Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kizlar bnde yeniyim burda önceden hep takip ederdim bu topigi ama simdi kayit oldum. Sizlere haber veriyim dedimm cokk faydasini gördümm hep uyguladim belli günlerde belli kürleri saclarim uzadi herkes diyor. ama tek sorunum 3haftadir saclarim sanki durdu gibi uzamiyorlarr..
düzlestirmiyordumda 7 aydir ama gecen ay 3 defa düzlestirdim ama bakimlara devam ettim.. acaba bu yüzdenmi??
özel tarih olayını yeni yeni anlamaya başlayan biri olarak bişe sormak istiyorum şimdi bu vitamin günleri dediğimiz günler şu sinemakili formül için uygun günler oluyo heralde dimi, sonuçta bemiks vitamin ilacı :26:
selam kızlar hepinize bu ara saçlarım feci bir değil 3-4 yerden kırık sözkonusu çekince çıt çıt diye kopuyolar uzundur bakım yapmamıştım keratine güvenipte hemen saldılar kendilerini..keratin de aktı zaten..başladım gene yağ-krem-protek vs..toparlanır diye ümit ediyorum bakalım.... moralle de çok ilgili sanırım,bu ara sıkkın zor bir dönemden geçiyorum,o yüzden de yine yanık görüntüsüne döndüler.
Aycangül,
Bir şey sormak istiyorum.
Saçları bu kesim tarihlerinde kestirmenin faydası ne?
Herhangi bir günde kestirince ne oluyor, kesim tarihinde kestirince ne oluyor? :44:
Aycangülcüm birşeyi merak etiim daha öncede sen bir saç kesim günü vermiştin ya bu tarihte onun kadar süper etkili mi ??? bide birdaha ne zaman gelirki saç kesim günü ona göre az yada çok kestircemde
onun daha etkili olduğunu düşünüyorum..gelen tepkilerde bu yönde..ancak ağustos ayına kadar aynı tarih yok..
o zamana kadar elimizdeki süper tarihler bunlar
bence birden kestirme..azar azar kestirme taraftarıyım ben ..
diğer topiğimi takip eden arkadaşlar..ilk mesaja birkaç satır ekledim..bakarsanız sevinim :)
saclarimi kestirdim ben.. Her zamanki gibi cok pismanim sadece uclardan kesmekten anlayan bi kuaför bileniniz yok mu birsey danismak istiyorum ben. Sac rengimi degistiricem birazdan -daha önce denememe ragmen özel tarihlerin hatrina sinamekiye baslamak icin- lakin vitamin günlerinde oldugumuzdan sac boyasinin icine bepanten ya da evigen falan kirmayi düsündüm. Yag katani duymustum da vitamin olur mu acaba deneyeniniz oldu mu?
kuafor:bence sacınızı kestrmelsnz
z: hıı pekı nereye kadar kesmelym szce
ksacımı tutup kurek kemğmn ustunde bı yer gosterdı) burası ıyı
z: sızı anlıyorum tabı canınız sac kesmek ıstıyor tabı
k:ben sızın ıcın soluordum
z:elbette, elbette benm ıcın soluyorsunz..
sırıtarak cktm kuaforden..gundelık şizofren dıyaloglarımdan sadece bır parca..sacımı kurek kemğnde kesecek g.t!
smdı rahat bı nefes alayım ewet koltuk altıma kurdela takana kadar gtmıcem kuafore?
seviyorum seni zeynepciğim