entelemi yılan yağımı yoksa sinamekimi daha etkili saç uzamasında sizce
bilemiyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
entelemi yılan yağımı yoksa sinamekimi daha etkili saç uzamasında sizce
Aycangül sen yılan yağı kullanmıştın değil mi?
etkisini görebildin mi
Benim yılan yağından çok umudum vardı ama hiç işe yaramadı da ondan sordum..
Artık yeni bakım zamanlarına kaldı devamı ...
sağlık olsun canım..bende henüz uzatacak bir formül bulamadım..bizim kitty_n de öyle :))
sinem kobal saçlarına yılan yağıyla bakım yapıormş saçlarımı hem uzatıyor hemde canlı tutuyor demişti röportajında :S
selam kızlar bişey sorcam bu balın ne işe yaradığını defalarca sordum ama cevap alamadım ne işe yarıyor kızlar ya
birde birdahaki ayın bakım günleri belli oldumu aycangül
merakla bekliyoruzz cnm hihoyyyt
ama aslan burcu yine büyüme fazına denk gelmiyor
değerlendiremiyorum o günleri senağlama
saçlarım da ne zamandır normal büyüme hızında ayda 2 cm uzardı şimdi 1e düştü..gerçi bişey de yapmıyorum uzaması için şu aralar kabarma sorunuyla başım dertte evdeyden gayet iyi olan saçlarım dışarda rüzgar, soğuk vs. dolayı koyun yünü gibi..-tatlicadiarzu-
hele bir de hava nemliyse ..akannehir düşünmek bile istemiyorum..ohaoldumsmile
napsam düzelmiyor yağ, serum ne varsa denedim olmuyor..:sm_confused:
acaba rengini mi koyulaştırsam bir iki ton..CADIARZU
açık renk saçlar daha çok yıpranıyor sanki..CADIARZU
Bugün kauföre gittim ..
Tabiki saçlarımı kestirmeye değil :)
Aaaa dedi saçlarına ne yapıyorsan hem yıpranması azalmış düzelmeye başlamış saçların
Hem de alttan çok fazla yeni saç geliyor dedi ..
Galiba bakımlar işe yarıyor çok mutlu oldum
okullar açıldığıından beri ne yazabiliorum nede kendime bişiler yapabliorum siz ne alemdesiniz neler yapıosunuz önmli tarihler neler yeni gözde bakımlar varmı bi aydınlatıverin beni canlarımmm
minecim seni görmek ne güzel :)
bu arada ilk mesajlara edit eklendi yine..yani ilk sayfaya ekledim bakım tarihlerini..ay sonunda yenileri de geliyor :)
teşekkrler a.s.bu ara tatiller fln var yapmak istilorum bişiler yaptığm tek şey şampuaa bişiler eklemek oluyo saçım baya uzadı koyucam albüme ama sanki o hızla uzaması durdu sinamekiye devam edicem kısmetse sizler neler yapıosunuz