Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hala geç kalmış sayılmazsın..bence git boğ :)

Hiç güleceğim yoktu yorum çok hoşuma gitti :1:
Uzayacak ama artık daha güzel saçlarım dimi ?
Şubatta da kestirmeyi düşünüyordum ama asla oraya değil ..

ben de yarın saçlarımı yıkayabileceğim..bakalım nasıl görünecek kurutunca..inşallah yıpranmış kısımlar yanmamıştır..

Fotoğraf koyarsın dimi Aycangül çok merak ettim ..

bende yilbasindan önce saclarimi kestirmek istiyordum ama özel günlere gelmiyor :((((((( offff simdi icimde kötü his olucak kestirsemde. napiyim ben simdi yaaaa ocak ayinimi bekliyim

Kestirme bence hiç kestirme :(
Sonra benim gibi ağlarsın ..

aycangül brezilya fönü mü yaptırdın foto isterimmm..:81:

ben de düşünüyorum saçımın alt kısımları istediğim gibi düz ama üstler perçemlerim falan dalgali biraz sürekli ısıdan da yıprandılar sadece o kısımlara yaptırmayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
topunuza birden yazıyorum :)
henüz yıkamadım..bende merak ediyorum..
yalnız dümdüz olmayacağını biliyorum..inşallah yanık olan yerleri çok kötü durmaz..

ayrıca benim yaptırdığım brezilya fönü değil kızlar.basit bir defrize işlemi..

fotoğraf koymaya çalışırım bir ara..

yalnız dümdüz olmayacağını biliyorum..inşallah yanık olan yerleri çok kötü durmaz..

defrize işleminin saça çok zarar verdiğini duymuştum oysa brezilya fönü saçı keratinle kaplayıp zarar görmüş saçlarada sağlık kazandırıomuş.ama çok pahalı tabi.çok iyi işin ehli olan bi kuaförden aldığım fiyat 400 tl ucuz yerlerdede taklitlerinin olduğu söleniyor.bu yüzden kafam çok karışık anlıcağınız 400 tl bayılıp bide üstüne saçımdan olmak istemiorum resimlerini beklioruz aycangül ona göre bende karar vericem :1:

Yenı cıkms bu, sey değilmi saclar sureklı fonlu gıbı oluyor. Bu arada bozulan saclarıda onarıyorlar. Reklamını goruyorum heryerde. Merak ettım bende haber wer mutlaka

ocağın 7 si uygundur canım..hiç bekleyemem dersen 20 aralıkta kestir.ama sonrası olmaz..6 yada 7 ocağı beklemen gerekecek.ay başında daha net söyleyebilirim..

hmm tsk ederim canim saol birde bekliyim ona göre kestiriyim riske girmeye degmez.. zaten korkuyorum cok kisalcak diye.. sadece düzelltirmek istiyorm ben zaten biraz kat fln..

bu arada 20 aralik dedinde ama 20 aralik yazmiyor sayfanin en basinda?

sonuç bildiriyorum kızlar..
yanık yerlerim daha da belirginleşti.bu şekilde fönsüz çıkamam yani..sağlıklı olan kısımlarda problem yok..
demek ki neymiş:yanık saça yapılmazmış..
arkadaşımda hiç problem yok..çok da mutlu yeni saçlarından dolayı.yıkıyor kurutuyor ve işe gidiyor..dümdüz..
dün gece saçıma bakım yağı sürüp yattım..biraz sonra yıkayacağım.bundan sonra sıkı bir bakım lazım yani..

bu arada brezikya fönünden de saçın yandığı yazılmıştı burada.birkaç sayfa geridedir.kitty yazmıştı galiba..

bence yanık saçta hepsi aynı sonucu verir..daha önce düşünemedim.basiretim mi bağlandı ne..
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)

yanık yerlerim daha da belirginleşti.bu şekilde fönsüz çıkamam yani..sağlıklı olan kısımlarda problem yok..
arkadaşımda hiç problem yok..çok da mutlu yeni saçlarından dolayı.yıkıyor kurutuyor ve işe gidiyor..dümdüz..
dün gece saçıma bakım yağı sürüp yattım..biraz sonra yıkayacağım.bundan sonra sıkı bir bakım lazım yani..

bu arada brezikya fönünden de saçın yandığı yazılmıştı burada.birkaç sayfa geridedir.kitty yazmıştı galiba..

bence yanık saçta hepsi aynı sonucu verir..daha önce düşünemedim.basiretim mi bağlandı ne..
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)[/QUO

foto koyabilicekmisin aycangül çok merak ediyorum.benim saçlarımdada çok kırık yanık ne ararsan var zaten bide ince telli ve seyrek yaptırmasammı acaba?

Ciddi misin ya ben çok umutluydum Aycangül ..
Saçın normalde dalgalı mı?
Tamamen düzleştiriciyle yapılmış gibi duruyor mu?
Benim saçım zaten her şekilde dümdüzz ama merak ettim ..

................

Son düzenleme:
defrize işlemi yanık saçta istenilen sonucu vermiyor demek ki..:26: ztn yapılan işlem de yıpratıyor ama brezilya fönü öncesi ve sonrası resimlerde yanık saçlar ipek gibi olmuş gerçekte öyle midir acaba :26: boyalı saçlara da uygulanabiliyor...

aycangül sen neden brezilya fönü denemedin cnm :31:

:53:msjlarım neden 2 şer gidiyor benim :26: ...:84:

Son düzenleme:
defrize işlemi yanık saçta istenilen sonucu vermiyor demek ki..:26: ztn yapılan işlem de yıpratıyor ama brezilya fönü öncesi ve sonrası resimlerde yanık saçlar ipek gibi olmuş gerçekte öyle midir acaba :26: boyalı saçlara da uygulanabiliyor...

aycangül sen neden brezilya fönü denemedin cnm :31:

:53:msjlarım neden 2 şer gidiyor benim :26: ...:84:

yıkayana kadar benimkide ipek gibiydi..şimdi eser yok..

Son düzenleme:
aycancımm ne dim biledm geçmiş olsun cnm bende arastırmıstım bi ara ama ben saçlarımı sarı yapıp mahwetmstm kuaför olmz dmişti.ciciş ocak ayınn saç kesmlerini ne zmn wereceksn bu sefer kaçırmak istemyrm saçlarımı kestireym we uzasın artık:(((((((((((((:98:

geçmiş olsun aycangül, olsun genede sıkma canını bozma moralini herşey çook güzel olcak.. diğer başlıkta sonuç aldık burdanda alıcaz evelallah :))

benim saçlarım kepek yaptı yaa, sadece yağ sürmüştüm halbuki ama o mu yaptı acaba.. gerçi yüzümde bozuldu bu ara siyah noktalar bastı hep, sıkıntı yaptım biraz ondandır belki :)

kızlar sizler sçalarınızda çok şey denemişsiniz gibi görünüyo, o yüzden burda sorayım dedim, uçları dalgalı saçlar varya, onlar bigudiyle yapılırmı? çok hoşuma gidiyo ama maşa çok yıpratıyo diye kullanmak istemiyorum en az hasarı bigudi verir diye düşünüyorum ısıtma vs olmadığı için ama hiç kullanmadım bigudi..

istediğim saçta bu.. ne yazıkki şu anda bu kadar uzun değil saçlarım ama inşallah uzar :))

2010+sac+modelleri+uzun+ve+dalgal%C4%B1+sa%C3%A7lar.jpg

bu büyük resimdeki gibi nasıl yapabilirim bi fikriniz varmı?

bilmiyorum ki canım..şekillendirmeyle ilgili topiklerden yardım alsan..
hakikaten tüyleri bitirmek daha kolaymış..

aycancımm ne dim biledm geçmiş olsun cnm bende arastırmıstım bi ara ama ben saçlarımı sarı yapıp mahwetmstm kuaför olmz dmişti.ciciş ocak ayınn saç kesmlerini ne zmn wereceksn bu sefer kaçırmak istemyrm saçlarımı kestireym we uzasın artık:(((((((((((((:98:[/QUOTE

ocağın 6 sından sonra canım yanlış hatırlamıyorsam..kafam karışık biraz..rahat ol daha zaman var..
bende bekliyorum :(
hatta küçülen fazda bile kestirebilirim.. o derece yani :(

Back
X