• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangülcüm birşeyi merak etiim daha öncede sen bir saç kesim günü vermiştin ya bu tarihte onun kadar süper etkili mi ??? bide birdaha ne zaman gelirki saç kesim günü ona göre az yada çok kestircemde :21::21::21:

mrb kizlar bnde yeniyim burda önceden hep takip ederdim bu topigi ama simdi kayit oldum. Sizlere haber veriyim dedimm cokk faydasini gördümm hep uyguladim belli günlerde belli kürleri saclarim uzadi herkes diyor. ama tek sorunum 3haftadir saclarim sanki durdu gibi uzamiyorlarr..
düzlestirmiyordumda 7 aydir ama gecen ay 3 defa düzlestirdim ama bakimlara devam ettim.. acaba bu yüzdenmi??

canım çok sevindim aldığın sonuçlara..
istersen biraz ara ver dinlensin saçların..uyguladığın kürü bilmiyorum ama belki saçı yoran ve ara vermeni gerektiren bir kürdür..

özel tarih olayını yeni yeni anlamaya başlayan biri olarak bişe sormak istiyorum şimdi bu vitamin günleri dediğimiz günler şu sinemakili formül için uygun günler oluyo heralde dimi, sonuçta bemiks vitamin ilacı :26:

vitamin günlerinde de yapabilirsin yağ günlerinde de..ikisinide içinde barındırıyor çünkü..

selam kızlar hepinize :71: bu ara saçlarım feci :37: bir değil 3-4 yerden kırık sözkonusu :53: çekince çıt çıt diye kopuyolar :59: uzundur bakım yapmamıştım keratine güvenipte :47: hemen saldılar kendilerini..keratin de aktı zaten..başladım gene yağ-krem-protek vs..toparlanır diye ümit ediyorum bakalım.... :31: moralle de çok ilgili sanırım,bu ara sıkkın zor bir dönemden geçiyorum,o yüzden de yine yanık görüntüsüne döndüler.

ayyy nedir senden çektiğim :1:
kaç gündür aklımdasın ,sana mesaj atıcam :54:

Aycangül,

Bir şey sormak istiyorum.
Saçları bu kesim tarihlerinde kestirmenin faydası ne?
Herhangi bir günde kestirince ne oluyor, kesim tarihinde kestirince ne oluyor? :44:

canım bazı tarihler uzamayı durduruyor..verdiğim tarihlerde kestirirsen bu riski en aza indirmiş olursun..

Aycangülcüm birşeyi merak etiim daha öncede sen bir saç kesim günü vermiştin ya bu tarihte onun kadar süper etkili mi ??? bide birdaha ne zaman gelirki saç kesim günü ona göre az yada çok kestircemde :21::21::21:

onun daha etkili olduğunu düşünüyorum..gelen tepkilerde bu yönde..ancak ağustos ayına kadar aynı tarih yok..
o zamana kadar elimizdeki süper tarihler bunlar :1:
bence birden kestirme..azar azar kestirme taraftarıyım ben ..

onun daha etkili olduğunu düşünüyorum..gelen tepkilerde bu yönde..ancak ağustos ayına kadar aynı tarih yok..
o zamana kadar elimizdeki süper tarihler bunlar :1:
bence birden kestirme..azar azar kestirme taraftarıyım ben ..

Teşekkür ederim tatlım zaten saçlarımın uçlarında çok kırık yok ama bi tuhaflaştılar kıtır kıtır oldular :9::9: azıcık kestiriyim ayı kandırayım ozaman :9::9: kestirince zaten baya boy atıyor bnm saçlarım 2-3 ay geçtikten sonrada uzamasını yavaşlatıyor inşallah senn mütiş tarihlerinle güzel uzamalar kateticem çok teşekkür ederim :71::71::71::71::71::71:

saclarimi kestirdim ben.. Her zamanki gibi cok pismanim :14: sadece uclardan kesmekten anlayan bi kuaför bileniniz yok mu :14: birsey danismak istiyorum ben. Sac rengimi degistiricem birazdan -daha önce denememe ragmen özel tarihlerin hatrina sinamekiye baslamak icin- lakin vitamin günlerinde oldugumuzdan sac boyasinin icine bepanten ya da evigen falan kirmayi düsündüm. Yag katani duymustum da vitamin olur mu acaba deneyeniniz oldu mu?

kuafor:bence sacınızı kestrmelsnz
z: hıı pekı nereye kadar kesmelym szce
k:(sacımı tutup kurek kemğmn ustunde bı yer gosterdı) burası ıyı
z: sızı anlıyorum tabı canınız sac kesmek ıstıyor tabı
k:ben sızın ıcın soluordum
z:elbette, elbette benm ıcın soluyorsunz..

sırıtarak cktm kuaforden..gundelık şizofren dıyaloglarımdan sadece bır parca..sacımı kurek kemğnde kesecek g.t!
smdı rahat bı nefes alayım ewet koltuk altıma kurdela takana kadar gtmıcem kuafore?

saclarimi kestirdim ben.. Her zamanki gibi cok pismanim :14: sadece uclardan kesmekten anlayan bi kuaför bileniniz yok mu :14: birsey danismak istiyorum ben. Sac rengimi degistiricem birazdan -daha önce denememe ragmen özel tarihlerin hatrina sinamekiye baslamak icin- lakin vitamin günlerinde oldugumuzdan sac boyasinin icine bepanten ya da evigen falan kirmayi düsündüm. Yag katani duymustum da vitamin olur mu acaba deneyeniniz oldu mu?

canım geç kaldım sanırım..ben hiç denemedim..vitaminler ucuz zaten..dene beğenmezsen bi daha yapmazsın..

kuafor:bence sacınızı kestrmelsnz
z: hıı pekı nereye kadar kesmelym szce
k:(sacımı tutup kurek kemğmn ustunde bı yer gosterdı) burası ıyı
z: sızı anlıyorum tabı canınız sac kesmek ıstıyor tabı
k:ben sızın ıcın soluordum
z:elbette, elbette benm ıcın soluyorsunz..

sırıtarak cktm kuaforden..gundelık şizofren dıyaloglarımdan sadece bır parca..sacımı kurek kemğnde kesecek g.t!
smdı rahat bı nefes alayım ewet koltuk altıma kurdela takana kadar gtmıcem kuafore?

seviyorum seni zeynepciğim :16:

Yaşasııınnn gitti saçlar azıcık uçlarından ama ben saçlarımın hepsini aynı boya getirdim düz saçlıyım zaten ne kat istiyorum nede ustura hepside aynı boy olunca böyle girişimlere kızdığımı bildikleri için kat atıp kuş gibi bırakamıyorlar beni :66::66::66::66::64::64::64:

Ben de kestirdim saçlarımı,kuaförümle her ne kadar didişsekte anlaşıyoruz,her defasında boyuyo,kesiyo önce beğenmiyorum,söyleniyorum:36:sonra alışıp içime sinince de,tüh yine kızdım diyorum:9:Fena mıyım ne:47:Boyundan 1 cm kestirdim birde yan katlarını kısalttırdım,hayırlı uğurlu olsun,aheenkkllleeee dans edee edee çabıcak uzasınlarr inşallahhh:51:

ayçangül belki çok saçma bir soru olacak ama lütfen kusura bakma.
dün saçlarımı kestirdim ama orada dikkat etmemiştim az önce önünde bir fazlalık farkettim ve makasla kendim düzelttim. bugün saç kesim için uygun değilya saçımın önünü kesmem bütün saçlarımın uzamasına olumsuz bir edermi.

Back