• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

oh be kesim tarihleri :) kesimi de ilk defa deneyeceğim inşallah bakımlar gibi bunun da faydasını göreceğim :) teşekkürler tarihler için aycangül.. :71:

oh be kesim tarihleri :) kesimi de ilk defa deneyeceğim inşallah bakımlar gibi bunun da faydasını göreceğim :) teşekkürler tarihler için aycangül.. :71:

bende artık kestirmeliyim ilkokula giden kız cocukları gibi oldum da nasıl kestirceme karar veremedim
cikilopcik sen nasıl kestireceksin ki acaba :69:
fikri olan söylesin lütfen

bende artık kestirmeliyim ilkokula giden kız cocukları gibi oldum da nasıl kestirceme karar veremedim

benim saçlarım zaten öyle çok uzun değil o yüzden azıcık kestirip kırıkları aldıracağım ve kahkül kestireceğim değişiklik olsun diye.. sen de yüz şekline göre karar ver bence. yüzüne yakışmadıktan sonra süper bir model kestirsen bile olmaz ki..

radikal birşey deneme canım.dün bir astrolog uyarıyordu bu konuda.
kötü olbililir,beğenmeyebilirsiniz,sadece krıklarını aldırmak için kestirin diyordu..

ayçangül, saç kesim tarihlerini daha önceden verme imkanın yokmu.
ben ayın 10 unda baktım yoktu ama şimdi baktığımda saç kesim tarihini kaçırdığımı öğrendim.
saçlarımı kestirmek için senin vereceğin tarihi bekliyordum. bir daha ne zaman saç kesim için uygun olur

12 Nisan 2011 saat: 06.38’den 14 Nisan 2011 saat: 09.41’e kadar

aycangül bu tarihler hep sabah saatleri olmalı akşam biterse 20küsürlü saatler görürüz değilmi?

bide nazd kaçırdım demiş ama yanlış okumuş galiba tarihleri...

bide cok radikal bi kesim yaptırdım maalesef biraz bop ve arkalarda katlar var cok acayip bişey oldu :76::76::76:

ayçangül, saç kesim tarihlerini daha önceden verme imkanın yokmu.
ben ayın 10 unda baktım yoktu ama şimdi baktığımda saç kesim tarihini kaçırdığımı öğrendim.
saçlarımı kestirmek için senin vereceğin tarihi bekliyordum. bir daha ne zaman saç kesim için uygun olur

şu an kesim tarihi var canım ilk sayfada..

12 Nisan 2011 saat: 06.38’den 14 Nisan 2011 saat: 09.41’e kadar

aycangül bu tarihler hep sabah saatleri olmalı akşam biterse 20küsürlü saatler görürüz değilmi?

bide nazd kaçırdım demiş ama yanlış okumuş galiba tarihleri...

bide cok radikal bi kesim yaptırdım maalesef biraz bop ve arkalarda katlar var cok acayip bişey oldu :76::76::76:

evet canım saatler düşündüğün gibi..
kesimi beğendiysen sorun yok zaten :)

mrb kizlar bnde yeniyim burda önceden hep takip ederdim bu topigi ama simdi kayit oldum. Sizlere haber veriyim dedimm cokk faydasini gördümm hep uyguladim belli günlerde belli kürleri saclarim uzadi herkes diyor. ama tek sorunum 3haftadir saclarim sanki durdu gibi uzamiyorlarr..
düzlestirmiyordumda 7 aydir ama gecen ay 3 defa düzlestirdim ama bakimlara devam ettim.. acaba bu yüzdenmi??

özel tarih olayını yeni yeni anlamaya başlayan biri olarak bişe sormak istiyorum şimdi bu vitamin günleri dediğimiz günler şu sinemakili formül için uygun günler oluyo heralde dimi, sonuçta bemiks vitamin ilacı :26:

selam kızlar hepinize :71: bu ara saçlarım feci :37: bir değil 3-4 yerden kırık sözkonusu :53: çekince çıt çıt diye kopuyolar :59: uzundur bakım yapmamıştım keratine güvenipte :47: hemen saldılar kendilerini..keratin de aktı zaten..başladım gene yağ-krem-protek vs..toparlanır diye ümit ediyorum bakalım.... :31: moralle de çok ilgili sanırım,bu ara sıkkın zor bir dönemden geçiyorum,o yüzden de yine yanık görüntüsüne döndüler.

Aycangül,

Bir şey sormak istiyorum.
Saçları bu kesim tarihlerinde kestirmenin faydası ne?
Herhangi bir günde kestirince ne oluyor, kesim tarihinde kestirince ne oluyor? :44:

Back