- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
balık burcuyum ben canım:)
neden böyle bir merak duydun de bakayım :)
balikmissin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık burcuyum ben canım:)
neden böyle bir merak duydun de bakayım :)
aaa cok ilginc bende o tarihlerde kestirirsem uzar diye düsünüyordum, acaba gecmise bakabiliyormuyuz 2010 nisan ayindaydi :) belkide ondan uzamiyorrr ay cildircam ben yaaa
yaa buldum hatta resimlerin tarihine bakarak 18 nisanda kestirmistim bu tarihi bulamilirmiyim aycan gül
balikmissinvallah gülceksiniz ama ne bilim zaten sempatik sicak kanli cok yardim sever birine benzedigini anlamistim yazilarindan acaba yengec filanmi bizim köselerden
eee balik ciktin bayilirim baliklara muhtesem arkadas dost olurlar onlar kadar dürüst adaletli yardimsever iyi niyetlisini daha görmedim diyebilirim achhh su burclari yokmu yaa ic cektim cünkü su dünyada en cok sevdigim kisilerden 1 kuzenim oda akrep burcu oda su yani
![]()
![]()
herşeyi birbirine katmışsın :))
ankara ya verdiğin cevap yanlış :)) yanlış anlamışsın yada benim sorumun cevabını ona yazmışsın galiba..
üstelik bana da "hiç iyi niyetlisini görmedim "demişsin..
neler yaptın sen ya :))
hahaha kusura bakmayin ya sabah 6 dan beri ayaktayim gecede 2 ye dogru yattim olur böyle hatalar evet soruyu yanlis anladim aksilik tamda o ara sana burcunu sormam
ben yani balik burcu gibi daha iyi niyetlisini görmedim demistim onu demek istedim
ne yapayim türkcem dört dörtlük degil burda türkce egitimine fazla önem verilmiyor daha dogrusu almancanin + ingilizcenin önemi öve öve bitiremeyen ögretmenler sayesinde güzelim türkcemizle pek ilgilenemiyoruz kusura bakmayn ya![]()
canım biraz karışık anlattım galiba..benim kesim için uygun dediğim tarihlerde kestirebilirsin..bunun dışındaki tarihler uygun olmaz.
18 nisanda kesim için fena değil..alternatif olarak verdiğim günlerden..
bak cicim..bir de ben tarif edeyim.. :82:
önce avcunun ortasına şampuanı döküyorsun.sonra iki avcunu birbirine sürüp şampuanı önce ellerinin içine yayıyorsun.sonra parmakları açıp,tırmık misali saç diplerine dalıyorsun.bunu tüm saç diplerine uygulutorsun.sonra başlıyorsun kuru kuru ovalamaya.tabi saç diplerini yıpratmadan.
sonra avcuna biraz su alıyorsun ve aynı işlemi suyla tekrarlıyorsun.hafiften köpürmeye başlar gibi oluyor.bu arada uçlarıda ovalıyorsun ortaya çıkan azıcık köpükle.köpük bile denemez aslında..sabun sürmüşsün gibi oluyor..sonra suyu azıcık açıp kafanı altına sokuyorsun.o sabun gibi beyaz suyu yok olana kadar duruluyorsun.
sonra azıcık şampuan alıp (nohut kadar) aynı işllemi sadece saç diplerine uyguluyorsun.durularden akan köpük saç uçlarını arındırmaya yetiyor.
buna rağmen yağlı kaldı diyorsan gelip ben yıkıcam saçlarını artık
aynen dene,olmadı mı girip bi daha yıkarsın.zaten azıcık saçın var![]()
ahahahahaaaaaaazıcık saçım var demeeeeeeeeeeeekk
canım dediğini bi dahaki sefere yapıcam kesin.çünkü bugün çok rahatsız oldum saçlarım vıcık vıcık gibi.aslında ilk yağlı bakım yapışım değiil,ama ilk kez bu kadar yedirdim saçıma.zaten yağlı günler bitti değilmi,bi dahaki aya mı artık..
evet orada bizim işimize yarayacak konular yok malesef..
güzellik konusuna arada bir çok yüzeysel değiniliyor ama tüy konusundan hiç bahsetmiyor mesela..
işte bu noktada da ben devreye giriyorum :)
burada size yazdıklarım için çok çalışıyorum yani :)
evet canım o gün boya günü değildi..
normalde ay da 1 cm uzar..o kadar uzamıyor mu peki ?