- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
off ben ne şanssızım ya çok sağol cevap için
3 gün daha beklesen olmaz mı?:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ben ne şanssızım ya çok sağol cevap için
3 gün daha beklesen olmaz mı?:26:
Ben de yarın bakım yapacağım acaba önce kuaföre gidip uçlarından kestirsem mi çok kararsızım..
Aralık başında kestirdim en son o zamandan beri 5 6 cm anca uzamıştır o da normal bir uzama zaten..
Ne yapsam ki:97:
bence kestir uzun zaman olmuş 1 cm falan aldır :)
kızlar aycangülcüm sağolsun bakım tarihlerini veriyo bende ona yardımcı olması açısından bir bakım şampuanı tavsiye etmek istiyorum ben ve öğrencilerim kullanıyoruz çk memnunuz hem çabuk uzatıyo hemde tüm saç-deri problemlerini önlüyo ayrıca saçlar doğal ve kolay şekle giriyo adı biogreen
tek kötü tarafı saçlar kuruyana kadar sarımsak kokuyo ama saç kuruyunca geriye sadece çiçek kokusu kalıyo!dikkatini çekenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirm
ayda yaklaşık 2 parmak uzuyo sanırım!mükemmel bir uzama değil ama sağlıklı uzuyo uzadıkça cılız görünüm oluşmuyo en azından ben çok memnun kaldım ki ben ayrıyeten hiç bakım yapamıyorm birde uygun zamanlarda uygun bakım yapıldı mı çok güzel sonuçlar alınacağına inanıyrm ayrıca bitkisel karışım olaraktaçabuk uzatıyor derken,ne kadar mesela canım..bi detaya girsen canım..
barro arkadaşm özel msj atmışsın ama ben özel mesjlara dönemiyorum burdan cvplıyım!şampuanın kendisi etkili ben içine bişi karıştırmıyorm ama diğer msjımda bahsettiğim yağ karışımı da destekliyo arada müsait olursam yağı da kullanıyorum
hımm ama şampuanın adını merak ettim ben nasıl yapcaz şimdi onu göremedim yazdıklarında da adını :26:
saçımı tutam tutam ayırıp uçlarından birazcık kestim bugün ilk defa böle bişey yapıyorum ama uzamaya etkisi olacağına inanıyorum tıpkı aycangülün verdiği diğer öneriler ve tarihler gibi