• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Artık özel günlerde yapıyorum.
Aradan sonraki ilk kürüm şuan kafamda
İnşallahh işe yarar da upuzzuunn saçlara kavuşuruzz :21:

heyecanla sac boyami aldim bugün boyicaktim..bisey unuttum ama ne diye düsünürken boya günleri aklima geldi..girdim bi baktim foruma 9 mayis yaziyor :(((( nasil beklicem ya :((((

Ben de yarın bakım yapacağım acaba önce kuaföre gidip uçlarından kestirsem mi çok kararsızım..
Aralık başında kestirdim en son o zamandan beri 5 6 cm anca uzamıştır o da normal bir uzama zaten..

Ne yapsam ki:97:

kızlar aycangülcüm sağolsun bakım tarihlerini veriyo bende ona yardımcı olması açısından bir bakım şampuanı tavsiye etmek istiyorum ben ve öğrencilerim kullanıyoruz çk memnunuz hem çabuk uzatıyo hemde tüm saç-deri problemlerini önlüyo ayrıca saçlar doğal ve kolay şekle giriyo adı biogreen
tek kötü tarafı saçlar kuruyana kadar sarımsak kokuyo ama saç kuruyunca geriye sadece çiçek kokusu kalıyo!dikkatini çekenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirm:71::71::71:

kızlar aycangülcüm sağolsun bakım tarihlerini veriyo bende ona yardımcı olması açısından bir bakım şampuanı tavsiye etmek istiyorum ben ve öğrencilerim kullanıyoruz çk memnunuz hem çabuk uzatıyo hemde tüm saç-deri problemlerini önlüyo ayrıca saçlar doğal ve kolay şekle giriyo adı biogreen
tek kötü tarafı saçlar kuruyana kadar sarımsak kokuyo ama saç kuruyunca geriye sadece çiçek kokusu kalıyo!dikkatini çekenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirm:71::71::71:

çabuk uzatıyor derken,ne kadar mesela canım..bi detaya girsen canım..

çabuk uzatıyor derken,ne kadar mesela canım..bi detaya girsen canım..
ayda yaklaşık 2 parmak uzuyo sanırım!mükemmel bir uzama değil ama sağlıklı uzuyo uzadıkça cılız görünüm oluşmuyo en azından ben çok memnun kaldım ki ben ayrıyeten hiç bakım yapamıyorm birde uygun zamanlarda uygun bakım yapıldı mı çok güzel sonuçlar alınacağına inanıyrm ayrıca bitkisel karışım olarakta
1 er şişe;ısırgan otu yağı,çam terebentin yağı,badem yağı ve sarımsak yağını karıştırıp bir kapta iyice çalkalayın sonra onu sprey şişesine döküp saklayablrsnz kullanımı da saç diplerine iyice sıkıldıktan sonra yaklaşık 5 dak friksiyonla yedirip 45 dak bekleyin ardından yıkayın o da saç uzatmaya yarıyo ayrıca saç köklerini besliyo düzenli kullanımda saç çıkartıyo tavsiye ederim

Son düzenleme:
barro arkadaşm özel msj atmışsın ama ben özel mesjlara dönemiyorum burdan cvplıyım!şampuanın kendisi etkili ben içine bişi karıştırmıyorm ama diğer msjımda bahsettiğim yağ karışımı da destekliyo arada müsait olursam yağı da kullanıyorum

barro arkadaşm özel msj atmışsın ama ben özel mesjlara dönemiyorum burdan cvplıyım!şampuanın kendisi etkili ben içine bişi karıştırmıyorm ama diğer msjımda bahsettiğim yağ karışımı da destekliyo arada müsait olursam yağı da kullanıyorum

hımm ama şampuanın adını merak ettim ben nasıl yapcaz şimdi onu göremedim yazdıklarında da adını :26:

hımm ama şampuanın adını merak ettim ben nasıl yapcaz şimdi onu göremedim yazdıklarında da adını :26:

yazmıştım göremedin herlde arkadaşım adı "biogreen sarımsak şampuanı"
normal şampuan saçına sürüyosn diplere masaj yapıp 2-3 dak bekletiyosn ardından yıkıyosn!!!

saçımı tutam tutam ayırıp uçlarından birazcık kestim bugün:1: ilk defa böle bişey yapıyorum ama uzamaya etkisi olacağına inanıyorum tıpkı aycangülün verdiği diğer öneriler ve tarihler gibi:D

09 Mayıs 2011 saat: 12:35’ den 11 Mayıs 2011 saat 16:59’a kadar Ay Aslan burcunda büyümekte;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
ayrıca boya günleri..
saç kesimi için uygun.(saçlarınızın uzamasının durduğunu hissediyorsanız birazcık kestirin bu tarihte..yeniden uzamaya başlayacaktır)
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesi,yumurta maskesi ya da protek protein maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

11 Mayıs 2011 saat: 16:59’ dan 13 Mayıs 2011 saat 18:57’e kadar Ay Başak burcunda büyümekte;
saç bakımı için çok önemli tarihler.
bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

-------

:52: İşe bak Yarın saat 4 de randevum var kuaförde Boya Kesim Bakım yapılıcak :))) Kuaföre söliyimde bari 16:59 dan önce Boya ve Kesimimi yapsın :D 5 den sonrada Bakımımı yapar artık :D ne gözel denk düşücek :1:

Back