- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
anladım tabi
bu arada hazır olma konusunda şunu söyleyebilirim.
bunu bana haftalar önce söylemiştin zaten.ben korkuyordum,söyledimmi bilemiyorum..
senden sonra bana 3 kişi reiki verdi.(ikisi amatör,yalnış olmasın kendi kullandıkları terimdi bu)
sonra bir master uyumlamak istedi ,ben o an için istemediğimi söyledim.daha sonrası için uludağ üniversitesindeki hocalardan birinin adını verdi.çok tatkı bir bayandır,isteyince beni ara görüşmenizi sağlayayım dedi.(onunda artık uyumlama yapmasını istediğini söyledi) ben onu da aramadım.sonra bir züleyha ablam var..master o da..ben ona da hayır dedim.bu akşam aniden tamam dedim :)
herşey olması gereken zamanda oluyor demek ki..çok haklısın yani..
meditasyon yapmak mı :) bende öğrenmek istiyorm :)
Kesinlikle...Enerji akıllıdır, yolunu bulur...Şimdi yapılacak şeyleri tek tek yapacağız, ilk olarak sana meditasyon yapmayı öğretmem gerek...Sonrası kolay...
sürekli elektrik kesintisi oluyor
yine kesilmeden göndereyim mesajı..
yarın görümek üzere..
Rondomda yok benim
aa ya ben :))) (söylemesi ayıp)
bu arada turp cidden rendelenmesi zor bir besin..
Allah günah yazmasın tabii arkadaşlar ama kaynatırken o nasıl bir koku öyle ya, bu bitkinin yemeside, pişirmeside, sürmeside kokulu
Bana bir turplu su kankası lazım ancak birbirimizi gaza getirip öyle başlayacağız anlaşılan...Var mı bana partner olacak olan? Yazıktır dolaptaki 2 kg turba
canım benim..
kolları ağrır insanın valla..bir de ben rende kullanma özürlüyümdür,mutlaka kendimi de rendelerim o arada
valla dene bence,rahat edersin.
ben salatalarda ,çorbalarda filan hep rondoyu yada braunun el rondosunu kullanıyorum...
olackasin tabiki narin,biz narin hanımlarız
bi an bunu ben yazdım sandım boyanma kısmı hariç :)
ben de yeni kestirdim kısacık oldu, belime kadarlardı. iyi fena değil ama aynen uzun saç görünce içim gidiyo resmen. 3 hafta oldu kestireli, hevesimi de aldım, uzasınlar artık. ama çok zor uzuyo
galıba problem kestirmek zorunda kalmak az az. kırılmasın saçım beslensın ben de kırık aldırmaya gıtmıım: )))) ama barcelinonun üstünde uzamayla ilgili de bişiler yazıyodu sanırsam hızı artırır dıye ama her neyse işteBarcelinonun uzatmayı bir etkisi yok peşinen söyleyeyimTakma kafana uzar, kafaya taktıkça uzatamıyoruz çünkü...
galıba problem kestirmek zorunda kalmak az az. kırılmasın saçım beslensın ben de kırık aldırmaya gıtmıım: )))) ama barcelinonun üstünde uzamayla ilgili de bişiler yazıyodu sanırsam hızı artırır dıye ama her neyse işte
sabır. uzuyor ama boya fön maşa derken kırılıyor. ben saçımı boyamadan şekıllendırmeden duramam ki. uzatmak zor gerçekten uzunken her ay 1 cm kestırırdım düzenli kırılıyo çatallaşıyo uçlar işlemden. böle ne yapıcaz şaşırdım valla. mecbur aldırmak lazım uçları ara ara...
Vallahi canım azıcık kırık var diye kese kese saçlar uzamıyor, işin kötü tarafı kestirdikten kısa bir süre sonra zaten kırılıyor saçlar , iyisimi belli bir müddet hiç kestirme olsun bitsin...O saç uçlarında kırık olursa saçlar uzamaz lafı hikaye, saç dipten beslenir çünkü uçtan değil...
Bu arada rende korkumu yendim galiba kızlar, 2 tane kocaman kara turp rendeledim hihihihihih
Vallahi canım azıcık kırık var diye kese kese saçlar uzamıyor, işin kötü tarafı kestirdikten kısa bir süre sonra zaten kırılıyor saçlar , iyisimi belli bir müddet hiç kestirme olsun bitsin...O saç uçlarında kırık olursa saçlar uzamaz lafı hikaye, saç dipten beslenir çünkü uçtan değil...
Bu arada rende korkumu yendim galiba kızlar, 2 tane kocaman kara turp rendeledim hihihihihih
İyi geceler tatlım, sonra mailini kontrol et, indirmen gereken bir dosya var
dosyayı indiriyorum şimdi..
faceden meaj atacağım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?