• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

dün sinemakimi yaptım...eskiden sert oluyodu yapınca ama şimdi yumuşacık oluyo..kızlar bakımları üst üste yapmayın..saça zarar veriyo özellikle yağlı bakımlar saçı kurutuyo çok art arda yapınca..

bakımdan saç yanar mı..benim yanmıştı..şimdi düzeldi..mutluyumm:)

Ben bugün yaptım Turplu olanı baya bir etkisi oluyor sanırım.
Bu arada topiğini çoık uzun zamandan beri takip oluyorum ama siteye sonradan üye oldum.
Bugün aktara gittim baya bir konuştuk
Adam uzmanmış bu konuda televizyona falan da çıkıyormuş
Ama her zaman orada olmuyormuş.
Zaten çoğu yağdan vardı bende.
Ama bak karışık falan diye bir yağ verdi.
Şampuanlar bunlar kampanyada diye aldım bir şeyler işte.
Aycangül bir şey soracağım.
BUgün yaptım.
Yarın ve pazartesi de bakım günü ama
3 gün arka arkaya fazla olur u acaba?

canım açıkçası bende ard arda yapmıyordum eskiden ama şu entele tarifini duyduktan sonra yapmaya başladım.hani ilk hafta hergün,ikinci hafta günaşırı şeklinde devam eden..sonuç nasıl olur bilmiyorum ama bu hafta hergün yaptım ben..tercihi sana bırakıyorum çünkü bende deniyorum,sonucu bilmiyorum..

dün sinemakimi yaptım...eskiden sert oluyodu yapınca ama şimdi yumuşacık oluyo..kızlar bakımları üst üste yapmayın..saça zarar veriyo özellikle yağlı bakımlar saçı kurutuyo çok art arda yapınca..

bakımdan saç yanar mı..benim yanmıştı..şimdi düzeldi..mutluyumm:)

tatlım şu konuyu bi açar mısın..eskiden ne yapıyordun,nasıl yapıyordunda yandı..şimdi ne aralıkla ve ne yapıyorsun..açıkçası bakımdan yanan saç duymadım daha önce.sıcak bir bakım mı uyguladın ne yaptın..

canım açıkçası bende ard arda yapmıyordum eskiden ama şu entele tarifini duyduktan sonra yapmaya başladım.hani ilk hafta hergün,ikinci hafta günaşırı şeklinde devam eden..sonuç nasıl olur bilmiyorum ama bu hafta hergün yaptım ben..tercihi sana bırakıyorum çünkü bende deniyorum,sonucu bilmiyorum..

Normalde yapmıyorum ama hazır bakım günleriyken yapsam mı diyordum
Bu arada saçlarımda acayip değişim var
Hem uzadı hem de bakımlı duruyor
O zaman bugün yapmayayım yarın yaparım özel günlerden 2 sini kullanmış olayım.
Bir de saatleri önemli mi özellikle yarın için?

bugün saç kestirme günüydü dimi kestrdm kırıklarımdan kurturdum bide bakım yaptım mis mis oturuyorum bayanssulusmile

Normalde yapmıyorum ama hazır bakım günleriyken yapsam mı diyordum
Bu arada saçlarımda acayip değişim var
Hem uzadı hem de bakımlı duruyor
O zaman bugün yapmayayım yarın yaparım özel günlerden 2 sini kullanmış olayım.
Bir de saatleri önemli mi özellikle yarın için?

tatlım saçındaki değişime çok sevindim :)
bu değşimi ve uzamayı ne kadar sürede ve hangi bakımı uygulayarak elde ettin..sadece turp mu uyguladın.
yarın için vaktin varsa gündüz yap.yoksada gece çok geç saatlere bırakmamanı tavsiye ederim..

maşallah canım :nazar: çok sevindim :))
tabi ya,takmayacaksın..son iki haftadır neler yaptın saçına..muhtemelen bu arada uzamıştır çünkü..

bebişim birçok şeyi bir arada yapıyorum..sinameki bir ara her hafta yaptım,sonra baktım uzamıyor ve dökülüyor,bıraktım.ama her banyodan önce 10 dk bile olsa sadece ama sadece diplerine jojoba yağı sürüyorum sonra yıkıyorum..macadamia oil diye birşey aldım yağını ve maskesini arada bir kullanıyorum..bitki dermanın şampuanını kullanmaya başladım içinde vitamin fln varmış..bunlar dıştan yaptıklarım..içten ise sürekli badem ve fındık yiyorum,bıldırcın yumurtası yiyorum haftada 2-3 sabah,biotin+multivitamin+silica+b-kompleks+solgar formula snh ilaçlarına devam.bu sebeple uzamanın sebebini bulamadım..sorgulamıyorum da kafamda,merak da etmiyorum ve hiç kafama takmıyorum böyle de kalsa farketmez deyip 10 kilo verme çabasındayım :) kilo vermeye uğraştığım için saçımı takmamaya başladım ve uzadı.belki de tek sebebi bu aycanım açıkçası bilmiyorum :))

tatlım saçındaki değişime çok sevindim :)
bu değşimi ve uzamayı ne kadar sürede ve hangi bakımı uygulayarak elde ettin..sadece turp mu uyguladın.
yarın için vaktin varsa gündüz yap.yoksada gece çok geç saatlere bırakmamanı tavsiye ederim..

Turpu 2. yapışım daha dün ve önceki bakım tarihinde.
Ondan önce sinemakeli bakımı uyguluyordum genelde bakım günlerinde
Yılan yağı denedim sarımsaklı şampuan çörek otu yağı susam yağı zeytin yağı
3 ayda falan ciddi analmda uzadı saçlarım özellikle son 1 aydır.
Bundan sonrada bakım günlerinde devam edeceğim
Benim saçlarım çok ince tellli olmasına rağmen bakımlı duruyor
Teşekkür ederim..
Şimdi de dün karışık bir yağ falan aldım onları deneyeceğim bakalım.
Yarın saat 5ten sonra yapabilirim ancak olur mu ki?
Bir şey daha çok sordum ama
YAğları ne kadar tutuyorsunuz saçınızda?
Fazla durması zararlı olabilir diye duydum da

bebişim birçok şeyi bir arada yapıyorum..sinameki bir ara her hafta yaptım,sonra baktım uzamıyor ve dökülüyor,bıraktım.ama her banyodan önce 10 dk bile olsa sadece ama sadece diplerine jojoba yağı sürüyorum sonra yıkıyorum..macadamia oil diye birşey aldım yağını ve maskesini arada bir kullanıyorum..bitki dermanın şampuanını kullanmaya başladım içinde vitamin fln varmış..bunlar dıştan yaptıklarım..içten ise sürekli badem ve fındık yiyorum,bıldırcın yumurtası yiyorum haftada 2-3 sabah,biotin+multivitamin+silica+b-kompleks+solgar formula snh ilaçlarına devam.bu sebeple uzamanın sebebini bulamadım..sorgulamıyorum da kafamda,merak da etmiyorum ve hiç kafama takmıyorum böyle de kalsa farketmez deyip 10 kilo verme çabasındayım :) kilo vermeye uğraştığım için saçımı takmamaya başladım ve uzadı.belki de tek sebebi bu aycanım açıkçası bilmiyorum :))

Ben de 10 kilo vermeye çalışıyorum kolay gelsin :)

mutlusun yani :)) maşallah diyelim tekrar..son kesimden sonra benim saçların boyunu gördün mü :))
bu arada jojoba yağı saçın kendi yağına en yakın yağ imiş..ben de bi ara deneyeceğim :)

Turpu 2. yapışım daha dün ve önceki bakım tarihinde.
Ondan önce sinemakeli bakımı uyguluyordum genelde bakım günlerinde
Yılan yağı denedim sarımsaklı şampuan çörek otu yağı susam yağı zeytin yağı
3 ayda falan ciddi analmda uzadı saçlarım özellikle son 1 aydır.
Bundan sonrada bakım günlerinde devam edeceğim
Benim saçlarım çok ince tellli olmasına rağmen bakımlı duruyor
Teşekkür ederim..
Şimdi de dün karışık bir yağ falan aldım onları deneyeceğim bakalım.
Yarın saat 5ten sonra yapabilirim ancak olur mu ki?
Bir şey daha çok sordum ama
YAğları ne kadar tutuyorsunuz saçınızda?
Fazla durması zararlı olabilir diye duydum da

olur canım.beşten sonra yap hemen..ben bakım uyguladığımda en az 2 saat tutuyorum saçımda.3-4 saat tutuyorum genelde..mecbur kaldığımda gece öyle yattığımda oluyor.

mutlusun yani :)) maşallah diyelim tekrar..son kesimden sonra benim saçların boyunu gördün mü :))
bu arada jojoba yağı saçın kendi yağına en yakın yağ imiş..ben de bi ara deneyeceğim :)

aa bu süper bilmeden saçıma ne çok iyilikler yapmışım kaydirigubbakcemile3 sinemakimin içine katıyorum bende suyu kuruyunca yağlar kalıyo saçta masajla yediriyorum bende en son

aycanım mutlu çok değilim,çünkü zaten normal insanların bundan da hızlı uzuyor hiç-bir-şey yapmamalarına rağmen!!eskiden yapıpta sonuç almıyodum şimdi de eh-işte! uzuyor dediysem de omuzlarıma bile değmiyor şuanda!çok hafif bir fark var sadece...mirmirmirmir

aycanım mutlu çok değilim,çünkü zaten normal insanların bundan da hızlı uzuyor hiç-bir-şey yapmamalarına rağmen!!eskiden yapıpta sonuç almıyodum şimdi de eh-işte! uzuyor dediysem de omuzlarıma bile değmiyor şuanda!çok hafif bir fark var sadece...mirmirmirmir

uzamaya başladı en azından hayatım,az şey mi..benimde hala ayda 1 cm kadar uzuyor..4 cm uzayanlara imreniyorum inan.şu an enteleyi deniyorum..formülleri bir bir tüketiyorum :(
bakalım ne olacak..

saol tatlım.....burda konuşulacak şey değil gerçi ama ne yapıyorsun???????aycangül bize bi formül bul şekerim yaaaa :((

Ne yapıyorum
Abur cuburu kestim ben çok abur cubur yerdim
Spor yapıyorum
Hemen hemen her gün ama hiç olamazsa haftada 4-5 gün
Yeni başladım ama iyi baya şimdilik
Bu arada zayıflama takımları var onların çok faydası oluyor.

Aycangül sözde 2 gününde yapacaktım bakım günlerinin ama dayanamadım 3 günü de doldurdum
Şimdi de sinemake ile oturuyorum.
Dersim erken bitti de ...
Omzumun yaklaşık 1 karış falan altında şimdi saçlarım
Yaza kadar belime gelsin istiyorum

Back
X