Tarihler nerede ?
ilk sayfadaki ilk mesajda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarihler nerede ?
geçmiş oku oku bitmiyo yaa birazda geri gitsem iyi olcak :)))
yalnız birşey sorcam, saça zeytinyağı sürerken tamamen mi yağlıyosunuz? ben diplerine sürüyorum bide uçlarınsasürüyorum tamamnına sürmüyodum.. gerçi çok fazla da yapmıyorum aslında ama :))) bundan sonra takvime göre yağ bakımlarını yapıcam, nasıl yapmam gerek :)
birde kuşadasında kantaronlu zeytinyağı getirdi teyzem, orada yanmak için kullanılıyomuş, çok tatlı bi renk oluyo onunla yanınca :))) cilde çok iyi geldiğini yara iyileştirici olduğunuda yeni öğrendim.. sivilce sorunum vardı, halada tek tük oluyo yüzümde, onlar içinde kullanmayı düşünüyorum..
aycangül aklımdayken sorayım, elin nasıl olda tamamen düzeldi mi?
birde uzmantvyi izliyordum, 4 5 kasım ay terazi burcunda ya, terazide alt batın bölgesi, böbrekler, kalça üzerinde etkiliymiş, astrolog basen bölgenizde fazlalıklar varsa bu dönemde bunlar üstüne eğilebilirsiniz demiş..
kitty_n miydi kiloda versem iyi olur diyen, bunlarıda aklımızın bi köşesine yazsak belki işimize yarar :)
ekleme: bu arada çok mutlu oldum 13 kasımda toplu organizasyonlar için çok iyi bi tarihmiş, nişanımın tarihi iyiymiş :))))
aycangül aklımdayken sorayım, elin nasıl olda tamamen düzeldi mi?
birde uzmantvyi izliyordum, 4 5 kasım ay terazi burcunda ya, terazide alt batın bölgesi, böbrekler, kalça üzerinde etkiliymiş, astrolog basen bölgenizde fazlalıklar varsa bu dönemde bunlar üstüne eğilebilirsiniz demiş..
kitty_n miydi kiloda versem iyi olur diyen, bunlarıda aklımızın bi köşesine yazsak belki işimize yarar :)
ekleme: bu arada çok mutlu oldum 13 kasımda toplu organizasyonlar için çok iyi bi tarihmiş, nişanımın tarihi iyiymiş :))))
aycangül ve diğer tüm sinameki kullanmış ya da etrafında kullanan arkadaşı olanlara sesleniyorum, sinamekiyi en son yapalı 3 hafta olacak ancak dökülmemin hızı kesilmiyor, burda bir arkadaşımın daha öyle.sizlerde böyle bir etkisi olmadımı??deliricem,üstelik benim şimdiye kadar hiç ama hiçççç dökülmezdi.saç dökülmesi nedir bilmezdim ben.ilk kez böyle birşey başıma geldi.çaresi nedir bilen var mı
Bana hiç bir yan etkisi olmadı üstüne çok da iyi geldi ...
Acaba zayıf saçları falan atıyor olabilir misin ki?
Başka bakımlar yapıyor musun bu sırada?
Saçına kil maskesi yapsan nasıl gelir ki?
canım aslında ben de aynısını düşündüm,çünkü böyle cinsi bi güzelleşti,hafifte uzama farketti sanki parladı.ama o kadar dökülüyoki korktum.dediğin gibi zayıf saçları atıyor olabilir acaba ne zaman durur..kil maskesi nasıl birşey cnm ben hiç yapmadım şimdiye kadar duymadımda..:26:
aycangül ve diğer tüm sinameki kullanmış ya da etrafında kullanan arkadaşı olanlara sesleniyorum, sinamekiyi en son yapalı 3 hafta olacak ancak dökülmemin hızı kesilmiyor, burda bir arkadaşımın daha öyle.sizlerde böyle bir etkisi olmadımı??deliricem,üstelik benim şimdiye kadar hiç ama hiçççç dökülmezdi.saç dökülmesi nedir bilmezdim ben.ilk kez böyle birşey başıma geldi.çaresi nedir bilen var mı
Aycangül, benim merak ettiğim bir durum var:
uzmanlar sporun sabah yapılması gerektiğini söylüyor,
ay takvimine göre ise ayın en tepede bulunduğu zaman ( yanlış anlamış ya da yorumlamış olabilirim) faydasının daha fazla olacağı biliniyor.
Sonuç olarak sporu gece mi yapmalıyız, gündüz mü???![]()
Aycangül besinlerle ilgili bölümü başka bir topiğe de kopyalamamın sakıncası var mı?