• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

gene sondan daldım :)) amonyaksız boyalar daha iyidir diye bende değiştirdim boyamı.. loreal excellence cream kestane akaju kızıl boyuyodum nceden, bikaç aydır loreal casting nar çiçeği kullanıyorum.. saçımın belli bi kısmında öbek halinde beyazlık var o yüzden boya kullanıyorum ve casting de beyaz kapamama gibi bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum :)

saçın beyazlarından kurtulmak için çörek otu yağını duymuştum.. ender saraçta her sabah 1 tatlı çörek otunu havanda ezip yoğurda karıştırıp yerseniz beyazlardan kurtulursunuz demişti.. başka bir sebeple çörek otu yağı almıştım, şimdi bu yağ ile bakım yapılacak günlerde beyazlara çörek otu yağını sürsem daha etkili olurmu acaba?

birde ben yeni keşfettim başlığı, yarında sonra en yakın tarih ne acaba yağlı bakım yapacaktım bekleyeyim en iyisi :)

uzman tv de kasım ayı tarihleri verilmiş kızlar hihoyyyt :dance::sm_cool:delikafadulden
(niye bu kadar sevindirik olduysam :roflol:)
boya tarihlerini ve aslan burcunu öğrenebildim :1rolleyes:
ama diğer saç bakım günlerini de
aycangülden en kısa zamanda öğreniicz inş..
sositososito

cnm saçlarını bugün boyayacaktın galiba garnier ile onun da sonuçlarını merakla bekliyorum..:dance:
(ayy ne kadar sabiırsizimm ya):kedi:

gene sondan daldım :)) amonyaksız boyalar daha iyidir diye bende değiştirdim boyamı.. loreal excellence cream kestane akaju kızıl boyuyodum nceden, bikaç aydır loreal casting nar çiçeği kullanıyorum.. saçımın belli bi kısmında öbek halinde beyazlık var o yüzden boya kullanıyorum ve casting de beyaz kapamama gibi bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum :)

saçın beyazlarından kurtulmak için çörek otu yağını duymuştum.. ender saraçta her sabah 1 tatlı çörek otunu havanda ezip yoğurda karıştırıp yerseniz beyazlardan kurtulursunuz demişti.. başka bir sebeple çörek otu yağı almıştım, şimdi bu yağ ile bakım yapılacak günlerde beyazlara çörek otu yağını sürsem daha etkili olurmu acaba?

birde ben yeni keşfettim başlığı, yarında sonra en yakın tarih ne acaba yağlı bakım yapacaktım bekleyeyim en iyisi :)

ben garnier aldım..umarım bu markada da dediğin gibi olur canım..içimi rahatlattın..
çörekotuyla bakıma gelince hemen hergün o bölgeye uygulaman gerekir canım.biraz zahmetli olur.ayrıca çalışıyorsan çok daha zor olur..eğer vaktin varsa mutlaka uygula derim ama..
ya şimdi bunu dedim ama sadece bir bölümde öbek halinde diyorsun.belki çok başka bir nedeni vardır.doktora danış önce istersen..

uzman tv de kasım ayı tarihleri verilmiş kızlar hihoyyyt :dance::sm_cool:delikafadulden
(niye bu kadar sevindirik olduysam :roflol:)
boya tarihlerini ve aslan burcunu öğrenebildim :1rolleyes:
ama diğer saç bakım günlerini de
aycangülden en kısa zamanda öğreniicz inş..
sositososito

Aycangül ne zaman veriyorsun tarihleri?

verdim bile kızlar :)

cnm saçlarını bugün boyayacaktın galiba garnier ile onun da sonuçlarını merakla bekliyorum..:dance:
(ayy ne kadar sabiırsizimm ya):kedi:

bir iki saat sonra boyayacağım ayşegülüm.bu arada önce bir tutamında deneyecektim biliyorsun.vazgeçtim bu sabah.. daha doğrusu çok üşendim..hepsini birden boyayacağım bir iki saat sonra..inşallah iyi olur..

bir iki saat sonra boyayacağım ayşegülüm.bu arada önce bir tutamında deneyecektim biliyorsun.vazgeçtim bu sabah.. daha doğrusu çok üşendim..hepsini birden boyayacağım bir iki saat sonra..inşallah iyi olur..

ayy inş cnm :16: ben de daha zararsız bi boyaya geçmiş olurum sayende..bende de tek tük beyazlar var saç da uzun olunca bayağı belli oluyor inş kapatıcıdır..

bu arada çok güzel bir şampuan keşfettim :69: benim keçe gibi saçlarımı bile yumuşattı walla onu da sonucunu öğrendikten sonra söylerim cnm..:54:

ayy inş cnm :16: ben de daha zararsız bi boyaya geçmiş olurum sayende..bende de tek tük beyazlar var saç da uzun olunca bayağı belli oluyor inş kapatıcıdır..

kullanma talimatına uymadım,bakalım ne olacak..nemli saça uygulanacakmış ama ben kuru saça uyguladım..

bu arada çok güzel bir şampuan keşfettim :69: benim keçe gibi saçlarımı bile yumuşattı walla onu da sonucunu öğrendikten sonra söylerim cnm..:54:

sevindim canım..
ben kendi hazırladığım şampuanı kullanıyorum ve çok iyi sonuç aldım kısa zamanda.. ama arkadaşlar için paylaşman iyi olur tabi..

kullanma talimatına uymadım,bakalım ne olacak..nemli saça uygulanacakmış ama ben kuru saça uyguladım..

ben de kuru saça uygulamıştım cnm annemin saçını boyarken talimatı okumadım ama renk gayet güzeldi beyazları çok fazla olmasa daha iyi anlaşılırdı ama sende güzel olacak galiba hissediyorum..:34:

Aycangülll çook teşekkür ederim :)
Yaşasın yani tarihler var ..
Biran önce gelseler de bakıma girsek şöyle güzelce
SAdece verdiğin tarihleri değerlendiriyorum artık

Back
X