Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

balık burcuyum ben canım:)
neden böyle bir merak duydun de bakayım :)

balikmissin :D vallah gülceksiniz ama ne bilim zaten sempatik sicak kanli cok yardim sever birine benzedigini anlamistim yazilarindan acaba yengec filanmi bizim köselerden :34: eee balik ciktin bayilirim baliklara muhtesem arkadas dost olurlar onlar kadar dürüst adaletli yardimsever iyi niyetlisini daha görmedim diyebilirim achhh su burclari yokmu yaa ic cektim cünkü su dünyada en cok sevdigim kisilerden 1 kuzenim oda akrep burcu oda su yani :66: :60:

aaa cok ilginc bende o tarihlerde kestirirsem uzar diye düsünüyordum, acaba gecmise bakabiliyormuyuz 2010 nisan ayindaydi :) belkide ondan uzamiyorrr ay cildircam ben yaaa

yaa buldum hatta resimlerin tarihine bakarak 18 nisanda kestirmistim bu tarihi bulamilirmiyim aycan gül

canım biraz karışık anlattım galiba..benim kesim için uygun dediğim tarihlerde kestirebilirsin..bunun dışındaki tarihler uygun olmaz.
18 nisanda kesim için fena değil..alternatif olarak verdiğim günlerden..

balikmissin :D vallah gülceksiniz ama ne bilim zaten sempatik sicak kanli cok yardim sever birine benzedigini anlamistim yazilarindan acaba yengec filanmi bizim köselerden :34: eee balik ciktin bayilirim baliklara muhtesem arkadas dost olurlar onlar kadar dürüst adaletli yardimsever iyi niyetlisini daha görmedim diyebilirim achhh su burclari yokmu yaa ic cektim cünkü su dünyada en cok sevdigim kisilerden 1 kuzenim oda akrep burcu oda su yani :66: :60:

herşeyi birbirine katmışsın :))
ankara ya verdiğin cevap yanlış :)) yanlış anlamışsın yada benim sorumun cevabını ona yazmışsın galiba..

üstelik bana da "hiç iyi niyetlisini görmedim "demişsin..
neler yaptın sen ya :))

herşeyi birbirine katmışsın :))
ankara ya verdiğin cevap yanlış :)) yanlış anlamışsın yada benim sorumun cevabını ona yazmışsın galiba..

üstelik bana da "hiç iyi niyetlisini görmedim "demişsin..
neler yaptın sen ya :))

hahaha kusura bakmayin ya sabah 6 dan beri ayaktayim gecede 2 ye dogru yattim olur böyle hatalar evet soruyu yanlis anladim aksilik tamda o ara sana burcunu sormam :60:

ben yani balik burcu gibi daha iyi niyetlisini görmedim demistim onu demek istedim :52:

ne yapayim türkcem dört dörtlük degil burda türkce egitimine fazla önem verilmiyor daha dogrusu almancanin + ingilizcenin önemi öve öve bitiremeyen ögretmenler sayesinde güzelim türkcemizle pek ilgilenemiyoruz kusura bakmayn ya :34:

hahaha kusura bakmayin ya sabah 6 dan beri ayaktayim gecede 2 ye dogru yattim olur böyle hatalar evet soruyu yanlis anladim aksilik tamda o ara sana burcunu sormam :60:

ben yani balik burcu gibi daha iyi niyetlisini görmedim demistim onu demek istedim :52:

ne yapayim türkcem dört dörtlük degil burda türkce egitimine fazla önem verilmiyor daha dogrusu almancanin + ingilizcenin önemi öve öve bitiremeyen ögretmenler sayesinde güzelim türkcemizle pek ilgilenemiyoruz kusura bakmayn ya :34:

önemli değil hayatım..güldürdün işte fena mı..anlaşılıyordu zaten güzel şeyler demek istediğin :54:

canım biraz karışık anlattım galiba..benim kesim için uygun dediğim tarihlerde kestirebilirsin..bunun dışındaki tarihler uygun olmaz.
18 nisanda kesim için fena değil..alternatif olarak verdiğim günlerden..

cok süper sevindim buna yaaa.. ben biraz önce uzmantv den buldum linki canim ama sacla ilgili falan birsey söylemiyor sen nasil anliyorsun buradan valla hic anlamiyorum :64: gecenlerde güncel tarihlere bakmaya calistim ama yine böyle seyler anlatiyordu ama ben hicbisi anlamadim. iyi sen varsinda sac icin tarihleri veriyorsun :) ama benim bu baktigim linkte sacla ilgili birsey söylemiyorki 18-19 Nisan 2010'da Ay insanları nasıl etkileyecek? - UZMANTV

evet orada bizim işimize yarayacak konular yok malesef..
güzellik konusuna arada bir çok yüzeysel değiniliyor ama tüy konusundan hiç bahsetmiyor mesela..
işte bu noktada da ben devreye giriyorum :)
burada size yazdıklarım için çok çalışıyorum yani :)

bak cicim..bir de ben tarif edeyim.. :82:
önce avcunun ortasına şampuanı döküyorsun.sonra iki avcunu birbirine sürüp şampuanı önce ellerinin içine yayıyorsun.sonra parmakları açıp,tırmık misali saç diplerine dalıyorsun.bunu tüm saç diplerine uygulutorsun.sonra başlıyorsun kuru kuru ovalamaya.tabi saç diplerini yıpratmadan.
sonra avcuna biraz su alıyorsun ve aynı işlemi suyla tekrarlıyorsun.hafiften köpürmeye başlar gibi oluyor.bu arada uçlarıda ovalıyorsun ortaya çıkan azıcık köpükle.köpük bile denemez aslında..sabun sürmüşsün gibi oluyor..sonra suyu azıcık açıp kafanı altına sokuyorsun.o sabun gibi beyaz suyu yok olana kadar duruluyorsun.
sonra azıcık şampuan alıp (nohut kadar) aynı işllemi sadece saç diplerine uyguluyorsun.durularden akan köpük saç uçlarını arındırmaya yetiyor.
buna rağmen yağlı kaldı diyorsan gelip ben yıkıcam saçlarını artık :57:
aynen dene,olmadı mı girip bi daha yıkarsın.zaten azıcık saçın var :D

ahahahahaaaaaa :14::14::14: azıcık saçım var demeeeeeeeeeeeekk :43::43: canım dediğini bi dahaki sefere yapıcam kesin.çünkü bugün çok rahatsız oldum saçlarım vıcık vıcık gibi.aslında ilk yağlı bakım yapışım değiil,ama ilk kez bu kadar yedirdim saçıma.zaten yağlı günler bitti değilmi,bi dahaki aya mı artık..

ahahahahaaaaaa :14::14::14: azıcık saçım var demeeeeeeeeeeeekk :43::43: canım dediğini bi dahaki sefere yapıcam kesin.çünkü bugün çok rahatsız oldum saçlarım vıcık vıcık gibi.aslında ilk yağlı bakım yapışım değiil,ama ilk kez bu kadar yedirdim saçıma.zaten yağlı günler bitti değilmi,bi dahaki aya mı artık..

:)))
bitmedi yahu..yarın geceye kadar devam ediyor.okumuyormusunuz yazdıklarımı :(
biraz sonra yapıcam ben mesela..öyle yatıcam..
ayrıca daha var bakım günleri..pazar günü önümüzdeki haftayı vericem daha..

Bu günü kaçırmadan saç bakımına tekrar başladım :) sinamekili kür yapıyorum uzaması için 1-2 saat arası tutucam yeterli gelir umarım haftaya bakalım ne güne kısmet olucak :)

evet orada bizim işimize yarayacak konular yok malesef..
güzellik konusuna arada bir çok yüzeysel değiniliyor ama tüy konusundan hiç bahsetmiyor mesela..
işte bu noktada da ben devreye giriyorum :)
burada size yazdıklarım için çok çalışıyorum yani :)

ben sacimi 18 nisanda hem kestirdim hem boyattim..bakir rengi istedim ama resmen turuncu cikti..igrenc birsey oldu 19 nisanda direk koyuya boyattim, boya günü deil ama kesim günü olabilirmi öyle bir ayrim yapiliyormu yani.. cünkü boya berbat oldu kesim güzel sayilirdi..ozaman o gün boya gününe gelmiyordu yani olabilirmi böyle bisey..

evet canım o gün boya günü değildi..

bakkkk sansima yaaa tam o güne boyatmisim bende. ama bundan sonra mutlaka bu tarihlere uygun yapcam saclarimi kesim olsun boya olsun..neyseki kesim günü olarak yanlis dielmis yoksa delirirdim simdi bile az uzuyor derken

aycangülüm :) verdiğin bilgiler için ve hiç usanmadan belki aynı sorulara titizlikle cevap verdiğin için çok teşekkürler :46::46:

canım kızamada s:37:sakın şu yağlarla ilgili sormak isterim ben bugün alacağım aslında papatya yağı alacaktım senden cevap alamamaşıştım bugün gördüm acı elma yağı diye ..şimdi ben bugün aktardan alacağım acı elma yağı mı yoksa papatya mı nasıl kullanmama gerekli banyodan çıkınca cildemi sürüp yıkıycam akalcakmı ciltte ayrıntılı bilgi verirfsen canım çünkü yağllı bakım günlerini kaçırmayayım canım kurtulkayım şunlardan :75::75:şimdiden çoook teşekkür ederim sevgiler ...:54::54::54:

:26::26:

normalde ay da 1 cm uzar..o kadar uzamıyor mu peki ?

ona tam dikkat etmedim aylardir. ama son boyattigimda ayin 13 ünde boyatmistim bi dahaki ayin 13ünde falan baktim bir cm kadar vardi sanirim .. ama eski resimlere falan bakinca öyle cok cok bi fark yok.. birde cok katli kesildigi icin hic belli olmuyor uzadigi yaaa. simdi hepsini ayni boy uzatmak icin düz kestirsem hep boydan gider yani ben hemen uzun olsun önleri katli olsun istiyorum. benim arkalarinda cok kat var kisa yani önler normal katli.. kestirirsem boyundan hic alma sadece katlarini düzelt dicem yoksa hayatta uzamaz yani..gittigim yol dogrumu acep :)

aycangul canım sac kesımı bana dün ve bugun demıştın saclarım kesıldı benım merak ettıgım benım burcum kova bu bakımlar burca göre yapılmıyomu ?.. bazı arkdaşlarımız 17 19 gıbı rakamlar verıyolar sac kesımı falan demışler ben anlayamadım:26:ayrıca 2011 yılına gırdık ve ocak ayında sac kesım yaptım dıyelım şimdıde epılasyon yapcam hangı gunler arasında yapmam gerkıyoo ???sanırım ben cok gec algılıyorum kusura bakma :61:her ay farklı olucak demi mesela şubatta saç bakımı yapsak hangı tarıhler uygun yıne kova burcu oldugum ıçın mı bakıp anlıyon yanı ben onu çözemedım aycangülcüm ya gercekten kusura bakma anlatırsan ınan cok sevıncem :71:

aycangul canım unutmadan bırde ben sac bakım ne zamn yapıyım sacımı kestırdımde bakım ıçın verebılcegın bır tarıh varmı bu ay ıçın .uzaması ıçın bakım yapıcamda:31:

Back
X