• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben de şampuanıma ne bulduysam katıyorum artık ve sonuç gerçekten çok farklı!pahalı şampuan almicam ben artık,normal bitkisel bişey alıp içine katıcam herşeyi :)

ben de kuru saça uygulamıştım cnm annemin saçını boyarken talimatı okumadım ama renk gayet güzeldi beyazları çok fazla olmasa daha iyi anlaşılırdı ama sende güzel olacak galiba hissediyorum..:34:

beyazlarımı kapattı canım ama genel anlamda pek memnun değilim..boya sonrası kremini sevmedim.şu an saçımı sert hissediyorum..keşke kendi maskemi uygulasaydım..

nasıl hazırladın cnm merak ettim..:26:

ısırgan yağı diyelim kısaca canım..ama daha öncede uygulamıştım ben ısırgan yağını bakım olarak..bu etkiyi sağlayamamıştım.
bunu yazın hazırlamıştım.ayın konumuna göre toplamıştım ve kurutmadan hazırladım.çok yoğun bir yağ.yoğurt gibi kıvamı. yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve bariz bir fark var..
tabi bu arada yine ay takvimine göre topladığım defne yapraklarını (dağdan toplanmış)
kullanarak bir bakım yağı yapmıştım.onunlada bir kez bakım yaptım.mutlaka bununda etkisi olmuştur.

ben de şampuanıma ne bulduysam katıyorum artık ve sonuç gerçekten çok farklı!pahalı şampuan almicam ben artık,normal bitkisel bişey alıp içine katıcam herşeyi :)

brnde en son kampanyalı diye blendaks almıştım onu kullanıyorum tatlım.zaten kremsiz bir şampuan.yağlar o açığıda kapatıyor.hakikaten canım pahalı ürünlere hiç gerek yok.4 liralık şampuanla da çok güzel sonuçlar elde edilebiliniyor.

beyazlarımı kapattı canım ama genel anlamda pek memnun değilim..boya sonrası kremini sevmedim.şu an saçımı sert hissediyorum..keşke kendi maskemi uygulasaydım..

beyazları kapatması iyi olmuş cnm ama neden sertleştirdi acaba kremlerinden memnun kalırdım ben hep:26:
peki renk nasıl cnm.. sarımsı bir renk vermişti annemin saçına çok da güzel parlıyordu da niye oldu ki şimdi :44:..

ben saçımı nemlendiripte boyuyorum, loreal casting in içindeki saç kremindende çok memnunum :) hatta tek seferde bitmiyo krem, bitene kadar diğer banyolardada şampuan üstüne kullanıyorum yumuşacık oluyo saçlarım..

beyazları kapatması iyi olmuş cnm ama neden sertleştirdi acaba kremlerinden memnun kalırdım ben hep:26:
peki renk nasıl cnm.. sarımsı bir renk vermişti annemin saçına çok da güzel parlıyordu da niye oldu ki şimdi :44:..

bende koyu oldu renk..öellikle beyazların olmadığı bölümde..
bakım yaptım bugün yumuşasın diye..napalım oldu artık..

ben saçımı nemlendiripte boyuyorum, loreal casting in içindeki saç kremindende çok memnunum :) hatta tek seferde bitmiyo krem, bitene kadar diğer banyolardada şampuan üstüne kullanıyorum yumuşacık oluyo saçlarım..

belkide nemlendirmediğim için oldu bilemiyorum.nemliyken tutmaz gibime geliyor ya..alışkın değiliz ya :)
bende loreale dönücem galiba..

bakım işine ben henüz giremedim :) neyse başlığın tamamını okuma vaktim geldi artık, not ala ala gelicem son sayfaya kadar, en kısa zamanda bakımlarada başlarım :))

bakım işine ben henüz giremedim :) neyse başlığın tamamını okuma vaktim geldi artık, not ala ala gelicem son sayfaya kadar, en kısa zamanda bakımlarada başlarım :))

işin zor görünüyor :)) öyle çok bilgi paylaştık ki burada..bakalım başaçıkabilecek misin :))
bence sen bi word sayfası aç..kopyala ve yapıştır :6:

kıslaaaarr bugün seda sayanda çıkan maskeyimi yaptınıssssss :)))

aslında beni güdüleyen o maskeydi..evde kilim var,iki aydır kalkıp yapmıyorum..hazır gaza gelmişken hemen yapayım dedim.ma birebir aynısını yapmadım..evet gülsuyuyla karıştırdım bende ..çünkü ben bu tür şeylerde su yerine gülsuyunu tercih ederim hep..içine biraz gül yağı ve portakal yağı karıştırdım..aslında evde biberiye yağımda vardı ama o an aklıma gelmedi.. bu şekilde uyguladım ben..
yalnız tv ye dalmışım epey bekledi yüzümde,kıpkırmızıydı yüzüm yıkadığımda..güneş yanığı gibi..aman kızlar sakın unutmayın yüzünüzde benim gibi..

birşey daha funyy..o maskeyi burada paylaşırsan çok sevinirim..daha önce sorulmuştu çünkü..

işin zor görünüyor :)) öyle çok bilgi paylaştık ki burada..bakalım başaçıkabilecek misin :))
bence sen bi word sayfası aç..kopyala ve yapıştır :6:

hahaha hakikatten öyle, baştan yaza yaza gidiyodum sonra baktım böyle olmıcak açıp notepad i öyle devam etmeye başladım :))) bi yandanda netten arıyorum bazı şeyleri, astroloji okulu diye bir site buldum, ondada bahsetmiş saç kesimi cilt bakımı vs orayıda incelicem vakit buldukça :)

13 kasımda nişanım var bi yandan da ona hazırlanıyorum, regl zamanım 12si gibi olacak sanırım, saçımı 10unda boyamayı düşünüyorum ama inş denk gelmez..

bu arada gene bir sitede burç yorumumu okurken gördüm, düğün nişan gibi törenleri 18inden sonra yapmak daha iyi yazmış, baştan okusam ona göre ayarlardım nişanı :))) inş herşey güzel geçer 13ündede :)

hahaha hakikatten öyle, baştan yaza yaza gidiyodum sonra baktım böyle olmıcak açıp notepad i öyle devam etmeye başladım :))) bi yandanda netten arıyorum bazı şeyleri, astroloji okulu diye bir site buldum, ondada bahsetmiş saç kesimi cilt bakımı vs orayıda incelicem vakit buldukça :)

13 kasımda nişanım var bi yandan da ona hazırlanıyorum, regl zamanım 12si gibi olacak sanırım, saçımı 10unda boyamayı düşünüyorum ama inş denk gelmez..

bu arada gene bir sitede burç yorumumu okurken gördüm, düğün nişan gibi törenleri 18inden sonra yapmak daha iyi yazmış, baştan okusam ona göre ayarlardım nişanı :))) inş herşey güzel geçer 13ündede :)

inşallah canım:)
herşey gönlüne göre olur inşallah:)

Back
X