Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

malesef sinamekiden bende randıman alamadım. uzatır gibi oldu falan ama öyle aşırı ve belirgin birşey göremedim. turp daha iyi onuda kokusundan her zaman yapamıyorum annem evden atacak beni yoksa... yağlarla dewam ediyorum artık

dün saçımı boyatmaya gittiğimde bi değişiklik olsun kahkül yaptırıyım dedm, hiç hoşuma gtmedi, hergün yağ sürmeyi planlıyorum

bende sacımı kısacık kestırmıstım sinamekili formülle sarımsaklı sampuanı uygulamıstım.sacım normal uzardı o kürleri yapıncaa cdden hızlı uzadı kızlar.sımdı makıne kullanıorum haliyle kırılıo saclarr kür yapmayı da bırakmıstımm tekrar basladımm sonucc alcğmaa eminim

aycangül yakında kesim tarihi var mı. kesim tarıhını bekliyoruz sabırsızlıkla. yeni tarihler için çok çok teşekkür ediyorum..

aycangülüm sinemakiyle nasıl bakım yapıyoruz.:26:

Canım aycangül yok şu an onun yerine ben yardımcı olmaya çalışayım,evde yapılabilen saç doğal bakım kürleri başlığı adı altında,kkontess'in açtığı bi konu var,haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz? diye.Oradan bilgi alabilirsin.

tatlı vişne cevaplamış ikiz annesi :)
kontes de ilk mesaja gereken herşeyi eklemiş canım..

çok teşekkür ederim kızlar................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…