Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Kesinlikle...Enerji akıllıdır, yolunu bulur...Şimdi yapılacak şeyleri tek tek yapacağız, ilk olarak sana meditasyon yapmayı öğretmem gerek...Sonrası kolay...

Kesinlikle...Enerji akıllıdır, yolunu bulur...Şimdi yapılacak şeyleri tek tek yapacağız, ilk olarak sana meditasyon yapmayı öğretmem gerek...Sonrası kolay...

sürekli elektrik kesintisi oluyor
yine kesilmeden göndereyim mesajı..
yarın görümek üzere..

ben turplu su kankan olabilirim.acayip gaz veririm ha
yarın mesela benim turplu su günüm. Çalışıyormusun bilmiyorum ama ben çalışmıyorum.güzdüzleri yapabiliyorum bakımlarımı.Gün aşırı yapıyorum turplu suyu.1 hafta yap.Sonra devam edip etmeyeceğine karar verirsin. sinamekiden daha etkili geldi bana.başlarda yumurtayla yapıyordum.Sonra başımı ağrıtmaya başlayınca durulama suyu olarak yapmaya başladım.yazın yapamayacağız.Yazık etme kara turplarını.Bak hem herkes de bulamıyor kara turpu.elindeki nimetin boşa gitmesin.rende işine gelince de cekeceğiz artık o kadar da.bir an önce başla bence. farkı göreceksin.

bir de ben evliyim.duymasın kimse.ayıp valla

sabır. uzuyor ama boya fön maşa derken kırılıyor. ben saçımı boyamadan şekıllendırmeden duramam ki. uzatmak zor gerçekten uzunken her ay 1 cm kestırırdım düzenli kırılıyo çatallaşıyo uçlar işlemden. böle ne yapıcaz şaşırdım valla. mecbur aldırmak lazım uçları ara ara...

Barcelinonun uzatmayı bir etkisi yok peşinen söyleyeyim Takma kafana uzar, kafaya taktıkça uzatamıyoruz çünkü...
galıba problem kestirmek zorunda kalmak az az. kırılmasın saçım beslensın ben de kırık aldırmaya gıtmıım: )))) ama barcelinonun üstünde uzamayla ilgili de bişiler yazıyodu sanırsam hızı artırır dıye ama her neyse işte

Vallahi canım azıcık kırık var diye kese kese saçlar uzamıyor, işin kötü tarafı kestirdikten kısa bir süre sonra zaten kırılıyor saçlar , iyisimi belli bir müddet hiç kestirme olsun bitsin...O saç uçlarında kırık olursa saçlar uzamaz lafı hikaye, saç dipten beslenir çünkü uçtan değil...

Bu arada rende korkumu yendim galiba kızlar, 2 tane kocaman kara turp rendeledim hihihihihih

Son düzenleme:

hadi bakalım..turplu su sonuçlarını bekliyoruz canım

bende ozaman ne yagi varsa zeytinyagina karistirir sürerim sacima 2 saat bekletir dus alirim en kolay bakim bu benim icin :)) turplu suda denedim bi kac kere ugrasamadim sonra biraktim.. bu yapacagim bakim yeterli olur insallah günlere göre yaptigimda..ara sira sinemakide yaparim..yeterli dimi kizlaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…