- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, epey zorlandım ama topici baştan sona okudum :) inanılmaz hoşuma gitti bu tarih işi, bundan sonra bende aranızda olacağım eğer kabul ederseniz :)
kızlar uzman tv de ocak ayı yayınlanmış..merakınızı giderebilirsiniz :)) ben gelene kadar tabii :))
2 ocakta burdasınız..size süprizim olacak :))
kızlar bu ay biraz gecikecek malesef..yarın sabah seyehate çıkıcam..2 ocak gibi vermeye çalışıcam.
zaten ilk iki gün birşeyok rahat olun..karbonhidrat günü yanlış hatırlamıyorsam.çok uykum var da![]()
bu ay eskisinden biraz farklı vericem zaten.. birer haftalık vermeyi deneyeceğim..biraz zor geliyor ama bu ay bir deneyelim..
hepinize sağlıklı,mutlu ve güzel saçlı,güzel ciltli bir yıl diliyorum :)
ve tüysüz :)
uzmantv de astroloji bölümünde ayın etkilerimi ay burcu mu neydi öyle bir bölüm altında yayınlanıyo. astrolojiye girince görürsün zaten :)
izleyebilirsem eğer yazarım burayada, şu anda pek vaktim yok :S
ilk önce herkeeeessslerin yeni yılı kutlu mutlu olsun :) bu yıl kendiniz ve bedeniniz için istediğiniz herşey gerçek olsun :)
şimdi buraya kadar öğrendiğim kadarıyla günleri yazayım.. yalnız aycangül onaylamadan yazdıklarım kesin değildir, çırağım ben sadece :)))
2-3 ocak yay:maya maskeleri için uygun günler..
4-5 ocak oğlak: manikür, pedikür ve cilt bakımı ve kil maskeleri için uygun günler..
6-7-8 ocak kova: yağlı bakımlar için uygun günler...
9-10 ocak balık: ayaklar hassas olur. masaj yapmak için iyi günlerdir..
11-12-13 ocak koç: maya maskeleri için uygun günler..
14-15 ocak boğa: kil maskeleri için uygun günler..
16-17 ocak ikizler: yağlı bakımlar için uygun günler..
18-19 ocak yengeç:
19 ocak 23:21 dolunay (tüy alımı için uygun)
20-21 ocak aslan: boya günleri.. maya maskeleri için uygun günler..
22-23 ocak başak: kil maskeleri için uygun günler
24-25-26 ocak terazi: yağ bakımları için uygun gnler
29-30 ocak yay: maya maskeleri için uygun günler
saç kesimi için uygun olan günlerde 6-7-8 ocak olabilir, ama aycangül gelmeden sakın kestirmeyin yanlış hatırlıyo olabilirim..
ilk önce herkeeeessslerin yeni yılı kutlu mutlu olsun :) bu yıl kendiniz ve bedeniniz için istediğiniz herşey gerçek olsun :)
şimdi buraya kadar öğrendiğim kadarıyla günleri yazayım.. yalnız aycangül onaylamadan yazdıklarım kesin değildir, çırağım ben sadece :)))
2-3 ocak yay:maya maskeleri için uygun günler..
4-5 ocak oğlak: manikür, pedikür ve cilt bakımı ve kil maskeleri için uygun günler..
6-7-8 ocak kova: yağlı bakımlar için uygun günler...
9-10 ocak balık: ayaklar hassas olur. masaj yapmak için iyi günlerdir..
11-12-13 ocak koç: maya maskeleri için uygun günler..
14-15 ocak boğa: kil maskeleri için uygun günler..
16-17 ocak ikizler: yağlı bakımlar için uygun günler..
18-19 ocak yengeç:
19 ocak 23:21 dolunay (tüy alımı için uygun)
20-21 ocak aslan: boya günleri.. maya maskeleri için uygun günler..
22-23 ocak başak: kil maskeleri için uygun günler
24-25-26 ocak terazi: yağ bakımları için uygun gnler
29-30 ocak yay: maya maskeleri için uygun günler
saç kesimi için uygun olan günlerde 6-7-8 ocak olabilir, ama aycangül gelmeden sakın kestirmeyin yanlış hatırlıyo olabilirim..
kızlar döndüm :)
nasılsınız bakalım..
yeni tarihleri ekledim..tabi sadece ocağın ilk haftasını..
güle güle kullanın :)