• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

geçmiş oku oku bitmiyo yaa birazda geri gitsem iyi olcak :)))

yalnız birşey sorcam, saça zeytinyağı sürerken tamamen mi yağlıyosunuz? ben diplerine sürüyorum bide uçlarınsasürüyorum tamamnına sürmüyodum.. gerçi çok fazla da yapmıyorum aslında ama :))) bundan sonra takvime göre yağ bakımlarını yapıcam, nasıl yapmam gerek :)

birde kuşadasında kantaronlu zeytinyağı getirdi teyzem, orada yanmak için kullanılıyomuş, çok tatlı bi renk oluyo onunla yanınca :))) cilde çok iyi geldiğini yara iyileştirici olduğunuda yeni öğrendim.. sivilce sorunum vardı, halada tek tük oluyo yüzümde, onlar içinde kullanmayı düşünüyorum..

geçmiş oku oku bitmiyo yaa birazda geri gitsem iyi olcak :)))

yalnız birşey sorcam, saça zeytinyağı sürerken tamamen mi yağlıyosunuz? ben diplerine sürüyorum bide uçlarınsasürüyorum tamamnına sürmüyodum.. gerçi çok fazla da yapmıyorum aslında ama :))) bundan sonra takvime göre yağ bakımlarını yapıcam, nasıl yapmam gerek :)

birde kuşadasında kantaronlu zeytinyağı getirdi teyzem, orada yanmak için kullanılıyomuş, çok tatlı bi renk oluyo onunla yanınca :))) cilde çok iyi geldiğini yara iyileştirici olduğunuda yeni öğrendim.. sivilce sorunum vardı, halada tek tük oluyo yüzümde, onlar içinde kullanmayı düşünüyorum..

ben önce diplerine sürüyorum.masaj yapıyorum..sonra tamamına..

aycangül aklımdayken sorayım, elin nasıl olda tamamen düzeldi mi?

birde uzmantvyi izliyordum, 4 5 kasım ay terazi burcunda ya, terazide alt batın bölgesi, böbrekler, kalça üzerinde etkiliymiş, astrolog basen bölgenizde fazlalıklar varsa bu dönemde bunlar üstüne eğilebilirsiniz demiş..

kitty_n miydi kiloda versem iyi olur diyen, bunlarıda aklımızın bi köşesine yazsak belki işimize yarar :)

ekleme: bu arada çok mutlu oldum 13 kasımda toplu organizasyonlar için çok iyi bi tarihmiş, nişanımın tarihi iyiymiş :))))

Son düzenleme:

birde uzmantvyi izliyordum, 4 5 kasım ay terazi burcunda ya, terazide alt batın bölgesi, böbrekler, kalça üzerinde etkiliymiş, astrolog basen bölgenizde fazlalıklar varsa bu dönemde bunlar üstüne eğilebilirsiniz demiş..

kitty_n miydi kiloda versem iyi olur diyen, bunlarıda aklımızın bi köşesine yazsak belki işimize yarar :)

ekleme: bu arada çok mutlu oldum 13 kasımda toplu organizasyonlar için çok iyi bi tarihmiş, nişanımın tarihi iyiymiş :))))

canım ilgin için çok teşekkür ederim...parmağımı çok iyi kullanamasamda giderek iyiye gidiyor ama malesef baş parmağımda da aynı sorun var..bu da beni çok strese sokuyor..
hayatı hafife almak gerekiyor ama yapamıyoruz işte..sonuç olarak böyle tümörler çıkıyor vücudumuzda..elimde olmadan isyan etsemde yine de şükrediyorum ki parmağımda çıktı bunlar diye.hayatta en önemli şey sağlık şüphesiz.bunun içinde stresten uzak durmak şart..

kilo konusuna gelince..kilo vermek için en uygun zaman dolunay sonrasındaki 15 günlük süre..yani küçülen ay fazı..bu ay için söylersem 21 kasımdan sonra..
ancak terazi burcunu da değerlendirmek lazım tabi..

cnm .ok tşkler ilgine :16: evet kilo vermek isteyen benim ama iştahımı kesinlikle durduramıyorumkiiiiiii :63:

aycangül ve diğer tüm sinameki kullanmış ya da etrafında kullanan arkadaşı olanlara sesleniyorum, sinamekiyi en son yapalı 3 hafta olacak ancak dökülmemin hızı kesilmiyor, burda bir arkadaşımın daha öyle.sizlerde böyle bir etkisi olmadımı??deliricem,üstelik benim şimdiye kadar hiç ama hiçççç dökülmezdi.saç dökülmesi nedir bilmezdim ben.ilk kez böyle birşey başıma geldi.çaresi nedir bilen var mı

aycangül ve diğer tüm sinameki kullanmış ya da etrafında kullanan arkadaşı olanlara sesleniyorum, sinamekiyi en son yapalı 3 hafta olacak ancak dökülmemin hızı kesilmiyor, burda bir arkadaşımın daha öyle.sizlerde böyle bir etkisi olmadımı??deliricem,üstelik benim şimdiye kadar hiç ama hiçççç dökülmezdi.saç dökülmesi nedir bilmezdim ben.ilk kez böyle birşey başıma geldi.çaresi nedir bilen var mı

Bana hiç bir yan etkisi olmadı üstüne çok da iyi geldi ...
Acaba zayıf saçları falan atıyor olabilir misin ki?
Başka bakımlar yapıyor musun bu sırada?
Saçına kil maskesi yapsan nasıl gelir ki?

Bana hiç bir yan etkisi olmadı üstüne çok da iyi geldi ...
Acaba zayıf saçları falan atıyor olabilir misin ki?
Başka bakımlar yapıyor musun bu sırada?
Saçına kil maskesi yapsan nasıl gelir ki?

canım aslında ben de aynısını düşündüm,çünkü böyle cinsi bi güzelleşti,hafifte uzama farketti sanki parladı.ama o kadar dökülüyoki korktum.dediğin gibi zayıf saçları atıyor olabilir acaba ne zaman durur..kil maskesi nasıl birşey cnm ben hiç yapmadım şimdiye kadar duymadımda..:26:

canım aslında ben de aynısını düşündüm,çünkü böyle cinsi bi güzelleşti,hafifte uzama farketti sanki parladı.ama o kadar dökülüyoki korktum.dediğin gibi zayıf saçları atıyor olabilir acaba ne zaman durur..kil maskesi nasıl birşey cnm ben hiç yapmadım şimdiye kadar duymadımda..:26:

Bildiğin şu yüz içim kullanılan kil var ya ..
Onu zeytin yağı ile falan da karıştırabilirsin.
sıvı olacak şekilde saçına sürüp yarım saat bekleyip yıkıyorsun.
Ama bence dert etme iyi geldiğinden olabilir istersen 1-2 hafta daha bekle en kötü ihtimalle bir dermatoloğa gidersin ..

bende de aynı sorun var saçlarımla ilgili bir problem hiç yaşamadım bakım falanda yapmıyorum ama bundan 1 ay önceydi tam tarih hatırlamıyorum geçen ayın saç kesim gününde saçlarımı kestirdim ve ondan sonra saçlarım felaket dökülmeye başladı bende mevsim geçişi falan diyorum ama ne yapsak acaba kitty_n sen herhangi ir bakım yapacak olursan banada bilgi ver kurtulayım şu dökülmelerden

aycangul çok teşşekkürler yazıların için yanlız biraz daha bilgi verirmisin örneyin sadece saç bakımı degilde ay ne zaman küçülüyo (yani diyete ne zaman başlıyalım) cilt bakımı spor yapma gibi ne epilasyon gibi yani açıkçası ne kadar alan varsa faydalanabilcegimiz ayrıntılı yazarmısın her ay nolur yada böyle bir site varmı her ayın günlerini ögrenebilecegimiz ..

Büyüyen ay fazına geçtik şimdi değil mi Aycangül?
Senin verdiğin zamanlar haricinde bir şey yapmıyordum.
Bugün içimden geldi yaptım ama faydası olacağını düşünmüyorum bile :)
Artık mayalı süt içmeye başlayayım bari ..( Tadına ilk bir bakabilsem devamı gelecek de )
Kilo almaya da elverişli bir döneme geçtik ona da dikkat etmek lazım ..

Aycangül, benim merak ettiğim bir durum var:
uzmanlar sporun sabah yapılması gerektiğini söylüyor,
ay takvimine göre ise ayın en tepede bulunduğu zaman ( yanlış anlamış ya da yorumlamış olabilirim) faydasının daha fazla olacağı biliniyor.

Sonuç olarak sporu gece mi yapmalıyız, gündüz mü???:8:

Aycangül, benim merak ettiğim bir durum var:
uzmanlar sporun sabah yapılması gerektiğini söylüyor,
ay takvimine göre ise ayın en tepede bulunduğu zaman ( yanlış anlamış ya da yorumlamış olabilirim) faydasının daha fazla olacağı biliniyor.

Sonuç olarak sporu gece mi yapmalıyız, gündüz mü???:8:

Aycangül daha güzel bir cevap verir ama benim anladığım kadarıyla ayın tepede olduğu durum dolunay için geçerli ..
Spor da metabolizmayı hızlandırdığından dolayı sabah yaparsan bütün gün daha çok kalori yakarsın ..

canım maya maskesiyle dökülmeyi durdurmuştum daha önce..protein ve mineral günlerinde de dene istersen..hatta mineral günleri köklerle ilgili olduğu için daha da iyi olabilir dökülmeyi durdurma açısından..

Back
X