hala geç kalmış sayılmazsın..bence git boğ :)
ben de yarın saçlarımı yıkayabileceğim..bakalım nasıl görünecek kurutunca..inşallah yıpranmış kısımlar yanmamıştır..
bende yilbasindan önce saclarimi kestirmek istiyordum ama özel günlere gelmiyor(((((( offff simdi icimde kötü his olucak kestirsemde. napiyim ben simdi yaaaa ocak ayinimi bekliyim
topunuza birden yazıyorum :)
henüz yıkamadım..bende merak ediyorum..
yalnız dümdüz olmayacağını biliyorum..inşallah yanık olan yerleri çok kötü durmaz..
ayrıca benim yaptırdığım brezilya fönü değil kızlar.basit bir defrize işlemi..
fotoğraf koymaya çalışırım bir ara..
topunuza birden yazıyorum :)
henüz yıkamadım..bende merak ediyorum..
yalnız dümdüz olmayacağını biliyorum..inşallah yanık olan yerleri çok kötü durmaz..
ayrıca benim yaptırdığım brezilya fönü değil kızlar.basit bir defrize işlemi..
fotoğraf koymaya çalışırım bir ara..
ocağın 7 si uygundur canım..hiç bekleyemem dersen 20 aralıkta kestir.ama sonrası olmaz..6 yada 7 ocağı beklemen gerekecek.ay başında daha net söyleyebilirim..
sonuç bildiriyorum kızlar..
yanık yerlerim daha da belirginleşti.bu şekilde fönsüz çıkamam yani..sağlıklı olan kısımlarda problem yok..
demek ki neymiş:yanık saça yapılmazmış..
arkadaşımda hiç problem yok..çok da mutlu yeni saçlarından dolayı.yıkıyor kurutuyor ve işe gidiyor..dümdüz..
dün gece saçıma bakım yağı sürüp yattım..biraz sonra yıkayacağım.bundan sonra sıkı bir bakım lazım yani..
bu arada brezikya fönünden de saçın yandığı yazılmıştı burada.birkaç sayfa geridedir.kitty yazmıştı galiba..
bence yanık saçta hepsi aynı sonucu verir..daha önce düşünemedim.basiretim mi bağlandı ne..
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)[/QUO
foto koyabilicekmisin aycangül çok merak ediyorum.benim saçlarımdada çok kırık yanık ne ararsan var zaten bide ince telli ve seyrek yaptırmasammı acaba?
yanık yerlerim daha da belirginleşti.bu şekilde fönsüz çıkamam yani..sağlıklı olan kısımlarda problem yok..
arkadaşımda hiç problem yok..çok da mutlu yeni saçlarından dolayı.yıkıyor kurutuyor ve işe gidiyor..dümdüz..
dün gece saçıma bakım yağı sürüp yattım..biraz sonra yıkayacağım.bundan sonra sıkı bir bakım lazım yani..
bu arada brezikya fönünden de saçın yandığı yazılmıştı burada.birkaç sayfa geridedir.kitty yazmıştı galiba..
bence yanık saçta hepsi aynı sonucu verir..daha önce düşünemedim.basiretim mi bağlandı ne..
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)
defrize işlemi yanık saçta istenilen sonucu vermiyor demek ki..:26: ztn yapılan işlem de yıpratıyor ama brezilya fönü öncesi ve sonrası resimlerde yanık saçlar ipek gibi olmuş gerçekte öyle midir acaba :26: boyalı saçlara da uygulanabiliyor...
aycangül sen neden brezilya fönü denemedin cnm
msjlarım neden 2 şer gidiyor benim :26: ...:84:
kuaforlere guvenmıyorum yaptkları en guzel sey bıle kotudurhiç şüphem yok..
Bırde para alırlar..leş!
aycancımm ne dim biledm geçmiş olsun cnm bende arastırmıstım bi ara ama ben saçlarımı sarı yapıp mahwetmstm kuaför olmz dmişti.ciciş ocak ayınn saç kesmlerini ne zmn wereceksn bu sefer kaçırmak istemyrm saçlarımı kestireym we uzasın artık((((((((((( 98:[/QUOTE
ocağın 6 sından sonra canım yanlış hatırlamıyorsam..kafam karışık biraz..rahat ol daha zaman var..
bende bekliyorum
hatta küçülen fazda bile kestirebilirim.. o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?