Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kediciğim benim..
ben hint,ceviz ve soya yağı aldım.soya yağı yemeklik bu arada,çünkü 1 litresi 3 lira :))
bunları karıştırmayı düşünmüyorum ama ..birgün hint yağını,ertesi gün ceviz yağını ve sonraki gün soya yağını sürmeyi düşünüyorum.böyle daha iyi olacağını düşünüyorum açıkçası.hint yağını tek başına denedim ve karışımla kullandığımdan daha iyi sonuç aldım çünkü..
iyi değerlendir kediciğim :))
bu ay bu işi çözelim artık..

buğday yağını hiç duydunmu beybi?biberiye,buğday,jojoba ve senin için hint yağını da ekleyerek nirvanaya ulaşacağım cumaya dekkkkkkkkk :10: bi de bugünlerde dax super gro yu araştırıyorum,:28: fiyatı da uygun,yorumlar da iddialı..ne dersin?duymuşsundur mutlaka,ama benim için sen de araştırı mısın hhııı??? :70:

buğday yağını hiç duydunmu beybi?biberiye,buğday,jojoba ve senin için hint yağını da ekleyerek nirvanaya ulaşacağım cumaya dekkkkkkkkk :10: bi de bugünlerde dax super gro yu araştırıyorum,:28: fiyatı da uygun,yorumlar da iddialı..ne dersin?duymuşsundur mutlaka,ama benim için sen de araştırı mısın hhııı??? :70:

dax ı kullandım bir iki kez ama pek birşey anlamadım canım.bence biraz ertele..

dopiez ve kontescim cevap veriyorum..

şimdi herkes soruyordu ya şu saatte yapsam olur mu,geç kalırmı vs diye..
bende bilemediğim için cevaplayamıyordum.ama şimdi bi kaynak buldum.ay hangi gün hangi saate hangi burca giriyor,ne zamana kadar o burçta kalıyor hepsi mevcut.
mesela :
"Çarşamba 18:08 – Cuma 22:51 ay büyüyen fazda ve kova burcunda olacak :" demişim..
bu şu demek:
çarşamba günü saat 18:08 de ay kova burcuna girecek ve cuma günü saat 22:51 e kadar kova burcunda kalacak..yani yaklaşık 53 saat kova burcunda kalacak..bu 53 saat boyunca saçlarınıza yağlı bakımlar yapabilir,kesim yapabilir,uzaması için bakım yapabilirsiniz..
daha önce "çarşamba,perşembe,cuma kova burcunda olacak"şeklinde veriyordum.bu bilgiye bakıp cuma günü gece 23:00 da bakım yapıp yatan bir arkadaşımızı düşünelim..kova burcunda bakım yaptığını düşünecek ancak ay balık burcuna geçtiği için yarar sağlayamayacak ve neden etkisi olmadı diye düşünecekti.
yada:
pazartesi, salı ve çarşamba ay oğlak burcunda diye veriyordum..yani üç tam gün gibi görünüyor.ama yeni sistemde ayın çarşamba 14:16 ya kadar oğlak burcunda kaldığını açıkça görebiliyoruz.
örneğin bunu gören çalışan arkadaşlarımız bakımı çarşambaya bırakmayacak,salı günü yapacak..
çarşambaya bıraksaydı ne olurdu?
iş çıkışı yani saat 5 ten sonra eve gelir cilt bakımı yapardı mesela.ve bu kil maskesi olsun.aslında 14:16da ay oğlak burcundan çıkmış,kova burcuna geçmişti.dolayısıyla kil maskesinin bir anlamı kalmamıştı..

isterseniz eskisi gibi verebilirim..hatta benim için daha pratik olur,her hafta güncellemek zorunda kalmam.ama bana sorarsanız bu sistem sizin açınızdan çok daha iyi..o kadar bekliyorsunuz,bahsettiğim türden hatalara maruz kalmamış olursunuz..
yine de çoğunluk eski sistemi isterse dönebiliriz :)
her yerde her zaman demokrasi :))

bu simdi her zaman icin gecerlimi ???

bu sadece bu hafta için canım..her pazar akşamı ilk sayfada güncelliyorum..ilk mesaja bakman yeterli :)

hmmm cok ilginc pekhi uygulamaya calisirim birde dolunayda tüylerin alinmasi azalmasina ve daha az cikmasina yardimci oluyor söyleniyor bilginiz varmi acaba ben simdiye kadar 1 kere denedim faydasi var gibi ama uzun süreli yapan varmi ???

hmmm cok ilginc pekhi uygulamaya calisirim birde dolunayda tüylerin alinmasi azalmasina ve daha az cikmasina yardimci oluyor söyleniyor bilginiz varmi acaba ben simdiye kadar 1 kere denedim faydasi var gibi ama uzun süreli yapan varmi ???

evet cansutr..onunlada ilgili bir topiğim var zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

bu konuları ilkbahardan beri araştırıyorum.mayıstan beride uyguluyorum.
ilk önce dolunayda uygulamaya başladım ama aylardır çok daha fazlasına ulaştım araştırmalarım sırasında..ve kısaca şu sonuca vardım :
evet dolunayda tüyleri almak önemli ama her dolunayda değil.
yıl içerisinde çok etkili dolunaylar var.ama bunun yanı sıra öyle zamanlar var ki bazı dolunay günlerinden çok daha önemli..
tabi bunları anlamam,bulmam aylar sürdü.kasım ayından önce buldum bunları ve ilk kez kasımda uyguladım.
sonuç:
kasımda aldığım sert ve siyah kıllar yeni yeni çıkıyor..ama ayva tüyü gibi.belki biraz daha güçlüsü..
aralıkta yaptığım ağda da ise şunu yaşadım.
her zaman 3-4 saat süren ağda bu kez 1 saat sürdü..zaten normalin çeyreği kadar çıkmıştı..
canım neredeyse hiç acımadı..hatta bazılarını elimle tutunca bile geliyordu..
aralık 26 da almıştım.31 aralıkta reg oldum..buna rağmen çıkmadılar henüz.hatta regl öncesi hızla çıktığı için ben kasımda aldıklarımında çıkmasını bekliyordum ama çıkmadı..
şimdi ocağın 20 si civarında bir tarih var.16 ocakta kesinleştiricem tam tarih ve saati.heyecanla bekliyorum..bu ay ne kadar çıkmış olacak,nasıl görünecek çok merak ediyorum..
yani tüy benim için sorun olmaktan çıktı.
inşallah herkes beni bu konuda takip eder..
görecekler ki ürünlere dünyanın parasını ödemeye,günlerce bu ürünleri sürmeye çalışmaya ve strese girmeye gerek yok..
benim yöntemimi yadırgayan çok.çünkü bilinenin tam aksini söylüyorum.para ödemeden ve zaman harcamadan bunun çözülebilmesi insanlara imkansız geliyor.saçma buluyorlar.
ben resmen bir mucize yaşıyorum bu konuda..inşallah benim yazılarımı daha çok kişi görür ve bunu denerler..
şu an dünyada bunun farkında olan başka hiç kimse yok.bilim adamları ve atalarımız ayın etkileri çok iyi biliyorlar..ama bu konuda yapmıyorlar araştırmalarını.
yada büyüklerimiz dolunayı görmeden tüylerinizi almayın diyorlar ama bu kadar kesin tarihlerin farkına varmamışlar doğal olarak..bu yüzdende onların tüylerinin azalması yılları bulmuş..
bense tam tarih veriyorum.
yani nokta atışı yapıyorum..

çok uzun yazdım ama zaten bunları yazmak istiyordum buradaki arkadaşlarıma..sen sorunca fırsat oldu :)

evet cansutr..onunlada ilgili bir topiğim var zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

bu konuları ilkbahardan beri araştırıyorum.mayıstan beride uyguluyorum.
ilk önce dolunayda uygulamaya başladım ama aylardır çok daha fazlasına ulaştım araştırmalarım sırasında..ve kısaca şu sonuca vardım :
evet dolunayda tüyleri almak önemli ama her dolunayda değil.
yıl içerisinde çok etkili dolunaylar var.ama bunun yanı sıra öyle zamanlar var ki bazı dolunay günlerinden çok daha önemli..
tabi bunları anlamam,bulmam aylar sürdü.kasım ayından önce buldum bunları ve ilk kez kasımda uyguladım.
sonuç:
kasımda aldığım sert ve siyah kıllar yeni yeni çıkıyor..ama ayva tüyü gibi.belki biraz daha güçlüsü..
aralıkta yaptığım ağda da ise şunu yaşadım.
her zaman 3-4 saat süren ağda bu kez 1 saat sürdü..zaten normalin çeyreği kadar çıkmıştı..
canım neredeyse hiç acımadı..hatta bazılarını elimle tutunca bile geliyordu..
aralık 26 da almıştım.31 aralıkta reg oldum..buna rağmen çıkmadılar henüz.hatta regl öncesi hızla çıktığı için ben kasımda aldıklarımında çıkmasını bekliyordum ama çıkmadı..
şimdi ocağın 20 si civarında bir tarih var.16 ocakta kesinleştiricem tam tarih ve saati.heyecanla bekliyorum..bu ay ne kadar çıkmış olacak,nasıl görünecek çok merak ediyorum..
yani tüy benim için sorun olmaktan çıktı.
inşallah herkes beni bu konuda takip eder..
görecekler ki ürünlere dünyanın parasını ödemeye,günlerce bu ürünleri sürmeye çalışmaya ve strese girmeye gerek yok..
benim yöntemimi yadırgayan çok.çünkü bilinenin tam aksini söylüyorum.para ödemeden ve zaman harcamadan bunun çözülebilmesi insanlara imkansız geliyor.saçma buluyorlar.
ben resmen bir mucize yaşıyorum bu konuda..inşallah benim yazılarımı daha çok kişi görür ve bunu denerler..
şu an dünyada bunun farkında olan başka hiç kimse yok.bilim adamları ve atalarımız ayın etkileri çok iyi biliyorlar..ama bu konuda yapmıyorlar araştırmalarını.
yada büyüklerimiz dolunayı görmeden tüylerinizi almayın diyorlar ama bu kadar kesin tarihlerin farkına varmamışlar doğal olarak..bu yüzdende onların tüylerinin azalması yılları bulmuş..
bense tam tarih veriyorum.
yani nokta atışı yapıyorum..

çok uzun yazdım ama zaten bunları yazmak istiyordum buradaki arkadaşlarıma..sen sorunca fırsat oldu :)

tsk ederim tatlim gercekten dolunay isi kafami karistirmisti birde camsakizi tüyleri besliyor demezmi herkes :52: tr ye geldigimde bende su kartuslu agdalardan almistim bir deniyeyim dedim kolumun altini yapmistim tam dolunay gününde ve gercekten 4 hafta sonra gözlerime inanamadim :52: normalinde 1 cikmis olsa 4 hafta sonra belki 1/4 cikmistir yada daha az tüyler incelmis öyle kop koyu degil :60: gercig bende biraz cift oldu hem dolunay hemde limon tuz sürdüm muhtesem bir bicimde yakiyor ama faydasini görüyorsunuz en iyisi mendil pamuk limon tuz karisimina batirip kolun altina koymak öylece yanmasi gecene kadar birakmak bence gercekten ise yariyor böyle tüylerinden kurtalan cok kisi var acaba dudak üstünde ve cene bölgesindede etkisi varmidir ???

tsk ederim tatlim gercekten dolunay isi kafami karistirmisti birde camsakizi tüyleri besliyor demezmi herkes :52: tr ye geldigimde bende su kartuslu agdalardan almistim bir deniyeyim dedim kolumun altini yapmistim tam dolunay gününde ve gercekten 4 hafta sonra gözlerime inanamadim :52: normalinde 1 cikmis olsa 4 hafta sonra belki 1/4 cikmistir yada daha az tüyler incelmis öyle kop koyu degil :60: gercig bende biraz cift oldu hem dolunay hemde limon tuz sürdüm muhtesem bir bicimde yakiyor ama faydasini görüyorsunuz en iyisi mendil pamuk limon tuz karisimina batirip kolun altina koymak öylece yanmasi gecene kadar birakmak bence gercekten ise yariyor böyle tüylerinden kurtalan cok kisi var acaba dudak üstünde ve cene bölgesindede etkisi varmidir ???

verdiğim tarihler her bölge için geçerli..ama her bölgede aynı hızda etsisini göstermeyebilir.lazer bile yaptırsan bu böyledir.
limon -tuz konusuna gelince:
ben sürmüyorum.bu sonucu hiçbi rşey sürmeden elde ettim.ama hep söyledim.tuz sürülürse iyi olur.çünkü verdiğim günlerin tuzla bağlantısı var.tuz sürülürse belki daha da etkili olur.limona gerek yok.

tsk pekhi siz saciniz icin ne tür bakim uyguluyorsunuz ben önce bir 3 hafta ceviz suyu yapayim sonra ya karanfil yada isirgan suyuna gececem son durulama ama karar veremiyorum hangisi daha etkilidir :44:

canım ben şu anda hint yağı,soya yağı,ceviz yağı ile uygun günlerde bakım yapıyorum.ama bunları karıştırmadan tek tek sürüyorum..

jojoba bdem hint susam yağını sürdüm beklettim 2 saat kadar yıkadım tam arınmadı hafif yağlı gibi kaldılar aman olsun azcık saçım yağlı gbi gdicem işe :37:

jojoba bdem hint susam yağını sürdüm beklettim 2 saat kadar yıkadım tam arınmadı hafif yağlı gibi kaldılar aman olsun azcık saçım yağlı gbi gdicem işe :37:

bende dün akşam badem yağı sürmüştüm.
bu akşamda ceviz yağı sürdüm :)
yarında hint yağı innşallah :))

kitty islatmadan once sampuan dok ovala o zaman kolay ariniyor yag bakimlari... :40:
sac uzatma maratonu nasil gidiyor canim ne durumdalar ....

aycangul emegine saglik uzun suredir bizlerden bikmadan yilmadan buradasin :16:

killar icin dolunaydan once bir kereye mahsus tras bicagi kullanmak zorundayim karbondioksit terapisi icin dr. un karsisina killi killi cikmak hos olmaz diye dusunuyorum oumarim cok guclenmezler :37:

Son düzenleme:
Back
X