• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Yağ gününde yağ, protein gününde protein maya bakımı, mineral gününde kil bakımı kuzu...Karıştırma birbirine...

Şu yukarıda yazdıklarını deneyen bir arkadaşımız vardı gayet iyi sonuç almış ama tarih itibarı ile yanlış...

zaten hevesim kursağımda kaldı kombi bozuldu sıcak su yok:19:

Yarım saat yeterli zaten canım yoksa yoğurt hafiften akmaya başlıyor...Beğenmene çok sevindim eğer devam edersen saçında yıpranmış olan yerlerin direnç kazandığını göreceksin :)

beğenmek ne kelime bayıldım :52: mayanın kokusuna dayanamadığım için protein günleri boş geçiyodu hep, sayende doldurdum :) şu an yıpranmış bi yerim yok keratinim sağolsun :) ama saçıma genel olarak bir direnç kattığı kesin.. günü geldikçe yapacağım..

cumartesi sinameki yaptım ama günü uygun değildi şimdi tekrar yapsam hafta sonu da yapıp 2 hafta ara versem olur mu ki????

kızlarr bakımların arasına turplu suyu da katmaya karar verdim. bu sebeple turbun ana bileşenlerini araştırdım.C vitamini, kalsiyum, potasyum ve demir yoğunluklu madddeler. vitamin günleri mi daha etkili olur,yoksa içine yumurta sarısı kattığımız için protein mi? ya da ikisi birden olabilir mi? yorumlarınızı bekliyorum.

kızlarr bakımların arasına turplu suyu da katmaya karar verdim. bu sebeple turbun ana bileşenlerini araştırdım.C vitamini, kalsiyum, potasyum ve demir yoğunluklu madddeler. vitamin günleri mi daha etkili olur,yoksa içine yumurta sarısı kattığımız için protein mi? ya da ikisi birden olabilir mi? yorumlarınızı bekliyorum.

Baş elementi kaçırmışsın KÜKÜRT :) Yumurtalıysa hem protein hem mineral günleri, eğer yumurtasızsa sadece mineral günleri...

Ben şimdi saçma sapan bir soruyla daha karşınızdayım :26:

Ben saçlarımı 16 aralıkta 2010 da 16.00 ile 17.30 arasında kestirmişim kestirdikten hemen sonra çektiğim bir fotoğrafın tarihine ve saatine baktım :26:
sonra geçmiş sayfalara gidip oradaki muhabbetlerden kesim tarihine denk gelmiş midir diye inceledim ve sanırım sadece saat farkıyla kesim tarihinden sonra kestirmişim:14:

Şimdi acaba önümüzdeki ay kesim tarihlerinde saçlarımın uçlarından kestirsem uzamasına faydası olur mu? O zaman kaçırdığım tarih uzamasını yavaşlatmış olabilir mi:26:
Kuaföre gidersem çok kısaltırlar diye korkuyorum :43: kıvırcık saçı kendim de kesemem ki:26: acaba uçlarına aramakas mı attırsam hem boyundan gitmez hem de uçları düzene girer:26:
Ne önerirsin Aycangül:26:
Biliyorum çok soru soruyorum ama bu sefer geçmişe bakıp araştırdım ve tarihi saat farkıyla kaçırdığım için kötü mü olmuş bilemedim o yüzden soruyorum:71:

Son düzenleme:
Ben şimdi saçma sapan bir soruyla daha karşınızdayım :26:

Ben saçlarımı 16 aralıkta 2010 da 16.00 ile 17.30 arasında kestirmişim kestirdikten hemen sonra çektiğim bir fotoğrafın tarihine ve saatine baktım :26:
sonra geçmiş sayfalara gidip oradaki muhabbetlerden kesim tarihine denk gelmiş midir diye inceledim ve sanırım sadece saat farkıyla kesim tarihinden sonra kestirmişim:14:

Şimdi acaba önümüzdeki ay kesim tarihlerinde saçlarımın uçlarından kestirsem uzamasına faydası olur mu? O zaman kaçırdığım tarih uzamasını yavaşlatmış olabilir mi:26:
Kuaföre gidersem çok kısaltırlar diye korkuyorum :43: kıvırcık saçı kendim de kesemem ki:26: acaba uçlarına aramakas mı attırsam hem boyundan gitmez hem de uçları düzene girer:26:
Ne önerirsin Aycangül:26:
Biliyorum çok soru soruyorum ama bu sefer geçmişe bakıp araştırdım ve tarihi saat farkıyla kaçırdığım için kötü mü olmuş bilemedim o yüzden soruyorum:71:

canım saçının uzayıp uzamadığını/uzamanın durduğunu en iyi sen bilirsin.uzama durduysa tabi ki kestir..
kestirmekten kastım makas değmesi..yani br iki mm bile aldırsan olur uçlarından..
kuaföre güvenemiyorsan bunu annen,kardeşin yada arkadaşından yardım alarak yapabilirsin..ince ince ayırıp azıcık kesersiniz..böylece hatalı bir görünümde olmaz..

canım saçının uzayıp uzamadığını/uzamanın durduğunu en iyi sen bilirsin.uzama durduysa tabi ki kestir..
kestirmekten kastım makas değmesi..yani br iki mm bile aldırsan olur uçlarından..
kuaföre güvenemiyorsan bunu annen,kardeşin yada arkadaşından yardım alarak yapabilirsin..ince ince ayırıp azıcık kesersiniz..böylece hatalı bir görünümde olmaz..

Teşekkür ederim cevap için uzama durmadı ama çok yavaş acaba onunla alakası olabilir mi diye düşündüm:55:
Neyse mayıs kesim tarihlerinde bi çaresine bakayım o zaman:55:

Aycangülüm, kalbimiz temizmiş...Hani daha 3 gün evvel o taraflara gelme ihtimalim olabilir belki diye konuşmuştuk ya Cuma-Cumartesi oradayım:1::1::1:

Ya süper bir konu bu :29: harikasın. Ay ın insanlar üzerinde olumlu olumsuz etkilerine ve enerji teorilerine inananlardanım. Hemen uygulayacağımm.. Çok teşekkürlerrr

Back