• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

şu yoğurt bepanthen maskesini ben de yaptım dün. kılıçbalığı yazmıştı ama hangi topikte hatırlamıyorum. valla çok güzel oldu saçlarım dolgunlaştı resmen. ki yarım saat falan bekleyebilmiştim ancak. biraz daha bekleseymişim keşke diyorum şimdi =) ama maya katmadım ben kokusuna dayanamıyorum onun.

evet biraz kötü kokuyor:25:

malesef ıphone hiç kullanmadığımdan bilmiyorum blackberryde program indirme sayfasında vardı tesadüfen gördüm çok faydalı bir program ayın saat saat büyümesini küçülmesini gösteriyor

Teşekkür ederim belki ismi aynı olabilir bir bakayım faydalı görünüyor :21::21:

şu yoğurt bepanthen maskesini ben de yaptım dün. kılıçbalığı yazmıştı ama hangi topikte hatırlamıyorum. valla çok güzel oldu saçlarım dolgunlaştı resmen. ki yarım saat falan bekleyebilmiştim ancak. biraz daha bekleseymişim keşke diyorum şimdi =) ama maya katmadım ben kokusuna dayanamıyorum onun.

Yarım saat yeterli zaten canım yoksa yoğurt hafiften akmaya başlıyor...Beğenmene çok sevindim eğer devam edersen saçında yıpranmış olan yerlerin direnç kazandığını göreceksin :)

bu maskeyi kaçırmışım ben :)
en kısa zamanda araştırıp deneyeceğim..

Araştırmana gerek yok kuzu...Hemen tarif edeyim...Saçına yetecek kadar yoğurt (ben 1,5 çorba kaşığını rahat rahat sürüyorum mesela abartmaya gerek yok) 1 tane bepanthene ampulu karıştır saçına sürüp havlu, strech,bone ile muhafazaya al...Yarım saat sonra yıka...Bu kadar...

yarın 9dan sonrası için yağlı bakımlar uygun imiş ama ben bugün yapmalıyım yarın yapamam puf umarım faydasını görürüm şimdi yaptığımın :59:

Görünüşe göre bu akşam saat 20:58 en itibaren bana sinameki bakımı yolları açıldı :)

Kili saçlardan duruladıktan sonra şampuanlayıp kremliyor musunuz?

ayşecim şampuana gerek kalmayabilir ama kremlenir bence..
bazıları yumuşattığını söylerken bazıları sertleştirdiğini söylüyor kilin..
aslında en güzeli deneyip kendin karar vermen sendeki etkisine göre..

Görünüşe göre bu akşam saat 20:58 en itibaren bana sinameki bakımı yolları açıldı :)

nerdeydi hatırlamıyorum ama bi yerde yapılan bakımların ilk 1 saatten sonra diplere daha iyi nüfuz ettiğini okumuştum,o yüzden ben saat 20 gibi sürüp 23 gibi yıkamayı planlıyorum:89:

Bende şimdi yaptım bakımımı saat 8-9 gibi yaparsam yıkamam 12-1i bulur sabahta okul var o yüzden pek mümkün değill:) olsun özel tarihlerde 'dolaylı yoldan uzamaya yardımcı oluyor' diye yazıyor neysekii:21: 5. kürü de yaptım geriye 4 kürüm kaldı:))) aycangül baya tarih vermiş hemen yazdım onları sinameki tarihlerimin olduğu kagıda bu hafta büyük ihtimal kaçırmıycam günlerii:16:

nerdeydi hatırlamıyorum ama bi yerde yapılan bakımların ilk 1 saatten sonra diplere daha iyi nüfuz ettiğini okumuştum,o yüzden ben saat 20 gibi sürüp 23 gibi yıkamayı planlıyorum:89:

Ben herhalde sürdükten sonra bütün gece bekleyip ancak sabah yıkarım...Şimdi 4 saat beklemek demek gece yarısı 01:00 de yıkanmak demek :1::1::1: Üşengeç bir insan oldum ben artık:60::60::60:

Ben herhalde sürdükten sonra bütün gece bekleyip ancak sabah yıkarım...Şimdi 4 saat beklemek demek gece yarısı 01:00 de yıkanmak demek :1::1::1: Üşengeç bir insan oldum ben artık:60::60::60:

aslında ben de üşeniyorum ama bugün banyo yapmam lazım
yarın da dışarda olucam
o yüzden hazır yıkayacakken,bakımını da yapayım diyorum:60:
2-3 saatlik olsun bu defaa:63:

aslında ben de üşeniyorum ama bugün banyo yapmam lazım
yarın da dışarda olucam
o yüzden hazır yıkayacakken,bakımını da yapayım diyorum:60:
2-3 saatlik olsun bu defaa:63:

biri üşengeç mi dedi :1:
okurken aklıma geldi..bende hep senin gibi yapıyorum üşendiğimden kontesciğim..ama saç çıkartan bir üründen bahsediliyordu geçenlerde tv de..içinde tonik oluyormuş..önce saç dipleri iyice temizlenip sonra ürün kullanılıyormuş..
bense nasılsa bu ara evdeyim deyip yağlanması için bekletiyorum saçımı..bakımı da yıkamadan önce yapıyorum..
hoş bakımı da kırk yılda bir yapıyorum da..hiçbiri uzatmıyor diye hevesim kaçtı..

şöyle bişey yapsam ortaya karışık
yoğurt yaş maya yumurta bepanthen bakım yağlarımdan katsam biraz
fazla mı abartırım ya da birbirinin etkisini keser mi bu arada
ev de bi alay kil var nasıl bu saç kil olayı
bari bi işe yarasın

şöyle bişey yapsam ortaya karışık
yoğurt yaş maya yumurta bepanthen bakım yağlarımdan katsam biraz
fazla mı abartırım ya da birbirinin etkisini keser mi bu arada
ev de bi alay kil var nasıl bu saç kil olayı
bari bi işe yarasın

Yağ gününde yağ, protein gününde protein maya bakımı, mineral gününde kil bakımı kuzu...Karıştırma birbirine...

Şu yukarıda yazdıklarını deneyen bir arkadaşımız vardı gayet iyi sonuç almış ama tarih itibarı ile yanlış...

Back