Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kuru saça uygulamıştım cnm annemin saçını boyarken talimatı okumadım ama renk gayet güzeldi beyazları çok fazla olmasa daha iyi anlaşılırdı ama sende güzel olacak galiba hissediyorum..![]()
Aycangülll çook teşekkür ederim :)
Yaşasın yani tarihler var ..
Biran önce gelseler de bakıma girsek şöyle güzelce
SAdece verdiğin tarihleri değerlendiriyorum artık
nasıl hazırladın cnm merak ettim..:26:
ben de şampuanıma ne bulduysam katıyorum artık ve sonuç gerçekten çok farklı!pahalı şampuan almicam ben artık,normal bitkisel bişey alıp içine katıcam herşeyi :)
beyazlarımı kapattı canım ama genel anlamda pek memnun değilim..boya sonrası kremini sevmedim.şu an saçımı sert hissediyorum..keşke kendi maskemi uygulasaydım..
beyazları kapatması iyi olmuş cnm ama neden sertleştirdi acaba kremlerinden memnun kalırdım ben hep:26:
peki renk nasıl cnm.. sarımsı bir renk vermişti annemin saçına çok da güzel parlıyordu da niye oldu ki şimdi :44:..
ben saçımı nemlendiripte boyuyorum, loreal casting in içindeki saç kremindende çok memnunum :) hatta tek seferde bitmiyo krem, bitene kadar diğer banyolardada şampuan üstüne kullanıyorum yumuşacık oluyo saçlarım..
Kil maskesi yaptım şimdi ..[/QUOTE
bende yaptım canım :) şifa olsun :)
Kil maskesi yaptım şimdi ..[/QUOTE
bende yaptım canım :) şifa olsun :)
kıslaaaarr bugün seda sayanda çıkan maskeyimi yaptınıssssss :)))
Yok bildiğin kil maskesi yaptım ben ..
Kil için uygun gün demişti de aycangül ..
O nasıl bir maskeydi tarifi alalım hemen :)
bakım işine ben henüz giremedim :) neyse başlığın tamamını okuma vaktim geldi artık, not ala ala gelicem son sayfaya kadar, en kısa zamanda bakımlarada başlarım :))
aslında beni güdüleyen o maskeydi..evde kilim var,iki aydır kalkıp yapmıyorum..hazır gaza gelmişken hemen yapayım dedim.ma birebir aynısını yapmadım..evet gülsuyuyla karıştırdım bende ..çünkü ben bu tür şeylerde su yerine gülsuyunu tercih ederim hep..içine biraz gül yağı ve portakal yağı karıştırdım..aslında evde biberiye yağımda vardı ama o an aklıma gelmedi.. bu şekilde uyguladım ben..
yalnız tv ye dalmışım epey bekledi yüzümde,kıpkırmızıydı yüzüm yıkadığımda..güneş yanığı gibi..aman kızlar sakın unutmayın yüzünüzde benim gibi..
birşey daha funyy..o maskeyi burada paylaşırsan çok sevinirim..daha önce sorulmuştu çünkü..
işin zor görünüyor :)) öyle çok bilgi paylaştık ki burada..bakalım başaçıkabilecek misin :))
bence sen bi word sayfası aç..kopyala ve yapıştır![]()
hahaha hakikatten öyle, baştan yaza yaza gidiyodum sonra baktım böyle olmıcak açıp notepad i öyle devam etmeye başladım :))) bi yandanda netten arıyorum bazı şeyleri, astroloji okulu diye bir site buldum, ondada bahsetmiş saç kesimi cilt bakımı vs orayıda incelicem vakit buldukça :)
13 kasımda nişanım var bi yandan da ona hazırlanıyorum, regl zamanım 12si gibi olacak sanırım, saçımı 10unda boyamayı düşünüyorum ama inş denk gelmez..
bu arada gene bir sitede burç yorumumu okurken gördüm, düğün nişan gibi törenleri 18inden sonra yapmak daha iyi yazmış, baştan okusam ona göre ayarlardım nişanı :))) inş herşey güzel geçer 13ündede :)