• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül sen yılan yağı kullanmıştın değil mi?
etkisini görebildin mi

yok canım malesef..sadece onunla bakım yapmadım ama enteleye falan kattım..hiç etkisi olmadı malesef..zeten anladığım kadarıyla saç çıkarmak için o yağ..üzerinde "sorunlu bölgeye" uygulayın diyor.aktara anlatamadım,zorla koydu poşete..umudum yoktu zaten..

Benim yılan yağından çok umudum vardı ama hiç işe yaramadı da ondan sordum..
Artık yeni bakım zamanlarına kaldı devamı ...

sinem kobal saçlarına yılan yağıyla bakım yapıormş saçlarımı hem uzatıyor hemde canlı tutuyor demişti röportajında :S

yılan yağı da aktarda satılan değilmiş zaten
doğuda sınırda irandan getirtiliyormuş gerçek
kobra yılanı yağı olması gerekiyormuş

nurgül yeşilçayda şampuanına bal koyuyormş kitty_n sende elma sirkesi koymuştun balmı yoksa elma sirkesimi daha iyidir??

selam kızlar bişey sorcam bu balın ne işe yaradığını defalarca sordum ama cevap alamadım ne işe yarıyor kızlar ya

birde birdahaki ayın bakım günleri belli oldumu aycangül

selam kızlar bişey sorcam bu balın ne işe yaradığını defalarca sordum ama cevap alamadım ne işe yarıyor kızlar ya

birde birdahaki ayın bakım günleri belli oldumu aycangül

yok canım ay sonunda yada diğer ayın ilk gününde veriyorum..
hazırlıyorum yavaş yavaş ama,paylaşıcam :)

merakla bekliyoruzz cnm hihoyyyt
ama aslan burcu yine büyüme fazına denk gelmiyor :delphin:
değerlendiremiyorum o günleri senağlama
saçlarım da ne zamandır normal büyüme hızında ayda 2 cm uzardı şimdi 1e düştü..gerçi bişey de yapmıyorum uzaması için şu aralar kabarma sorunuyla başım dertte evdeyden gayet iyi olan saçlarım dışarda rüzgar, soğuk vs. dolayı koyun yünü gibi..:delphin: -tatlicadiarzu-
hele bir de hava nemliyse ..akannehir düşünmek bile istemiyorum..ohaoldumsmile
napsam düzelmiyor yağ, serum ne varsa denedim olmuyor..:sm_confused:
acaba rengini mi koyulaştırsam bir iki ton..CADIARZU
açık renk saçlar daha çok yıpranıyor sanki..CADIARZU

Son düzenleme:
Bugün kauföre gittim ..
Tabiki saçlarımı kestirmeye değil :)
Aaaa dedi saçlarına ne yapıyorsan hem yıpranması azalmış düzelmeye başlamış saçların
Hem de alttan çok fazla yeni saç geliyor dedi ..
Galiba bakımlar işe yarıyor çok mutlu oldum

okullar açıldığıından beri ne yazabiliorum nede kendime bişiler yapabliorum siz ne alemdesiniz neler yapıosunuz önmli tarihler neler yeni gözde bakımlar varmı bi aydınlatıverin beni canlarımmm

merakla bekliyoruzz cnm hihoyyyt
ama aslan burcu yine büyüme fazına denk gelmiyor :delphin:
değerlendiremiyorum o günleri senağlama
saçlarım da ne zamandır normal büyüme hızında ayda 2 cm uzardı şimdi 1e düştü..gerçi bişey de yapmıyorum uzaması için şu aralar kabarma sorunuyla başım dertte evdeyden gayet iyi olan saçlarım dışarda rüzgar, soğuk vs. dolayı koyun yünü gibi..:delphin: -tatlicadiarzu-
hele bir de hava nemliyse ..akannehir düşünmek bile istemiyorum..ohaoldumsmile
napsam düzelmiyor yağ, serum ne varsa denedim olmuyor..:sm_confused:
acaba rengini mi koyulaştırsam bir iki ton..CADIARZU
açık renk saçlar daha çok yıpranıyor sanki..CADIARZU

evet canım açık renkler daha güçlü açıcılarla elde edildiği için daha fazla yıpratıyor.şimdi birde amonyaksız boyalar çıkmış.ben onlarla devam edicem boyamaya.
aslan burcu konusuna gelince küçülen fazdaykende bakım yapabilirsin.sadece uzama konusunda etkili olmaz.beslenmesine faydası olur.

Bugün kauföre gittim ..
Tabiki saçlarımı kestirmeye değil :)
Aaaa dedi saçlarına ne yapıyorsan hem yıpranması azalmış düzelmeye başlamış saçların
Hem de alttan çok fazla yeni saç geliyor dedi ..
Galiba bakımlar işe yarıyor çok mutlu oldum

çok sevindim canım.maşallah :)

okullar açıldığıından beri ne yazabiliorum nede kendime bişiler yapabliorum siz ne alemdesiniz neler yapıosunuz önmli tarihler neler yeni gözde bakımlar varmı bi aydınlatıverin beni canlarımmm

minecim seni görmek ne güzel :)
bu arada ilk mesajlara edit eklendi yine..yani ilk sayfaya ekledim bakım tarihlerini..ay sonunda yenileri de geliyor :)

minecim seni görmek ne güzel :)
bu arada ilk mesajlara edit eklendi yine..yani ilk sayfaya ekledim bakım tarihlerini..ay sonunda yenileri de geliyor :)

teşekkrler a.s.bu ara tatiller fln var yapmak istilorum bişiler yaptığm tek şey şampuaa bişiler eklemek oluyo saçım baya uzadı koyucam albüme ama sanki o hızla uzaması durdu sinamekiye devam edicem kısmetse sizler neler yapıosunuz

teşekkrler a.s.bu ara tatiller fln var yapmak istilorum bişiler yaptığm tek şey şampuaa bişiler eklemek oluyo saçım baya uzadı koyucam albüme ama sanki o hızla uzaması durdu sinamekiye devam edicem kısmetse sizler neler yapıosunuz

ben uzatamadım bi türlü canım..denediğim kürler pek işe yaramadı bende malesef..ama bakıma devam sağlık açısından..

Back
X