http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
kontesin başlığı bu canım..ilk mesajı dikkatlice okursan yeterli bilgiye sahip olursun..
kesim için iyi bir tarih seçmemişsin malesef..
haftaya uygun bir tarih var.eğer uzama konusunda bir yavaşlama olduğunu hissediyorsan,vereceğim tarihte uçlarından çok az da olsa kestirmeni tavsiye ederim..
Hmm ben bu kesim tarihlerini hep uzamayı durdurmayacak tarihler sanıyordum demekki uzama durduğunda da işe yarıyo:44: Acaba kestirsem mi yoksa başka bir kesim tarihini mi beklesem:44: Şimdi gidicem bir kesicek hadi dön en başa:44: Saç kıvırcık olunca haliyleNe yapsam ki:44:
benim saçım ergenlik dönemine girdiğim günden itibaren dökülmeye başladı. saçlarım çok cansızdı ve acayip dökülüyordu. o kadar dökülen saç çabuk uzuyordu bir de. ben uzun yıllar bu saçlarla hayatıma devam ettimsonra karşıma bioblas çıktı . ilk görüşte dedim ki işte benim ilacım bu
cidden şampuan saç dökülmemi kesit ve saçlarımda gürleşme oldu . saç krem olarak ta elidor dökülmeye karşı krem aldım bu serinin şampuanı var bende ama ben kullanmıyorum annem kullanıyor. ama bioblas bende işe yaradı kepekte yok denecek kadar az.
saç kesimine gelince ben asla kuaförde saç kesitrmedim. evede kendim kat atıyorum. artık kesmekten de bıktım. kestikten 1 hafta sonra bakıoyorum ki uzamış. o yüzden evde kendim uclarından alıyorum biraz.kat atmayı da bıraktım şu anda belime kadar nasıl bir gen varsa bende çabucak saçlarım uzayıveriyor.bu durumdan memnun değilim
yeni tarihler içinnnn teşekkürlerrrrrr ediyorummmmmm
msn deki o koca öpücük nereye gitmiş :44:
gürkan geliyor..pc yi baştan yaratıp gidiyor sağolsun ama..sonra ben tanıyamıyorum..
bu arada akşam ilkini 1,ikincisini 2 kez..ikincide kopyalamanın bozduğunu söylüyor..ticari kaygı mı acaba kılıcpaluğum..
epeyce şifrelemişim anlatırken
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
kontesin başlığı bu canım..ilk mesajı dikkatlice okursan yeterli bilgiye sahip olursun..
kesim için iyi bir tarih seçmemişsin malesef..
haftaya uygun bir tarih var.eğer uzama konusunda bir yavaşlama olduğunu hissediyorsan,vereceğim tarihte uçlarından çok az da olsa kestirmeni tavsiye ederim..
aycangülüm saç boyama için hafta içi müsait değilim. bu pazar boyatsam çok mu ters tarih olur?
bu pazar değil ama önümüzdeki hafta içi var yine..
eğer her hafta içi problem oluyorsa önümüzdeki hafta sonu uygun bir tarih olacak..
kafamda sinamekimle selam çakıyorum size eyyyy rapunzellerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?