Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

sağol canım,inşallah..
özellikle merak ettiğin bi tarih varsa aşağı yukarı yardımcı olabilirim..

düğün için gün düşünüyoruzda, nişanım 13 kasım boğa burcuna denk gemişti, uzmantvde de kalabalık toplantılar için iyi zaman demişti ve çookk güzel geçti herkes çok eğlenmiş :) ben leylaydım tabi heyecandan pek hatırlamıyorum

düğünde öyle bi günde olsa ne güzel olur diye geçiriyodum içimden ki renan arkadaşımız bi link yollamış orda bütüünn yılların ay takvimi var..

ya 23 nisan ya 7 mayıs olcaktı.. 23 nisan gibi niyetlendik şimdilik, ya kova ya boğa olacak gibi duruyo oynama farkınıda katarsak.. ikiside iyi olur yani, inşallah :)) umarım düzgün bakmışımdır gerçi..

yani saçımız başımız tamam düğünümüzü bile aya göre ayarlıcaz :))))

Son düzenleme:

canım 23 nisan yay yada oğlağa denkgelir..7 mayıs ise ikizler yada yengeçe..

23 nisan ay oğlak burcunda
7 mayısta ikizler burcunda

23 nisan ay oğlak burcunda
7 mayısta ikizler burcunda

ay evet evet işte oğlak burcu içinde organizasyon ve toplantılar için uygundur diyo.. ben niye karıştırmışım ya :S kayarsada oğlak olmazsa kova olur diye düşündüm ikiside uygun görünüyo..

ayy hayırlısı bakalım..

eveet 15 ve 16sı meyve ve protein günleri :) birer tabak meyve yesin herkes bu akşamm :)

hadi bakalım..bizi de davet edersin artık :)
yiyiyoruz meyveleri bu akşam..mevsim kış,güçlenmek lazım..hatta hergün yiyelim..

ya biliyoruz bi daha bi daha niye söylüyosun diceksiniz belki ama,vallaha bakım günlerinde yapılan bakım bi başka oluyor yahu!!evde ne kadar yağ varsa saçıma uyguladım bugün,öyle çok da bekletmedim ama şuanda yumuşacık saçlarım!!! :)) bi de uzasa yaaa lütfen yaaaaaaa!!

şifa olsun canım benim..

ben dün gece saat tam gece 12 sularında uclarından kestim saçlarımı saat 12 yi on dakika geçmiş olabilir acaba sakıncası olur mu bunun ?

şifa olsun canım benim..

saol baby,şimdi saçlarımı yumuşacık dümdüz yapabilen,hem onarıcak,hem saçımdaki düğümleri açıcak,hem beslicek belki uzatma etkisi de olucak ama illaki bitkisel organik olacak bir ürün arıyorum!kesinlikle silikon içeren,bir sürü adını bile bilmediğim ezberlemediğim asit bileşenli kimyasal içerikli ürün kullanmak istemiyorum.. şuan araştırmadayım bakalım bakalımmmm :126:

stres saçı tülertiyomuş tatlım.bu akşam kuaför söyledi..kendi saçı öyle olmuş.üstelik hiç bir işlen görmeden,sadece stresten..
bu arada bu akşam defrizeyi yaptırdım,bakalım ne olacak..şu an fönlü..üç gün yıkayamıyorum.sonra yıkayıp kurutunca belli olacak.öncekine benzemez heralde ama işimi çok kolaylaştıracak gibi.
üstelik saçım sapasağlam.sadece bazı tutamların ucunda tülerme oldu.onları bekliyorduk zaten.oraları kesti.oda toplasan bi çay tabağını ancak doldurur.
heyecanla salıyı bekliyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…