• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bebek yağına değilde zeytinyağına karıştırırsanız daha etkili olur bence... :27:

zeytinyağını yağ günlerinde yapıyorumda canım.. =)

Ohh ohh maşallah darısı başımıza inşallah :) Ben bir de turplu su konusuna bakayım,onu okumadım,belki daha etkili olur ikisini yaparsam.Hayır bir de ben saçlarımı birazcık kestirmek durumundayım o kadar bakım yap sonra git saç kestir,Ayy yok yok benimki deli işi:37::52:

inşallah canımm :nazar: turpllu su benim kurtarıcımdı :69:

heyecanlanıyorum sizin yazdıklarınızı okudukça. kıvırcığım ben. uzar mııııııııı??? öyle zor uzuyor kiii... Sinamekiyi yapıyorum bir heyecanla... Arada zeytinyağı ile bakımlar falan. :53:

neden uzamasın benimkilerde düz değil hem... :31:

sorma..annemde herşeyi sürdüğüm için yeni tezler üretiyor.en son ne süreceğim hakkında :)
buraya yazamıyorum ama söylediği şeyi :1:

auuu merak ettim ne sölemismis acaaaaba :27:

ben dün yumurta + zeytinyağı sürdüm saçlarıma
normalde kendi saçım çok mattır ama şuan daha canlı duruyorlar
bi de tarif edemediğim bi his var saçlarımda:26:değişik,sevdim:71:
sadece yumurtadan azcık iğrendim o yüzden bi dahakine yoğurt filan deniycem

killi bakım ne olabilir mesela kızlar?onu da denemek isterim:91:

Son düzenleme:

ben dermokilin saç bakım maskesini kullanıyorum bu günlerde. ama kil ile zeytinyağı karışımı saç bakım maskesi duymuştum daha önce. ancak kili çok tercih etmiyorum,saçlarımı kurutuyor gibi geliyor bana.

ben dermokilin saç bakım maskesini kullanıyorum bu günlerde. ama kil ile zeytinyağı karışımı saç bakım maskesi duymuştum daha önce. ancak kili çok tercih etmiyorum,saçlarımı kurutuyor gibi geliyor bana.

kil-süt-bal buldum ben de şimdi bi yerde
kararsız kaldım
ona göre kil alacağım ama ne yapsam ki :44:

Aycangül'cüm önceki saç kesim tarihlerini kaçırdım ben önümüzdeki günlerde güzel bir saç kesim günü gelirmi ne dersin ?? :26::26::26::26::26::26:

hazır kil bakımları var canım aktarlarda tek kullanımlık..
ayrıca mayadada mineral var..
toz killerde saça kullanılıyoruş ama ben hiç denemedim..denersende katı kısmını değil üstte kalan suyunu kullan bence..

Back