kitty islatmadan once sampuan dok ovala o zaman kolay ariniyor yag bakimlari...
sac uzatma maratonu nasil gidiyor canim ne durumdalar ....
aycangul emegine saglik uzun suredir bizlerden bikmadan yilmadan buradasin
killar icin dolunaydan once bir kereye mahsus tras bicagi kullanmak zorundayim karbondioksit terapisi icin dr. un karsisina killi killi cikmak hos olmaz diye dusunuyorum oumarim cok guclenmezler
kitty islatmadan once sampuan dok ovala o zaman kolay ariniyor yag bakimlari...
sac uzatma maratonu nasil gidiyor canim ne durumdalar ....
aycangul emegine saglik uzun suredir bizlerden bikmadan yilmadan buradasin
killar icin dolunaydan once bir kereye mahsus tras bicagi kullanmak zorundayim karbondioksit terapisi icin dr. un karsisina killi killi cikmak hos olmaz diye dusunuyorum oumarim cok guclenmezler
canımcım bundan sonra öyle yaparım çok çok sağolşuanda saçlarım sanki kendinden yağlıymış gbi iğrenç görünüyo pismişim gibi :78: halbuki bilseler ova ova yıkadım saç uzatma durumlarıysa eskiye nazaran çok iyi uzuyor,aycangülün emekleri sayesinde..ama ben tabi ayda 2-3 cm uzasın istiyoruuuuuum.sende nedir durumlar
bende izlemeye aldım bakalım işe yarıcakmı bende de :) bakım işini sallıyordum cumaya kadar yapmam lazım :)))) uzasın saçlarrr :)
teşekkürler aycangül :)
cnm nasıl yani ben bişi anlamadım
ya bende sacima sekil verdirmek istiyorm aslinda biraz ucundan kessinler istiyorum ama yine korkuyorum cok kisalcak diye offfff.. simdi bu tarihlere göre kestirince kesin daha cabuk uzuyor diye birsey varmi yani, ben 8 aydir kestirmiyorum valla uzasinlar artk istiyorum cok kötü kiriklarimda yok ama cok fazla kat oldugu icin kötüde duruyor
seve seve canimaycangül burcunu merak ettim söylermisin
neyi anlamadin kiz ??? yardimci olurum istersen hazir burdayken
cnm nasıl yani ben bişi anlamadım
tarih , burç gibi şeyler yazılmış amaç ne anlayamadım cnm yahuu hadi anlat
canım,verdiğimde tarihlerde kestirmen normalden hızlı uzatmaz..
ama uzamasını durduran zamanlar vardır..o tarihte kestirirsen ne yapsan uzamaz yani..
işte bunu yaşamamanız için uygun tarihleri veriyorum ben..
tarih , burç gibi şeyler yazılmış amaç ne anlayamadım cnm yahuu hadi anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?