Yeni bir program gönderdim, saatlik olarak açıları dereceleri ve bunların etkilerini veriyor...Tabii ingilizce ama olsun o kadar artık...
Bu arada şimdiden sıhhatler olsun![]()
çoookk teşekkür ederim..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir program gönderdim, saatlik olarak açıları dereceleri ve bunların etkilerini veriyor...Tabii ingilizce ama olsun o kadar artık...
Bu arada şimdiden sıhhatler olsun![]()
şimdiiiii.
hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
japonlara da tabi
yeni nesil rapunzeller olmak dileğiyle :)
çoookk teşekkür ederim..
şimdiiiii.
japonlara da tabi
teşekkür ederiz tatlım. Herkese sıhhatler olsun...
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Sultanlarım![]()
Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Sultanlarım![]()
evettt saçlarımı kestrdim... biraz fazla aldı bu kez kuaförüm.. tamamen temizlensin dedi... inşallahhh çok çok uzar bu ay saçlarım. kırıklarımda bitti artık yaza kdr kestirmem umuyorum
şimdiiiii.
japonlara da tabi
sağol canım
seninde kutlu olsun ve hepinizin![]()
Çook teşekkürler gülüm, seninde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
topiğimiz cennet bahçelerine dönmüş :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hepinizi çoooookkkkk seviyorummmmm
![]()
kadın ; bilmeyene nefis, bilene nefes'tir bitanelerimmm... nice mutlu kadınlar günlerine hep birlikte
Harika bir söz...
Hepinizin kadınlar gününü kutlarım kızlar,ister adına aşk deyin, ister sevgi...Her ne sebepten olursa olsun kendinizi kimseye karşı ezdirmeyin...Kendinize öyle bir gelecek hazırlayın ki başınız her daim dik, kimselere muhtaç olmadan yaşayın...Kendinize manevi gücününü kaldırabilecek bir eş seçin, size denk olsun ve hatta belkide sizden bir basamak yüksekte olsun...Böylesini severseniz sırtınız yere gelmez ama sırf aşk için sevgi için, sizi haketmeyen, size saygı duymayan egosu yüksek bir bey ile tanışırsanızda kendinizi bu aikın kollarında derbeder etmeden, evlenip 3 sene sonra boşanmadan yol verin gitsin...Unutmayın, biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz...
Hepinizi seviyorum...
kadın ; bilmeyene nefis, bilene nefes'tir bitanelerimmm... nice mutlu kadınlar günlerine hep birlikte