saol canım.sıkı takipçinim artık.inşallah eski uzun gür parlak saçlarıma kavuşurum sayende
inşallah canım :)
bütün çabam bunu için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım.sıkı takipçinim artık.inşallah eski uzun gür parlak saçlarıma kavuşurum sayende
hadi bakalım..önümüzdeki iki haftalık bakım günleri için ilk sayfaya :)
Bu ara yine bakımsız kaldı saçlarım yahu
Yarın güzel bir bakım yapayım...
ohhh.şifa olsun :)
Olsun vallahi, saçlarımın canına okundu 2 günde, acil toparlamak gerek
kuaför eline düşmeye gör..aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor..çocuk bile kesmez bu şekilde..
Hahahahahah benimkide ince fırça ile maşa dalgası yapmaya kaltı çatlak, tutmaz dedim pens ile tutturacağım dedi, tutmaz dedim görürüz dedi...Saçımı açtı gayet dalga dalga, sonra elini dalgaları dağıtmak için saçımın arasına soktu, ikinci karıştırmasında saçlarım düzleşmişti hahahahaha Birde üzerine maşa yaptı yok böyle bir şey...
Protesto ediyorum saç kesemeyen ve inatçı kuaförleri...
ilk kez gidiyorsun ve ben daha iyi bilirim yarışına giriyor bazısı..otuz küsür senelik saçımı bırak da senden daha iyi tanıyayım değilmi?
kesime ise diyecek laf bulamıyorum..kadın saçımın sağ tarafını aldı iki yıl önce..sağ kulak açıkta tabi..
tekrar gittim..bu saçımın haline diye hesap sormaya niyetlendim..niyetimi anlar anlamaz orayı tutup"aa senin bu tarafın niye kopmuş böyle " dedi. ben dumur kopmuş dediği saç sağ kulağımı açıkta bırakacak kadar kalın bir tutam..saçımda gürdür yani..
Yeter artık saçlarım bir an önce popoma insin bende ucundaki boyali kısmı kestirip atıyim istiyorum
Ama daha kürek kemiğimde benim saçlar uzayacak tur atıp kıvrılacak bir de popoma inecek ohoo en 50 cm uzaması lazım Mümkün değil
duygusuzum boyalı kısım dediğin için sarı ve yıpranmış olduğunu düşündüm kendi saç rengine yakın bir renge boyasan olmazmı belki daha iyi hissedersin
29 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında malesef bakım falan yapamadım,hep aksilik çıktı.
Ama bi sorum olucak.
02 Mayıs 2011 saat: 08:58’ den 04 Mayıs 2011 saat 20:09’dan kadar Ay Boğa burcunda küçülmekte; (yeniay 03 Mayıs 09:50’ de )
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
Bunun için ne gibi bakımlar yapabilirim?
Kil yazılmış fakat onu yapmayı hiç istemiyorum,arıtmak zor olur sanırım..
saçımı dinlendirilmiş soda ile ıslatıp yağlı bakım yapsam nasıl olur ki :18:
ben soda kullanmam..asitli içecek ne d olsa..faydası olacağını hiç düşünmüorum zaten..
mineralli su..mineralli su :)
Ben geçen sefer banyodan çıktığımda hadi bir deneyeyim diyip kafama soda döktüm sorun olmadı ama sanki börek yapıyorum gibi hissettim kendimi Doğal mineralli su yazıyodu üstünde