• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

şu yoğurt bepanthen maskesini ben de yaptım dün. kılıçbalığı yazmıştı ama hangi topikte hatırlamıyorum. valla çok güzel oldu saçlarım dolgunlaştı resmen. ki yarım saat falan bekleyebilmiştim ancak. biraz daha bekleseymişim keşke diyorum şimdi =) ama maya katmadım ben kokusuna dayanamıyorum onun.

tarifi aradım ama bulamadım;(

Bugün küre başlamam gerekiyordu
Baktım tarihte uyuyor
Akşam 8,5dan sonra sinameki kürümü yapıcam
Umarım bu sefer etkisini görürüm
8 kür sonucunda uzama olmadı malesef.
Ama pes etmek yok,yola devam:46:

Son düzenleme:
ya buraya bakmayı unttum ayın 25inde kestirdim ve çok kötü beğenmedim:14:şimdi mayıs aayında kestircem düzelttirmek için hangi tarih uygun acaba:26:

Hmmm orayı okumamışım.
Maya maskesi yada yumurtayla ilgili bakımlar yapsam uygun olur mu?

Yumurta yoğurt süt vs meyve içeren bakımlar uygun olur galiba:26:

Bir de orda maya maskesini uygulayabilirsiniz yazmış Aycangül demekki maya maskesi de uygun oluyor:78:

Son düzenleme:
tarifi aradım ama bulamadım;(

Araştırmana gerek yok kuzu...Hemen tarif edeyim...Saçına yetecek kadar yoğurt (ben 1,5 çorba kaşığını rahat rahat sürüyorum mesela abartmaya gerek yok) 1 tane bepanthene ampulu karıştır saçına sürüp havlu, strech,bone ile muhafazaya al...Yarım saat sonra yıka...Bu kadar...

işte burda canım :)

29 nisan 2011 saat: 20:33’ den 02 Mayıs 2011 saat 08:58’e kadar Ay Koç burcunda küçülmekte;
saç bakımı için çok uygun.
saç kesimi için uygun değil.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

02 Mayıs 2011 saat: 08:58’ den 04 Mayıs 2011 saat 20:09’dan kadar Ay Boğa burcunda küçülmekte; (yeniay 03 Mayıs 09:50’ de )
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
direkt cilt bakım günü olmasada cilt bakımı ve tırnak bakımı yapılabilir.
ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat

güzelmiş ya acaba gerçekten böyle günlerin tuttuğu doğrumu ki .. denemek lazmmm:97:

Acaba yoğurtlu maskemin içine nescafe karıştırsam saç köklerimi harekete geçirir mi dedim ve 2-3 seferdir protein günlerinde kendi uydurmasyonum olan bir maske uyguluyorum:1:
Önceleri utandım burda sormaya dalga geçilir diye ama acaba kahve işe yarar mı gerçekten dediğim gibi:1:
Yeni konu açmadım çünkü utandım burda bir sürü saç uzatmak için uğraşan varken sorayım dedim:78:

bu sene sinemakili bakımı saçıma 5 kere yaptım (saçlarım uzayacak diye pek takılmadım :nazar: :13: ) azda olsa uzamış saçlarım bakımlarla normalde çook geç uzar ve buna sinir olurum :7::47:
saç dökülmesine de iyi geliyor bu kür

saçla alakası yok ama bu aralr cok stresliyim kavgacıyım kötü kararlr alıyrum ayla burcla alaksı varmı bunn?:47::47::47::47::47::47::47::47:

iyi geceler kizlarr bende birkac aydir bu topigi takip ediyorum ve tam zamanindada uyguluyorum bakimlari. 2hafta pek yapamadim sitresim vardii zamanim yoktu bugün saclarimi saldim ve baktimki bayagi bi uzamislar. herkes derdi ama ben hic uzadiklarini fark etmiyordum. yani anliyacaginiz
gercekten ise yariyor bu topik. :nazar:

sadece sac köklerini kuvvetlendirme gününü atlatiyorum cünki orda ne gibi bakim yapacagimi bilmiyorum.Kil yapamamda o yüzden.

tskler aycangul

aycangul bana yardım edermisin msj atamadım.saçlarım yandı ve kestirdim. 3 aydır yapmadıgım bakım kalmadı hiç sonuç alamadım.konuyu okuyunca yanlış günlerde yaptıgımı fakettim.mayıs ayında hangi günlerde hangi bakımı yapmalıyım yazarmısın.mineral günlerinde nasıl bakım yapmalıyım.ben sinamekili kürü yapıyorum yogurt maskesini birde barcelino bakım yagını kullanıyorum.mineral günlerinde ne yapmalıyım.lütfen yardım

aycangul bana yardım edermisin msj atamadım.saçlarım yandı ve kestirdim. 3 aydır yapmadıgım bakım kalmadı hiç sonuç alamadım.konuyu okuyunca yanlış günlerde yaptıgımı fakettim.mayıs ayında hangi günlerde hangi bakımı yapmalıyım yazarmısın.mineral günlerinde nasıl bakım yapmalıyım.ben sinamekili kürü yapıyorum yogurt maskesini birde barcelino bakım yagını kullanıyorum.mineral günlerinde ne yapmalıyım.lütfen yardım

canım zamanı geldikçe ekliyorum zaten..ilk sayfada önümüzdeki günler var..diğerlerini de eklerim yakında..
hatta vakit bulursam bu akşam eklemeye çalışırım senin için..
mineral güneri için maya maskesini kullanabilirsin aslında..içinde mineraller de var çünkü..ya da direkt kil maskesi..mineralli suları bile kullanabilirsinn..
yada bırak o günlerde dinlensinler :))

Back