Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bigudi başlığına sordumda burdan daha çabuk cevap gelir dedim :)))
aycangüüll düşürme enerjiniii kestirmek yok saçları, ne oldu olumlamalarına :) bak burda kaç kişiye umut verdin sen şimdi böyle demek olmuyo :)
fileme canım bu ısırgan sadece parlaklıkmı veriyor..onarma özelliğide var mı..yada o kitapta onarıcı birşey varmı..
inanmayacaksın ama benim yanık yerleri bile ışık altında ışıl ışıl..sürekli bakım yaptığım için sanırım.
yada çok hızlı uzaması lazım ki kestireyim sık sık..
aycangul getir o kuaforu bana!!! Sinirim kalkıyo ya bole seler okudukca.. Bastan sona okudum az evvel şimdi kavradım..
Kendı kuaforumu gordum bugun..Malkosko bakıodu dukkandan dısarı göz göze geldık sora sacıma baktı.. Hah dedım ıcımden ne dusunuo kmblr.. Kuaforun boş bakısı ayakkabımı adamın ağzına sokma ısteğımı daha da kuvvetlendrdı!
Duzgun yapmıyor kımse ısınıuzulme sen kendı werdığın tarhlerın dısında haftada 1-2 yağlı bakımlar yapsan sacın boyuna we uclarına? Yınede değşen bıse gormednmı?
canım, bakım da yapıyor ve uzamasına yardım ediyor diyor kitapta; ama kırıklarla ilgili bir iyileştirme yapacağını sanmıyorum ben.
sonuç bildiriyorum kızlar..
yanık yerlerim daha da belirginleşti.bu şekilde fönsüz çıkamam yani..sağlıklı olan kısımlarda problem yok..
demek ki neymiş:yanık saça yapılmazmış..
arkadaşımda hiç problem yok..çok da mutlu yeni saçlarından dolayı.yıkıyor kurutuyor ve işe gidiyor..dümdüz..
dün gece saçıma bakım yağı sürüp yattım..biraz sonra yıkayacağım.bundan sonra sıkı bir bakım lazım yani..
bu arada brezikya fönünden de saçın yandığı yazılmıştı burada.birkaç sayfa geridedir.kitty yazmıştı galiba..
bence yanık saçta hepsi aynı sonucu verir..daha önce düşünemedim.basiretim mi bağlandı ne..
neyse sağlık olsun..halledeeriz :)
Merhaba..
Kampüste internetler kesikti bugün geldi sabah ..
Ne durumda saçların Aycangül?
toparlanır ya takma bkdr hem sen demiyomusun olumlu düşünce diye:) azcık kestirirsn birazcıkta bakım hopp bitti giitti kuzucuk:):89:
değil mi ama :)))Ben de moralimi yüksek tutup uzatmaya çalışıyorum :))
boyaaaa! boyaaa gunlerı!! sacımn dıbınden gına geldı sanrm boyasam ıyı olcak:/ warmdır yenı gunler??![]()