• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben uzatamadım bi türlü canım..denediğim kürler pek işe yaramadı bende malesef..ama bakıma devam sağlık açısından..

uzatsamda şekil verme özürlğ olduğumdan pek bişey farketmio ama bnm saçlarımı baaya bi beğebdiler sinamekili küre başlattım bi kaç kişiyi ama bi türlü şu özel günler meselesini anlatmayı beceremedim ddim en sonunda bilmeselerde olur ben uyguliim yeterrr :D sırnaşık şey

uzatsamda şekil verme özürlğ olduğumdan pek bişey farketmio ama bnm saçlarımı baaya bi beğebdiler sinamekili küre başlattım bi kaç kişiyi ama bi türlü şu özel günler meselesini anlatmayı beceremedim ddim en sonunda bilmeselerde olur ben uyguliim yeterrr :D sırnaşık şey

sırnaşık şey onları boşver cnm o zaman bilmesinler :dilcikar: sen devam et :lepi:

evet canım açık renkler daha güçlü açıcılarla elde edildiği için daha fazla yıpratıyor.şimdi birde amonyaksız boyalar çıkmış.ben onlarla devam edicem boyamaya.
aslan burcu konusuna gelince küçülen fazdaykende bakım yapabilirsin.sadece uzama konusunda etkili olmaz.beslenmesine faydası olur.

hımm bilmiyorumkismile o günleri de değerlendirim bundan sonra o zaman..
amonyaksız boyalar derken castingden mi bahsediyorsun cnm onların açıcı özelliği olmadığı için saçı turunculaştırıyor ben bal köpüğünü denemiştim renk tutmadığı gibi kızıl yansımalar vermişti saçıma ama bal köpüğü de bayağı dore bir renk belki de o yüzdendir.. diğer renklerinden denemek lazım..

hımm bilmiyorumkismile o günleri de değerlendirim bundan sonra o zaman..
amonyaksız boyalar derken castingden mi bahsediyorsun cnm onların açıcı özelliği olmadığı için saçı turunculaştırıyor ben bal köpüğünü denemiştim renk tutmadığı gibi kızıl yansımalar vermişti saçıma ama bal köpüğü de bayağı dore bir renk belki de o yüzdendir.. diğer renklerinden denemek lazım..

benim baktığımda çok açık renkler yoktu..en açığı 7 numara kumraldı..sorun olmaz heralde,bilemiyorum.benim baktığım garnier di canım..

benim baktığımda çok açık renkler yoktu..en açığı 7 numara kumraldı..sorun olmaz heralde,bilemiyorum.benim baktığım garnier di canım..

hımm şimdi hatırladım o seriyi 7 nodan daha açık renk yok galiba o seride annem kullanmıştı 7 noyu gayet hoş bir renk ama beyaz kapama özelliği olmadığından pek memnun kalmamıştı..
mevcut saç rengini canlandırma gibi bi özelliği vardı sanırım..

hımm şimdi hatırladım o seriyi 7 nodan daha açık renk yok galiba o seride annem kullanmıştı 7 noyu gayet hoş bir renk ama beyaz kapama özelliği olmadığından pek memnun kalmamıştı..
mevcut saç rengini canlandırma gibi bi özelliği vardı sanırım..

beyaz kapatmıyor derken canım ?
amonyaksızlar mı beyaz kapatmıyor
kumral mı kapatmıyor
garnier mi kapatmıyor
aldım iki kutu da,telaşlandım şimdi..

beyaz kapatmıyor derken canım ?
amonyaksızlar mı beyaz kapatmıyor
kumral mı kapatmıyor
garnier mi kapatmıyor
aldım iki kutu da,telaşlandım şimdi..

keşke daha önce görseydim cnm msjını evt bahsettiğimiz garnier amonyaksız boya beyazları kapamıyor ztn hiçbir amonyaksız boyanın beyaz kapama özelliği yok ne yazık ki..:1no2:

keşke daha önce görseydim cnm msjını evt bahsettiğimiz garnier amonyaksız boya beyazları kapamıyor ztn hiçbir amonyaksız boyanın beyaz kapama özelliği yok ne yazık ki..:1no2:

bir tanesini deneyip görelim bakalım,ne olacak.ben her ihtimale karşı pazar gününü bekliyorum denemek için..boya günümüzü yani..o gün kapatırsa,ertesi gün tamamını boyarım..yani önce küçük bir bölümde deneyeyim.

bir tanesini deneyip görelim bakalım,ne olacak.ben her ihtimale karşı pazar gününü bekliyorum denemek için..boya günümüzü yani..o gün kapatırsa,ertesi gün tamamını boyarım..yani önce küçük bir bölümde deneyeyim.

iyi fikir cnm sonucu bekliyorum merakla inş istediğin gibi olur yerimseniben o rengi ben de düşünüyorum..bilmiyorumkismile

bugun bakım gunu degıl ama
bakım yaptım ben aycangul
ama karbonhıdratlı yıyecekler yedım bugun onun gunuyduuu

Back
X