Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bigudi başlığına sordumda burdan daha çabuk cevap gelir dedim :)))

aycangüüll düşürme enerjiniii kestirmek yok saçları, ne oldu olumlamalarına :) bak burda kaç kişiye umut verdin sen şimdi böyle demek olmuyo :)

Kızlar, arkadaşım geçenlerde NTV'de bir saç uzmanı çıkmış, benim meraklı olduğumu bildiği için dikkatle izlemiş. Hatırlayıp bana aktardıkları şöyle;

saç beslenme ile ilgili olarak büyür veya sağlıksızlaşır, eğer bir dökülme veya olumsuz bir durum var ise bunun için 3 ay öncesine bakmak gerekir; çünkü saç ve derisi anlık olarak etkilenmez, saça dışarıdan yapabileceğiniz hiç bir etki yoktur, sadece beslenme ve stressiz bir yaşam şekli sağlıklı yapar saçı.

Tabii bunun yanında Tanrı'nın Eczanesi kitabında okuduğum bir uygulamadan da bahsetmeden geçemeyeceğim; ısırgan çayını saça ve saçlı deriye sürerek parlaklaşmasını sağlayabiliyoruz. Şahsen denediğim için kefilim. Uygulamayı şu şekilde yaptım: akşam bilgisayar başında ısırgan çayımı içerken poşet çayımı başka bir bardakta suda beklettim ve saçıma bir sünger yardımıyla sürdüm, 20-30 dakika sonra tekrarladım. Bunu banyo günlerinde 3-4 kez tekrarlı yaptım. sanırım 2 hafta kadar. Bir de Eylül sonunda başlamak üzere Aycangül'ün belirttiği yağ günlerinde sinamekili bakım yapmıştım 5 kez. Saçıma uzun zamandır da şampuan değmiyor, sadece zeytinli sabunla yıkayıp son yıkamalarımı kozanın defne sabunu ile yapıyorum. Bebek tüylerimin uzunlukları 3-0,5 cm arasında (normalde bebek tüyüm yoktu:) Umarım yardımcı olur.

kesilmesi şart tatlım..ama yeniaya kadar kestirmek istemiyorum.o arayı nasıl atlatacağım bilemiyorum ..
desteğin çok değerli canım..teşekkür ederim..

fileme canım bu ısırgan sadece parlaklıkmı veriyor..onarma özelliğide var mı..yada o kitapta onarıcı birşey varmı..
inanmayacaksın ama benim yanık yerleri bile ışık altında ışıl ışıl..sürekli bakım yaptığım için sanırım.
yada çok hızlı uzaması lazım ki kestireyim sık sık..

aycangul getir o kuaforu bana!!! Sinirim kalkıyo ya bole seler okudukca.. Bastan sona okudum az evvel şimdi kavradım..
Kendı kuaforumu gordum bugun..Malkosko bakıodu dukkandan dısarı göz göze geldık sora sacıma baktı.. Hah dedım ıcımden ne dusunuo kmblr.. Kuaforun boş bakısı ayakkabımı adamın ağzına sokma ısteğımı daha da kuvvetlendrdı!

Duzgun yapmıyor kımse ısını uzulme sen kendı werdığın tarhlerın dısında haftada 1-2 yağlı bakımlar yapsan sacın boyuna we uclarına? Yınede değşen bıse gormednmı?

canım, bakım da yapıyor ve uzamasına yardım ediyor diyor kitapta; ama kırıklarla ilgili bir iyileştirme yapacağını sanmıyorum ben.

kesin gelsede saçını bi kessem diye düşünüyordur..

ahhh baby çokk üzüldüm ama ben demiştim demeyeceğmmmm neyse ama sen güzel güzel bakımlarına devam eder toparlarsın eminimmm bir de strawberry den macadamia natural oil i denemeni tavsiye ederim..normalde burda ürün tavsiye etmeyi sevmiyorum o yüzden yazmadım şimdiye kadar..ama oldukça işe yarıyor..uzamasına değil,yanıkları iyileştiriyor..ıslakken,kuruyken,sampuan öncesi ve sonbrası dilediğin zaman kullanıyorsun..hatta ben şampuanımın içine bile kattım..gerçi hala kazık gibi saçlarım çoğunlukla,ama bu yağı sürmesem daha beter..sanırım tek sebebi stressssss

toparlanır ya takma bkdr hem sen demiyomusun olumlu düşünce diye:) azcık kestirirsn birazcıkta bakım hopp bitti giitti kuzucuk:):89:

Yeni günleri sabırsızlıkla bekliyorumm :)
Ama gece ben de bir dinleyeyim bakalım uzman tvden ..
Herkese yorum yapmaya başladım artık dur bugün kestirme sakın saçını dur onu yeme bugün çok yağ yapar bugün dolunay var vs

bende boyayacaktım ama kaçırdım bu ay tarihlerini, halbuki koşa koşa gidip boyamı bile almıştım ama boyayamadım

neyse artık bidahaki ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…