merhaba canım öncelikle yaşamını yitiren sevdiğin için başın sağ olsun diyorum sevdiğini kaybetmek çok acı birşey ve sende bunu yaşamısşsın zaten.ama hayat devam ediyor ve karşına sevgisini itiraf edemesede seni kendinden bile çok seven ve çok ama çok değer veren biri çıkmış karşına.niçin açılamıyor bilemiyorum CADIARZU . belkide açılırsa seni kaybettmekten korktuğu için.belki sende onu seviyorsun fakat öyle değilde dostça davrandın ona bir sevgili gibi değil.senden karşılık göremedi belkide.bence onu kaybetme anlattıklarına bakılırsa sen onun için çok kıymetlisi ve şanlısın hihoyyyt . aranızdaki maddiyat durumu çok mu faklı belki gururuna dokunuyordur fakir olmak onun ciddi bir ilişki yapmayacağını düşünüyo olabilir. kendini o bakımdan güçsüz hissediyor olabilir. eğer ki gururu kenara bırakacaksan onunla biz ne yaşıyoruz diye ben senin için ne ifade ediyorum diye konuş derim. eğer ona gerçekten aşıksan sende. kendi kendine çözeceğine , sorularla boğulacağına onunla konuş derim. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. seni hak edenle ömür boyu mutlu olmanı dilerim.hayırlısı ne ise o olsun.a.s.
o senin duygularını biliyormu peki de sana bende seni seviyorum ama senin sevdiğin gibi deil diyor kafamçokkarıştı ne garip bi durum bu böle CADIARZU
Bacım konuşsanıza bu durumu. Hani nedir ne değildir,
Ben bile merak ettim bak şimdibilmiyorumkismile
Canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim.. evet maddiyat bir sorun olabilir ama, tek sorunsa çok da önemli olmamalı değil mi... :çok üzgünüm: Yani beni kaybetmeye değer mi ki... Ben bunu hiç problem yapmıyorken... Açıkça konuşmayı denedim ama cümleleri seçemedim ki....çok zor bir bayan olarak bunu sorabilmek.. :çok üzgünüm: Hem zaten biz beraber gibiyiz.. Yani ekstra bir külfet yada sorumluluk binmeyecek omuzlarına... Hislerimin oldukça farkında canım, çünkü çok kıymetli benim için, Benim ikinci şansım... Ve bunu hissediyor, biliyor.... ama işte :çok üzgünüm: açıkçası bende hep konumuz ve maddiyatı sorun yaptığını düşünüyorum.. Sen sahip olduklarının farkında farkında değilsin diyor bana, çok gücüme gidiyor :çok üzgünüm: benim için ne kadar kıymetli oysa... hiçbir şeyle ölçebilir miyim... güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım.
Hiç bu durumu onunla konuştunmu açıkça yani nedir bu durum diye. Bu kadar yakınlık göstermesi boşuna olmamalı. Adını koymaya çalış sonuçta ikinizde belli yaşa gelmiş olgun kişilersiniz. Ben pek sevmiyorum öyle bilinmez durumları. Açıkçada konuşurum şahsen seni yerinde olsam.
O da size açılamıyormuş gibi bir his geldi bana okurken,sizin onu sadece arkadaş,bir dost gibi gördüğünüzü düşünüyor olabilir mi? Bu yüzden de en yakın arkadaşımı kaybetmeyeyim diyordur belki de.. Birde maddi açıdan güvensizlikte eklenince beklemeyi tercih ediyordur..
Ben olsam ne yapardım,hislerimden eminsem,açık açık konuşmazdım ama cesaretlendirirdim onu açılması için,imalı bakışlar,sözler,şakalar v.s . Mutlaka tepki verecektir.
Zaten en çok da bu belirsizlik beni üzüyor.. istemiyorum dese uzak dursa, ne yapabilirim ki.. zor olur ama kabullenirim ve kendi hayatıma bakarım.. inanın öyle sırnaşık paçalarına yapışacak bir insan değilim.. ama o bu kadar hayatımın içindeyken, ve bende onun hayatının içindeyken sanki birbirimize aitmişiz gibi hissediyorum... eminim o da öyle... Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum kendi yaşadıklarım sonra kendi yaşadıklarıma, sevgisinden kimsenin şüphesi yok.. ve benden hiçbir çıkarı da yok ki bu kadar üzerime titresin... konum farkı sanırım :çok üzgünüm: erkekler fazla önemli bu sanırım...
madem bu kadar iyi bir diyaloğunuz var oturup konuşun.
beni hayatının bu kadar içine hangi sıfatla alıyorsun deyin.
belki aradaki maddi ayarsızlık yüzünden adım atamıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?