• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Harika bir söz...

Hepinizin kadınlar gününü kutlarım kızlar,ister adına aşk deyin, ister sevgi...Her ne sebepten olursa olsun kendinizi kimseye karşı ezdirmeyin...Kendinize öyle bir gelecek hazırlayın ki başınız her daim dik, kimselere muhtaç olmadan yaşayın...Kendinize manevi gücününü kaldırabilecek bir eş seçin, size denk olsun ve hatta belkide sizden bir basamak yüksekte olsun...Böylesini severseniz sırtınız yere gelmez ama sırf aşk için sevgi için, sizi haketmeyen, size saygı duymayan egosu yüksek bir bey ile tanışırsanızda kendinizi bu aikın kollarında derbeder etmeden, evlenip 3 sene sonra boşanmadan yol verin gitsin...Unutmayın, biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz...

Hepinizi seviyorum...

kelimesi kelimesine katılıyorum canımm...

Harika bir söz...

Hepinizin kadınlar gününü kutlarım kızlar,ister adına aşk deyin, ister sevgi...Her ne sebepten olursa olsun kendinizi kimseye karşı ezdirmeyin...Kendinize öyle bir gelecek hazırlayın ki başınız her daim dik, kimselere muhtaç olmadan yaşayın...Kendinize manevi gücününü kaldırabilecek bir eş seçin, size denk olsun ve hatta belkide sizden bir basamak yüksekte olsun...Böylesini severseniz sırtınız yere gelmez ama sırf aşk için sevgi için, sizi haketmeyen, size saygı duymayan egosu yüksek bir bey ile tanışırsanızda kendinizi bu aikın kollarında derbeder etmeden, evlenip 3 sene sonra boşanmadan yol verin gitsin...Unutmayın, biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz...

Hepinizi seviyorum...

kesinlikle haklısın..
bedeli yalnızlık olsada :1::1::1:

Harika bir söz...

Hepinizi seviyorum...

Bizde seni seviyoruz Canım. Dediklerin kulak ardı edilemicek kadar önemli.. Dediğin gibi "Biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz..." :71::70:

Bizde seni seviyoruz Canım. Dediklerin kulak ardı edilemicek kadar önemli.. Dediğin gibi "Biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz..." :71::70:

:71::71::71:

Son olarak "AŞKTAN KİMSE ÖLMEZ" sözünüde ekleyerek bu günlük vecizelere ara veriyorum...

:12:
teşekkürler :)

yeni tarhler şu anda ilk sayfada ..

güle güle kullan
teşekkürler tatlım:16::16::16::16::16:

bol bakımlı bir hafta olacağa benzer. zira tarihler çok güzelmiş. dolunay öncesini iyi değerlendirmek lazım. perşembe ve haftasonuna bakım yapmak mantıklı görünüyor.

Pisipisi sen nerelerdesin? Sıhhatler olsun canım...

saçlarımdan memnunum ya,sesim çıkmıyor :9: şaka bir yana,topiğe bakıyorum sürekli ama pek yazmıyorum.hepimizin kadınlar gününü kutluyorum :71: sabah girememiştim,yeni tarihler de gelmiş aycangüle teşekkürlerrr :54: bu arada kılıçbalığıcım kutlama msjını okudum kesinlikle yazdıklarının her kelimesine katılıyorum canımcımmm

sonunda kestirdim saçlarımı azıcık. şekli iyice bozulmuştu kaç gündür topluyorum hep: ))) uzun süre toplamayacağım saçımı. ne kadar geç o kadar ıyı diye tam saat 19.30 gıbı bitti kesim fön: )))) huzurlandım: )))) yenı tarıhlere bakalım. büyüyen faza geçtik iştahım açıldı sanki:50:

sonunda kestirdim saçlarımı azıcık. şekli iyice bozulmuştu kaç gündür topluyorum hep: ))) uzun süre toplamayacağım saçımı. ne kadar geç o kadar ıyı diye tam saat 19.30 gıbı bitti kesim fön: )))) huzurlandım: )))) yenı tarıhlere bakalım. büyüyen faza geçtik iştahım açıldı sanki:50:

hayırlı olsun canım hepimize..
o şekil bozukluğu çok can sıkıcı birşey..benimkinin düzelmesi için daha çook kesim lazım.
uzatamıyorum ki ayda 4 cm diğer arkadaşlar gibi..
bana yarayacak formülü bulamadım gitti..

Back