allah hepimizin iyiliğini versin kızlar, cidden kese kese saç uzatamıyoruz :1::1::1: Bu arada teşekkürler cikilopcik hem iltifatın hem beni kendime getirdiğin için:71: Minnaksultan sende makaslardan uzak dur Ağustos'a kadar hatta saç kestirmeye tövbeliler topici açalım bir tane:1:

ayçangül sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım et. haziranda saç kesim günü ayın kaçı gibi olur sence. bu benim için çok önemli o yüzden şimdiden öğrenmem gerekiyor. yardımcı olman mümkün mü

haziranın 5 inden sonra olur canım..5-6-7 gibi yani..

Allah hepimizin iyiliğini versin kızlar, cidden kese kese saç uzatamıyoruz :1::1::1: Bu arada teşekkürler cikilopcik hem iltifatın hem beni kendime getirdiğin için:71: Minnaksultan sende makaslardan uzak dur Ağustos'a kadar hatta saç kestirmeye tövbeliler topici açalım bir tane:1:

ağustosa kadar beni de frenleyin kızlar..uçlar düğüm oluyor ama..:53:
fungicit i deneyecektim bulamıyorum :( uzatır mıydı ki? :97:
kızlar bi bakınıverin çevrenizdeki eczacılara benim için...

Artık çookk geeçç beniimki gene töbee tutmaadıı :1::1: kendim kadar minnak kestim ama çok değil:9:

Aycangül'üm agustostaki tarih cokmu etkili olucak ben biraz evvel kestim olumsuz bi sonuç almam diimi ?:26:

Canım muadillerini vermiştim sana onlardan bak, bende senin için yarın buradaki eczanelere bakacağım...

Son düzenleme:

canım frenleyebildiysem ne mutlu bana :) yazık günah biz 2mm fazla uzatcaz diye neler yapıyoruz :)

bu arada fungucid almaya yeltendim ben de. kadın bana fucidin diye bi krem vermiş :) ben de bakmadan atmışım çantama poşetiyle. evde farkettim malesef. bulursam sana da alırım aycangül..

Back