Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Selam kızlar, epey zorlandım ama topici baştan sona okudum :) inanılmaz hoşuma gitti bu tarih işi, bundan sonra bende aranızda olacağım eğer kabul ederseniz :)

kızlar bu ay biraz gecikecek malesef..yarın sabah seyehate çıkıcam..2 ocak gibi vermeye çalışıcam.
zaten ilk iki gün birşeyok rahat olun..karbonhidrat günü yanlış hatırlamıyorsam.çok uykum var da:(
bu ay eskisinden biraz farklı vericem zaten.. birer haftalık vermeyi deneyeceğim..biraz zor geliyor ama bu ay bir deneyelim..

hepinize sağlıklı,mutlu ve güzel saçlı,güzel ciltli bir yıl diliyorum :)
ve tüysüz :)

kızlar uzman tv de ocak ayı yayınlanmış..merakınızı giderebilirsiniz :)) ben gelene kadar tabii :))
2 ocakta burdasınız..size süprizim olacak :))

Ayyy ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum ...

Bu ardaada

hepinize mutlu seneler 2011 de sağlıklı saçlarımız güzel cildimizmiz olsun ....:)))):71:

kızlar uzman tv de ocak ayı yayınlanmış..merakınızı giderebilirsiniz :)) ben gelene kadar tabii :))
2 ocakta burdasınız..size süprizim olacak :))

hmmm merak ettim simdiiii sürpriziiiii yaaaaa:10:

uzman tv de ne olarak araticaz bilen varmiiii? özel günler falan girdim ama bulamadim..

Son düzenleme:
uzmantv de astroloji bölümünde ayın etkilerimi ay burcu mu neydi öyle bir bölüm altında yayınlanıyo. astrolojiye girince görürsün zaten :)

izleyebilirsem eğer yazarım burayada, şu anda pek vaktim yok :S

kızlar bu ay biraz gecikecek malesef..yarın sabah seyehate çıkıcam..2 ocak gibi vermeye çalışıcam.
zaten ilk iki gün birşeyok rahat olun..karbonhidrat günü yanlış hatırlamıyorsam.çok uykum var da:(
bu ay eskisinden biraz farklı vericem zaten.. birer haftalık vermeyi deneyeceğim..biraz zor geliyor ama bu ay bir deneyelim..

hepinize sağlıklı,mutlu ve güzel saçlı,güzel ciltli bir yıl diliyorum :)
ve tüysüz :)

aycangül iyi yolculuklar tatlım..bekliyoruz tarihleri..:54: bu arada herkese sağlıklı mutlu seneler :64::64:

uzmantv de astroloji bölümünde ayın etkilerimi ay burcu mu neydi öyle bir bölüm altında yayınlanıyo. astrolojiye girince görürsün zaten :)

izleyebilirsem eğer yazarım burayada, şu anda pek vaktim yok :S

ocak 2011 ay takvimi flmn yazdim ama baska konular anlatiliyor bulamadim malesef

astroloji bölümünde ay takvimi var oradan ocak ayını seçtim.
Dinledim biraz da düzenli bir şekilde ekleyemedim buraya.

ilk önce herkeeeessslerin yeni yılı kutlu mutlu olsun :) bu yıl kendiniz ve bedeniniz için istediğiniz herşey gerçek olsun :)

şimdi buraya kadar öğrendiğim kadarıyla günleri yazayım.. yalnız aycangül onaylamadan yazdıklarım kesin değildir, çırağım ben sadece :)))

2-3 ocak yay:maya maskeleri için uygun günler..
4-5 ocak oğlak: manikür, pedikür ve cilt bakımı ve kil maskeleri için uygun günler..
6-7-8 ocak kova: yağlı bakımlar için uygun günler...
9-10 ocak balık: ayaklar hassas olur. masaj yapmak için iyi günlerdir..
11-12-13 ocak koç: maya maskeleri için uygun günler..
14-15 ocak boğa: kil maskeleri için uygun günler..
16-17 ocak ikizler: yağlı bakımlar için uygun günler..
18-19 ocak yengeç:
19 ocak 23:21 dolunay (tüy alımı için uygun)
20-21 ocak aslan: boya günleri.. maya maskeleri için uygun günler..
22-23 ocak başak: kil maskeleri için uygun günler
24-25-26 ocak terazi: yağ bakımları için uygun gnler
29-30 ocak yay: maya maskeleri için uygun günler

saç kesimi için uygun olan günlerde 6-7-8 ocak olabilir, ama aycangül gelmeden sakın kestirmeyin yanlış hatırlıyo olabilirim..

ilk önce herkeeeessslerin yeni yılı kutlu mutlu olsun :) bu yıl kendiniz ve bedeniniz için istediğiniz herşey gerçek olsun :)

şimdi buraya kadar öğrendiğim kadarıyla günleri yazayım.. yalnız aycangül onaylamadan yazdıklarım kesin değildir, çırağım ben sadece :)))

4-5 ocak oğlak: manikür, pedikür ve cilt bakımı ve kil maskeleri için uygun günler..
18-19 ocak yengeç:

saç kesimi için uygun olan günlerde 6-7-8 ocak olabilir, ama aycangül gelmeden sakın kestirmeyin yanlış hatırlıyo olabilirim..

Teşekkür ederizz :))

18-19 ocak yengeç:

teşekkürler cnm :16:

kızlar döndüm :)
nasılsınız bakalım..
yeni tarihleri ekledim..tabi sadece ocağın ilk haftasını..
güle güle kullanın :)

tşklr cnm :71: ama aklıma takıldı uzman tv de yeni ay 4 ocakta diyor yani salıya denk geliyor :26: pazartesi de uygun mu diyorsun :26:

saçımı boyamam lazıımm, salı günü boyasam olur yani öylemi.. oğlaktamı boyuyoduk yaa unutmuşum onu bak :)))

Back
X