• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Saça kil maskesi nasıl yapılır arkadaşlar,bilgi verirseniz sevinirim.Pazartesi maya maskemi yaptım,harika oldu ama kil maskesi hakkında bir bilgim yok.....

benimde saçlarım kısa ve tüy resmen aşırı ince birde sarı takıntımdan dolayı hep boyuyorum bu sinameki kürü bide dax nedir kızlar ?

benimde saçlarım kısa ve tüy resmen aşırı ince birde sarı takıntımdan dolayı hep boyuyorum bu sinameki kürü bide dax nedir kızlar ?

selam ben konuya ortdan dahil oldum....

hoşgeldiniz arkadaşlar :)
sevgili yosun19 bu konularda arkadaşlarım yardımcı olsunlar canım.
cünkü ben kürler hakkında değil de bakımın doğru zamanlarıyla ilgili yazıyorum.benim vereceğim bilgi sadece tahmin olur dolayısıyla..
ama kısaca sinameki saç uzatmak için uygulanan bir kür.dax ta hem bakım hemde uzatmaya katkısı olan bir katı yağ..ikisi hakkında da konu başlıkları var..daha detaylı bilgiyi o başlıklarda bulabilirsin..
yada sevgili kontes görürse bu mesajını sana sinameki hakkında süper bilgiler verebilir.hatta kontesin açtığı konulara bakarsan,daha çabuk bulabilirsin canım..

yeni tarihler geldii :)

İşte beklenennn yağ günlerrii

07 Nisan 2011 saat: 14.23’den 10 Nisan 2011 saat 00.03’e kadar Ay İkizler burcunda büyümekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için):8::8::8:

Teşekküürlerr Canııımm:71:

Yihhuuu yihhuuuu :66::66::66:

Eline sağlık canım...

bu da sana bu akşam gönderemediğim öpücük :54:

tarihler için teşekkürler aycangülll

İşte beklenennn yağ günlerrii

07 Nisan 2011 saat: 14.23’den 10 Nisan 2011 saat 00.03’e kadar Ay İkizler burcunda büyümekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için):8::8::8:

Teşekküürlerr Canııımm:71:

güle güle kullanın bakalım :)

Son düzenleme:
Rica ederim canım nihayet halledebildik ...Çok teşekkür ederim :54::54::54:

msn deki o koca öpücük nereye gitmiş :44:
gürkan geliyor..pc yi baştan yaratıp gidiyor sağolsun ama..sonra ben tanıyamıyorum..

bu arada akşam ilkini 1,ikincisini 2 kez..ikincide kopyalamanın bozduğunu söylüyor..ticari kaygı mı acaba kılıcpaluğum..
epeyce şifrelemişim anlatırken :1:

hoşgeldiniz arkadaşlar :)
sevgili yosun19 bu konularda arkadaşlarım yardımcı olsunlar canım.
cünkü ben kürler hakkında değil de bakımın doğru zamanlarıyla ilgili yazıyorum.benim vereceğim bilgi sadece tahmin olur dolayısıyla..
ama kısaca sinameki saç uzatmak için uygulanan bir kür.dax ta hem bakım hemde uzatmaya katkısı olan bir katı yağ..ikisi hakkında da konu başlıkları var..daha detaylı bilgiyi o başlıklarda bulabilirsin..
yada sevgili kontes görürse bu mesajını sana sinameki hakkında süper bilgiler verebilir.hatta kontesin açtığı konulara bakarsan,daha çabuk bulabilirsin canım..

teşekkür ederim canım umarım görür o arkadaşımız :) o zaman benim bi sorum var 6 şubatta kestirdim saçımı ama bayağı bi kestirdim öle uçlardan değil 15 cm belki daha fazla 2 ay oldu bugün bi daha ne zaman kestireyim gerek varmı şu an kuş kadar kaldı zati :52: ay bilen yazsın nolur şu sinamekiyi

teşekkür ederim canım umarım görür o arkadaşımız :) o zaman benim bi sorum var 6 şubatta kestirdim saçımı ama bayağı bi kestirdim öle uçlardan değil 15 cm belki daha fazla 2 ay oldu bugün bi daha ne zaman kestireyim gerek varmı şu an kuş kadar kaldı zati :52: ay bilen yazsın nolur şu sinamekiyi

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

kontesin başlığı bu canım..ilk mesajı dikkatlice okursan yeterli bilgiye sahip olursun..
kesim için iyi bir tarih seçmemişsin malesef..
haftaya uygun bir tarih var.eğer uzama konusunda bir yavaşlama olduğunu hissediyorsan,vereceğim tarihte uçlarından çok az da olsa kestirmeni tavsiye ederim..

Back