• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

kontesin başlığı bu canım..ilk mesajı dikkatlice okursan yeterli bilgiye sahip olursun..
kesim için iyi bir tarih seçmemişsin malesef..
haftaya uygun bir tarih var.eğer uzama konusunda bir yavaşlama olduğunu hissediyorsan,vereceğim tarihte uçlarından çok az da olsa kestirmeni tavsiye ederim..

Hmm ben bu kesim tarihlerini hep uzamayı durdurmayacak tarihler sanıyordum demekki uzama durduğunda da işe yarıyo:44: Acaba kestirsem mi yoksa başka bir kesim tarihini mi beklesem:44: Şimdi gidicem bir kesicek hadi dön en başa:44: Saç kıvırcık olunca haliyle:1: Ne yapsam ki:44:

Hmm ben bu kesim tarihlerini hep uzamayı durdurmayacak tarihler sanıyordum demekki uzama durduğunda da işe yarıyo:44: Acaba kestirsem mi yoksa başka bir kesim tarihini mi beklesem:44: Şimdi gidicem bir kesicek hadi dön en başa:44: Saç kıvırcık olunca haliyle:1: Ne yapsam ki:44:

herzamankinden yavaş uzuyorsa son kestirdiğinden bu yana mutlaka kestir derim..illa çok kestirmen gerekmiyor.yarım cm bile işe yarar.önemli olan makas değmesi..

Saçım kıvırcık olduğundan uzama hızını bilemiyorum. Şimdilik bir sorun yok diye düşünüyorum o zaman ben bir dahaki tarihi bekliyim en son Aralıkta kestirmiştim sanırım.:44:

benim saçım ergenlik dönemine girdiğim günden itibaren dökülmeye başladı. saçlarım çok cansızdı ve acayip dökülüyordu. o kadar dökülen saç çabuk uzuyordu bir de. ben uzun yıllar bu saçlarla hayatıma devam ettim :1:sonra karşıma bioblas çıktı . ilk görüşte dedim ki işte benim ilacım bu :64:
cidden şampuan saç dökülmemi kesit ve saçlarımda gürleşme oldu . saç krem olarak ta elidor dökülmeye karşı krem aldım bu serinin şampuanı var bende ama ben kullanmıyorum annem kullanıyor. ama bioblas bende işe yaradı kepekte yok denecek kadar az.
saç kesimine gelince ben asla kuaförde saç kesitrmedim. evede kendim kat atıyorum. artık kesmekten de bıktım. kestikten 1 hafta sonra bakıoyorum ki uzamış. o yüzden evde kendim uclarından alıyorum biraz.kat atmayı da bıraktım şu anda belime kadar nasıl bir gen varsa bende çabucak saçlarım uzayıveriyor.:64: bu durumdan memnun değilim:41:

benim saçım ergenlik dönemine girdiğim günden itibaren dökülmeye başladı. saçlarım çok cansızdı ve acayip dökülüyordu. o kadar dökülen saç çabuk uzuyordu bir de. ben uzun yıllar bu saçlarla hayatıma devam ettim :1:sonra karşıma bioblas çıktı . ilk görüşte dedim ki işte benim ilacım bu :64:
cidden şampuan saç dökülmemi kesit ve saçlarımda gürleşme oldu . saç krem olarak ta elidor dökülmeye karşı krem aldım bu serinin şampuanı var bende ama ben kullanmıyorum annem kullanıyor. ama bioblas bende işe yaradı kepekte yok denecek kadar az.
saç kesimine gelince ben asla kuaförde saç kesitrmedim. evede kendim kat atıyorum. artık kesmekten de bıktım. kestikten 1 hafta sonra bakıoyorum ki uzamış. o yüzden evde kendim uclarından alıyorum biraz.kat atmayı da bıraktım şu anda belime kadar nasıl bir gen varsa bende çabucak saçlarım uzayıveriyor.:64: bu durumdan memnun değilim:41:

sanada uzamayı yavaşlatacak bir tarih verelim o zaman :1:

Bioblas ı 6 ay kadar kullandım senin gibi ben de çok memnundum ama sonra kafa derimi tırnaklarımla yırtmışım gibi sulu ve bazıları kanlı yaralar oluştu kafamda ilk işim şampuanımı ve saç kremimi değiştirmek oldu bebek şampuanı kullanmaya başladım yaralarım iyileşti.. Şimdi Otacı kullanıyorum bakalım şimdilik sorun yok:26:
Ama ben bir şampuanı önermeye korkuyorum bazen çok iyi çok güzel diyoruz 2 ay demeden koca koca yaralar açıyo sonra kötü diyince de hani sen iyi demiştin diye laf sokuyorlar:19:

Bugün yağlı bakımımı yaptım yumuşacık oldu saçlarım:16:
Kıvırcık olduğu için şu kadar uzadı diyemem ama.. Islakken baktığımda uzadığını düşünüyorum 1 2 ay daha burdaki bakımlara devam edip yeniden fotoğraf çekicem eğer belirgin bir fark olursa buraya da koyarım:65:

msn deki o koca öpücük nereye gitmiş :44:
gürkan geliyor..pc yi baştan yaratıp gidiyor sağolsun ama..sonra ben tanıyamıyorum..

bu arada akşam ilkini 1,ikincisini 2 kez..ikincide kopyalamanın bozduğunu söylüyor..ticari kaygı mı acaba kılıcpaluğum..
epeyce şifrelemişim anlatırken :1:

Tatlım ilkinde zaten sorun olmaz normalde ama 2. si tarafımdan özel olarak kopyalandı, boyutu o yüzden bu kadar büyük, eğer yaptığım sistemle yapılmazsa bozulma olacağı doğru :)

Bir bilgisayarı ortak kullanmak kadar can sıkıcı bir şey olamaz...

:16::16::16::16:
Aferin sana diyorum...Sen şimdi ay etkilerine göre bir gün belirle bakalım, oldun sen halledelim bu işi :)

dün gece argan yağı ile bakım yaptım, bu gece de sinamekili bakım yapacağım. en son 1 nisanda saçımı ölçmüştüm burnumun üstüne geliyordu. dün akşam banyo sonrası ölçtüğümde de burnumun altına geldi. yani iki santim ediyor kızlar. Teşekkür ederim Aycangül:70:

sinamekili bakım yaparken saçlarımı ölçmemiştim ama turp yaparken ölçtüm :) tişörtümü işaretlemiştim 11 günde 3 cm uzamış kızlar :52::52: ve hasta olmuştum yapamadım sadece 3 kere yapabildim turbu çok mutluyum yaa hastalığım geçmek üzere yeniden başlayacam :) belki dayanamayıp bugün bile yapabilirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

kontesin başlığı bu canım..ilk mesajı dikkatlice okursan yeterli bilgiye sahip olursun..
kesim için iyi bir tarih seçmemişsin malesef..
haftaya uygun bir tarih var.eğer uzama konusunda bir yavaşlama olduğunu hissediyorsan,vereceğim tarihte uçlarından çok az da olsa kestirmeni tavsiye ederim..

çok teşekkür ederim canım bi dahaki tarihte az kestiririm dört gözle beklicem boya tarihide varmış ya ne cahilim :52: boyatacaktım vazgeçtim söyleyeceğin tarihte gitcem kuaföre :54:

Back