• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ayçangül belki çok saçma bir soru olacak ama lütfen kusura bakma.
dün saçlarımı kestirdim ama orada dikkat etmemiştim az önce önünde bir fazlalık farkettim ve makasla kendim düzelttim. bugün saç kesim için uygun değilya saçımın önünü kesmem bütün saçlarımın uzamasına olumsuz bir edermi.

bende yapıyorum bazen canım aynı şeyi:)))
bişey olmaz merak etme..

tarihlere baktım da e ben şimdi yapmayayım mı sinamekiyi anlamadım 16sından sonrasında bi şey de yazmıyo bugünün saati de geçmiş ama kür her hafta yapılacaktı ay kafam karıştıı:50:

18 nisan saat 05.45'te dolunay var. bu sebeple dolunayda bakım yapamayacağım. ben de yarın sinameki yapmaya karar verdim bu yüzden. zaten 8.kürüm,sonrasında mayısın ilk haftasına kadar ara vereceğim.

ara veriyoruz cunki saçta bagımlılık yapmasın saç alısmasın diye nadas gibi bişi :) kızlarr benim asıl sorunum sampuanıma sarımsak yagı hint badem yağı camterebenti kattım birer kapak nese saçlarım çok kurudu bende yine burda okudum watsons da ballı saç bakım cilası war kullananlar memnunmus kullanan war mı saçlarım çok kurudu ya

tarihlere baktım da e ben şimdi yapmayayım mı sinamekiyi anlamadım 16sından sonrasında bi şey de yazmıyo bugünün saati de geçmiş ama kür her hafta yapılacaktı ay kafam karıştıı:50:

evet güncelleyemedim canım.şimdi yağ günleri..yarın yapabilirsin..

Aycangül, bir de saçlarının uzamaması için bir kesim tarihi vermen mümkün olur mu acaba? Ben yeğenim için ablama söylüyorum. Balık zamanı değil mi? Yanlış olmasın da...:42:

Aycangül, bir de saçlarının uzamaması için bir kesim tarihi vermen mümkün olur mu acaba? Ben yeğenim için ablama söylüyorum. Balık zamanı değil mi? Yanlış olmasın da...:42:

verebilirim tabi..ama özelden atayım..burada kafalar karışmasın..

22 nisan 2011 saat: 13:24’ ten 24 nisan 2011 saat 20:58’e kadar Ay Oğlak burcunda küçülmekte;
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)

demişsin ya canım :) ben şimdi 24 de sinameki ile karıstırdığım yağ bakımını yapim .. peki 22 sinde güçlendirmek için nasıl bişi yapmalıyım :)

Back