Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

acı elma yağı yani adaçayı yağı almanı tavsiye ederim..denediğim için etkisini daha iyi biliyorum.istersen lavanta otu da al.onun da çayını yapar sürersin..yada içersin..
kullanımı şöyle:
banyodan çıktığında ve ya yüzünü temizlediğinde yani gözeneklerin temizken birkaç damla yağı sorunlu bölgeye sürüyorsun.miktarını kendin ayarlayacaksın.cildin ne kadarı kabul eder bilmiyorum..
birde bugün başla ve hergün yap bir süre..

çok teşekkür ederim hemne alıyorum akşam ..yupiiiii:76::76::76:

bende katlardan kurtulmak istiyorum ama uzun sürecek belli ki..
bir süre katlara dokundurtmadan sadece boyundan kestirmek lazım..

canım kişilerin burcuna göre değişmiyor.hepimiz aynı günlerde bakım yapıyoruz.konunun ilk mesajına bakarsan bakım ve beslenmeyle ilgili tarihleri orada her hafta veriyorum..
ne zaman kesim yapılacağını da veriyorum..burdaki cevaplara değil,ilk sayfadaki ilk mesaja bakarak yap bakımlarını..
ayrıca evet her ay tarihler değişiyor.o yüzden sık sık ilk mesajı kontrol etmen lazım.mesela pazar günü (gece) ilk mesajı güncelleyeceğim.önümüzdeki haftanın bakım vs tarihlerini vereceğim.
tüy konusuna gelince:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

buradan takip edebilirsin.yine ilk mesajda açıklamayı göreceksin..

canımm şimdı anladım bende zannetmıştımkı herkes burçlarına göre yapıyoo kafam karışmıştı... cok teşekkürler canımm ya sağol ..bu arada epilasyon tarıhlerıde gördümm kısaca hepsını yapıcamm tekrar teşekkürler ..takıbındeyımm canımm

bu sivilceleremi iyi geliyo aycangülüm? ben zoretanin kullandım 3 sene önce, o zaman çok iyi olmuştu cildim ve hemenhemen 2 ay öncesine kadar sorunum yoktu.. ama bu ara gene çoğaldılar

kayısı yağı duymuştumbende, farklımı bilmiyorum ama kayısı çekirdeği yağı aldım sürüyorum ama henüz düzelmede yok.. adaçayı yağımı alsam bende?

bi yaşıma daha girdim bu ne ayolll!!!!! yaşlanıciiimm bir başak ikizler olaraktan yani şu forumda her gün bi yaşıma daha giriyorum yakında ölürüm ben

bende katlardan kurtulmak istiyorum ama uzun sürecek belli ki..
bir süre katlara dokundurtmadan sadece boyundan kestirmek lazım..

8 ay önce öyleydi zaten ozamanda herkes kötü duruyor dümdüz faln dedi bende kat attirdim sonra bi daha kestirdim bi ay sonra bu sefer daha cok katlar oldu sac gitti iste (( kimsenin aklina uymamak lazim.. dümdüzken kuaföre ucundan düz kes diyorum dümdüz kesiyor ozamanda bi acayip oluyor böyle ara makas yapilmasi gerekiyormus e onuda ben sonradan ögrendim ( neyse bakalim ama uzatmak istiyorsan uzmantv de izledim katlarindan aldirilmasi gerekiyormus öyle uzarmis yoksa cok bekleriz valla :)

ya canim bende bu konuyu yeni gördüm. Gercekten faydalimi? denedinmi?
Bugün ben saclarimin uclarini biraz kestim ve bitki caylari ictimm..
her ay bunlari uygulamammi lazim?ve hep bu günler disinda bakim yapamammi? biraz anlatirmisin

baby sanki cuma akşamı geç saatlere kalmayalım demişsin gbi hatırladım,şimdi bakamadım bilgisayarım biraz yavaş..ama gene de saat 9.30 da yağ sürdüm şimdi yıkadım 12 ye geliyor..dediğin gbi yıkadım saçlarımı ve şöyle diyeyim,sen bir dahisin!! ben şimdiye kadar saçımı şampuanlamıyormuşum!yoluyormuşum!!!!:95: şampuanlıyken saçlarımın arasında parmaklarımın kayarak gezmesi ne demek??? yumak olurdu yumak! şimdi yavaş yavaş bütün saçlarımda gezdi parmaklarım.duştan çıkmak istemedim..bundan sonra bu şekilde şampuanliycam.ne saçımın kabahati varmııııış,ne de şampuanların!sorun bendeymiş!eğer hep böyle olursa,yani yumak olmazsa kırılmaz ve daha kolay uzar..hakkını nasıl ödeyeceğim aycangüülll???

adaçayı bende çok işe yaramıştı canım..denemeni tavsiye ederim..

ya canim bende bu konuyu yeni gördüm. Gercekten faydalimi? denedinmi?
Bugün ben saclarimin uclarini biraz kestim ve bitki caylari ictimm..
her ay bunlari uygulamammi lazim?ve hep bu günler disinda bakim yapamammi? biraz anlatirmisin

arkadaşlar çok faydalandıklarını yazıyorlar zaten..tamamını okuma fırsatı bulursan göreceksin..
ben bakım için en uygun tarihleri veriyorum..atladığım tarihlerde bakım yapabilirsin tabi ama işine yarayacağını düşünmüyorum..boşa zaman kaybetmeyin diye veriyorum bu tarihleri..
her ay uygulamak gibi bir zorunluluk yok tabi ki..

bu akşam 23:00 civarında sona eriyordu.tebrik ederim yakalamışsın:)
diğer konuya gelince sen beni dinle gerisini merak etme :))
bu arad bugün saçımı kestirdim..istediğim kadar kesmedi ama idare eder..yine kestiririm :))
böyle kuaförlerde varmış :))

günaydın aycangülüm :)

dün akaşam eve giderken aktardan acı elma yağı adaçayı yağı aldım 9 liraya sonra kirpiklerim için bitkisel yağ aladım ..akşam eve gittim sinemakimi yaptım duşa girdim çıktım yağı güzelce masaj yaparak yüzüme sürdümam canım cildimi yaktı resmen ya gözümden yaş geldi çok kötü kokuyor dayandım ve yattım sabah kalktım sol yanağımda kocaman kırmızı bir sivilce elimi dokunamyıyorummyanlış mı sürdüm acaba yoksa yan etkimi oldu balım ...cilde sürdükten sonra yıkıycakmıydım ben sabaha kadar kaldı ne olur cevap yaz aycangülüm benim ..

çok fazla sürmediysen problem yok..
adaçayı sivilce yapmaz..
kokusu fresh evet,yakabilir gözünü..
bende yıkamadan kullandım,kalıyordu yüzümde..
o sivilce de zaten içerde vardır,adaçayı çıkmasını hızlandırmıştır..
çünkü adaçayı hem mikrop kırıcı hemde iltihap kurutucu..
zararı olmaz ama aşırı miktarda sürme..

kac ayda bi kestiriyorsun canim ?

Son düzenleme:
en son ağustosta kestirmiştim ben saçımı..
geçen ay işlem yaptırdım ve yandı saçlarım.bu yüzden bundan sonra sık sık kestireceğim..iki ayda bir kestirmeyi düşünüyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…