- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar,
Bende sırf senin konun için üye olanlardanım aycangül :)
Röfleli sarı bi saça sahibim, zamanında gür olan saçlarım çok seyrekleşti yıllardır açık renk tercih ettiğim için.
Dolayısıyla çok fazla yıprandı, 2 ay önce nette bi araştırma yaptım çamterebentin'in yağı ve şampuanının çok iyi geldiğini öğrendim denemek için bende aldım tatlı badem yağı ile çamterebentin yağını karıştırıp haftada bir kullanıyorum ve bunun şampuanını kullanıyorum aynı zamanda, ama uzama yok sadece parlaklık kazandı saçlarım.
şimdi senin verdiğin tarihlere göre kontrol ettim bakım yaptığım günleri ve saçımı boyattığım günleri ( 1 ekim ve 20 kasım en son tarihler) hiç denk gelememişim ayın aslan burcunda olduğu günlere hatta dolunaya denk gelmişim :)))
çok mantıklı ve etkileyici geldi verdiğin bilgiler bana, bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.
Takipteyim konularını :))
ben yne kaçırdım mı saç kesimini ya ufffff![]()
ben de kaçırdım saç kesimini ya. yakın bi zamanda vardır inşallah kesim günü![]()
kızlar şubatın 3. haftasında var..ama çok acilse durumunuz önümüzdeki hafta için bir tarih verebilirm idareten..bu arada çok kötü bir zamanda kestirmemeniz için..
en son ağustosta kestirmiştim ben saçımı..
geçen ay işlem yaptırdım ve yandı saçlarım.bu yüzden bundan sonra sık sık kestireceğim..iki ayda bir kestirmeyi düşünüyorum mesela..
arkdaşlar aycangull bu haftanın tarıhları nerde? :44::44:verıldımı????:97:
ilk sayfadaki ilk mesajda. Aycangül güncellemiş
ayy bende arıyorum ya nerde dıye ..teşekküeler canımm![]()
aycangülcm cok tskkrler walla ellerine saglık hiç üşenmeden yazıyorsun:) bi tanesn sen cnm cumartesi için kaç kesimi demişssin simdi bna akıl wer subatımı bekleyeyim yoksa cumartesi kestireymmi iki kesm tarihide aynı olurmu? ben calıstıgım için cumartesi pazarları müsait oluyrm hafta içine denk gelrse yani yine kestiremem sence:S
ilk sayfadaki ilk mesajda. Aycangül güncellemiş