• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O hem var hem yok.... ne yapmalıyım?

cococo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
103
1
46
Çanakkale
Merhaba kızlar, aslında uzun süredir kk takipçilerindenim, ama buradaki nickim bahsedeceğim kişi tarafından bilindiği için (genelde tüm forumlarda aynı nick i kullanıyorum) ne olur ne olmaz diye yeni hesap açtım.. Kızlar derdim bana çok yük geliyor artık.. ben saygın bir mesleğe mensup üniversiteyi bitireli 2 sene kadar olan ve iyi kazanan bir bayanım. Üniversitenin ilk yılı birini sevdim, çok sevdim.. ama hiçbir araya gelemedik hastaydı,1 sene boyunca hep yanında olmaya çalıştım, ailem rahatsızlığı nedeniyle onunla olmamı istemedi, o da buna hiç müsade etmedi, içimde büyüttüjklerim içimde kaldı ve ilk senenin sonunda ben ikinci sınıfa geçtim o tedavi için memleketine dönmek zorunda kaldı.. yaklaşık 6 ay sonrada onu kaybettim.. Bunu atlatmam benim 2 senemi aldı..ve üniversiteyi o yokken ama o varmış gibi yaşayarak bitirdim.. gözüm kimseleri görmedi, yüreğim kimseleri kabul etmedi. kendimi suçladım ailemi suçladım.. Beni hayatına almadığı için onu suçladım.. üniversite bitip dönünce hiç aklımda yokken ve hatta kafamda hiç böyle birşey yokken, 3 sene sonra biri çıktı karsıma.. ona benzemiyordu. ama beni çekti birşey ona... sevilmek istedim tekrar ve yeniden sevmek.. biri için tekrar içimde birşeylerin kıpırdanması yıllardır görmediğim bir dostu tekrar karsımda bulmak gibiydi, hiç beklemediğim anda.. tanıştık, çok iyi vakit geçirmeye başladık, çok yakın arkadaş olduk önce.. tabi o benim hislerimden habersizdi.. hafta 7 günse,5 ini beraber geçirmeye başladık... Birbirimizin en büyük destekçisi olduk yeri geldi. o benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım.. sinemaya bensiz gitmez, tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı beni, ve hepsi bana onun sevdiğiymişim gibi davranıyor.. ama o ... mirmirmirmir ... O da benim tüm arkadaşlarımla tanıştı.. Bir yere gideceğim zaman beni o götürür sonra gelir alır.. Özel bir davete katılacak olsak beraber geçeriz.. Gün içinde beni mutlaka arar, az biraz birşey yaksa canımı onunkide yanar.. Moralim bozuksa ilk o farkeder ve sırf bu yüzden kalkıp işyerime yada ben hernerdeysem oraya geldiği okadar çok olmuştur ki.. Tüm bayan arkadaşlarını tanırım, ve içimin rahat olması için hepsini anlatır bana tek tek ..Bir yere gitse uzun yola beni arar haber verir gitmeden görür mutlaka molalarda arar, dönerken yine aynı şekilde... Dekoltem onu rahatsız eder beni uyarır.. Eve gittin mi diye arar beni.. öğle yemeklerine yanıma gelir... yada ben giderim... Her türlü sıkıntısını iş, ve aile problemleride dahil ben bilirim.. hatta sadece ben bilirim..Sen yanımda durduğun sürece yapamıycağım şey yok der..Benim yüzümü güldüren tek şey sensin gücümü senden alıyorum ben, sen yoksan hiçbirşeyin anlamı yok der, ondan uzak dursam sen böyle yapıyorsun ya ben tükeniyorum der... ama beraber değiliz.. Bizi bilen tanıyan herkez birbirimize yakıştırıyor.. beraber olduğumuzu düşünüyor.. ama o bana bu yönde bir adım atmıyor.. bu arada ben öyle sırnaşık yapışık bir bayan değilim, defalarca bu belirsizlik yüzünden uzaklaşmak istedim.. ama buna hiç müsaade etmedi.. Herkez bizi beraber sanıyorken ben aramızdaki durumu kendime dahi izah edemiyorum... Maddi durumu sıkıntılı ve annesiyle yaşıyor... Bizimkide aksine çok çok iyi.. ama bu benim için hiç problem olmadı.. Ben yıllar sonra buldum onu... 3 yıl sonra onu seçti kalbim sevmek için... bu şekilde tam 2 yıldır hep beraberiz .. ama artık kimseyi inandıramıyoruz aramızda birşey olmadığına... öyleki ciddi adımlar beklemeye başladı insanlar... Sizin fikirlerinize ihtiyacım var... Başından evlilik gibi bir olay geçmedi ve evlide değil, hayatında biride yok, o kadar içindeyim ki hayatının.. ailesini seviyorum, o da benimkini... ama sorun ne anlamıyorum... Beni çok sevdiğini, benden çok daha fazla hatta, ama benim sevdiğim şekilde olmadığını söylüyor.. :1no2: haliyle o bu şekilde o hayatımdayken ona aitmişim gibi hissediyorum.. ve kimseyi hayatıma almıyorum.. Sizce ben ne yaşıyorum...

Yazacağınız her bir yorum benim için çok önemli, hepsine dikkatle okuyacağım ve hepsini cevaplayacağım, cevaplar gecikirse kusuruma bakmayın lütfen... teşekkür ederim şimdiden.

merhaba canım öncelikle yaşamını yitiren sevdiğin için başın sağ olsun diyorum sevdiğini kaybetmek çok acı birşey ve sende bunu yaşamısşsın zaten.ama hayat devam ediyor ve karşına sevgisini itiraf edemesede seni kendinden bile çok seven ve çok ama çok değer veren biri çıkmış karşına.niçin açılamıyor bilemiyorum CADIARZU . belkide açılırsa seni kaybettmekten korktuğu için.belki sende onu seviyorsun fakat öyle değilde dostça davrandın ona bir sevgili gibi değil.senden karşılık göremedi belkide.bence onu kaybetme anlattıklarına bakılırsa sen onun için çok kıymetlisi ve şanlısın hihoyyyt . aranızdaki maddiyat durumu çok mu faklı belki gururuna dokunuyordur fakir olmak onun ciddi bir ilişki yapmayacağını düşünüyo olabilir. kendini o bakımdan güçsüz hissediyor olabilir. eğer ki gururu kenara bırakacaksan onunla biz ne yaşıyoruz diye ben senin için ne ifade ediyorum diye konuş derim. eğer ona gerçekten aşıksan sende. kendi kendine çözeceğine , sorularla boğulacağına onunla konuş derim. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. seni hak edenle ömür boyu mutlu olmanı dilerim.hayırlısı ne ise o olsun.a.s.

o senin duygularını biliyormu peki de sana bende seni seviyorum ama senin sevdiğin gibi deil diyor kafamçokkarıştı ne garip bi durum bu böle CADIARZU

bi dakka yaa peki sen kendi duygularını biliyomusun ona ne hissettiğini biliyormusun ne istediğini? cidden bulmaca gibi bişi :bbo:

Hiç bu durumu onunla konuştunmu açıkça yani nedir bu durum diye. Bu kadar yakınlık göstermesi boşuna olmamalı. Adını koymaya çalış sonuçta ikinizde belli yaşa gelmiş olgun kişilersiniz. Ben pek sevmiyorum öyle bilinmez durumları. Açıkçada konuşurum şahsen seni yerinde olsam.

merhaba canım öncelikle yaşamını yitiren sevdiğin için başın sağ olsun diyorum sevdiğini kaybetmek çok acı birşey ve sende bunu yaşamısşsın zaten.ama hayat devam ediyor ve karşına sevgisini itiraf edemesede seni kendinden bile çok seven ve çok ama çok değer veren biri çıkmış karşına.niçin açılamıyor bilemiyorum CADIARZU . belkide açılırsa seni kaybettmekten korktuğu için.belki sende onu seviyorsun fakat öyle değilde dostça davrandın ona bir sevgili gibi değil.senden karşılık göremedi belkide.bence onu kaybetme anlattıklarına bakılırsa sen onun için çok kıymetlisi ve şanlısın hihoyyyt . aranızdaki maddiyat durumu çok mu faklı belki gururuna dokunuyordur fakir olmak onun ciddi bir ilişki yapmayacağını düşünüyo olabilir. kendini o bakımdan güçsüz hissediyor olabilir. eğer ki gururu kenara bırakacaksan onunla biz ne yaşıyoruz diye ben senin için ne ifade ediyorum diye konuş derim. eğer ona gerçekten aşıksan sende. kendi kendine çözeceğine , sorularla boğulacağına onunla konuş derim. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. seni hak edenle ömür boyu mutlu olmanı dilerim.hayırlısı ne ise o olsun.a.s.

Canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim.. evet maddiyat bir sorun olabilir ama, tek sorunsa çok da önemli olmamalı değil mi... :çok üzgünüm: Yani beni kaybetmeye değer mi ki... Ben bunu hiç problem yapmıyorken... Açıkça konuşmayı denedim ama cümleleri seçemedim ki....çok zor bir bayan olarak bunu sorabilmek.. :çok üzgünüm: Hem zaten biz beraber gibiyiz.. Yani ekstra bir külfet yada sorumluluk binmeyecek omuzlarına... Hislerimin oldukça farkında canım, çünkü çok kıymetli benim için, Benim ikinci şansım... Ve bunu hissediyor, biliyor.... ama işte :çok üzgünüm: açıkçası bende hep konumuz ve maddiyatı sorun yaptığını düşünüyorum.. Sen sahip olduklarının farkında farkında değilsin diyor bana, çok gücüme gidiyor :çok üzgünüm: benim için ne kadar kıymetli oysa... hiçbir şeyle ölçebilir miyim... güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım.

Bacım konuşsanıza bu durumu. Hani nedir ne değildir,

Ben bile merak ettim bak şimdibilmiyorumkismile

O da size açılamıyormuş gibi bir his geldi bana okurken,sizin onu sadece arkadaş,bir dost gibi gördüğünüzü düşünüyor olabilir mi? Bu yüzden de en yakın arkadaşımı kaybetmeyeyim diyordur belki de.. Birde maddi açıdan güvensizlikte eklenince beklemeyi tercih ediyordur..

Ben olsam ne yapardım,hislerimden eminsem,açık açık konuşmazdım ama cesaretlendirirdim onu açılması için,imalı bakışlar,sözler,şakalar v.s . Mutlaka tepki verecektir.

o senin duygularını biliyormu peki de sana bende seni seviyorum ama senin sevdiğin gibi deil diyor kafamçokkarıştı ne garip bi durum bu böle CADIARZU

evet canım yani ben ona hissettirdim, çok kıymetli benim için çok.... ama tabi ne sonu olacak diyemiyorsun ki ... Sadece hissetirmekle kalabildim üstü kapalı bir şekilde belkide doğru cümleleri seçemedim.. Ama söylediklerinden çıkardığım anlam bu oldu.. Zaten 2 senedir hep bu şekilde beraber gibiyiz, birbirini sevmeyen iki insan bu kadar vakit geçirmez.. ben sadece korkularımı var diye düşünüyorum ve açıkçada söylemediği için korkularını gideremiyorum... ne bilmiyorum haliyle.. :çok üzgünüm:

madem bu kadar iyi bir diyaloğunuz var oturup konuşun.
beni hayatının bu kadar içine hangi sıfatla alıyorsun deyin.
belki aradaki maddi ayarsızlık yüzünden adım atamıyordur.

Bacım konuşsanıza bu durumu. Hani nedir ne değildir,

Ben bile merak ettim bak şimdibilmiyorumkismile

Canım denedim.. Ama bu konuşmayı yapmak çok zor, hele o benim gözümün içine bakarken.. Herkez ona da soruyor siz beraber misiniz diye.. hatta insanlar beraberiz ama saklıyoruz diye düşünüyor.. ailelerimizde dahil.. :çok üzgünüm: Uzaklaşmayı da denedim, bunu hissetmesiyle yanıma gelmesi bir oldu her seferinde... Mutsuz mu ediyorum seni yanımda mutlu değil misin artık diyor.. Ben onu seviyorum, ve o bir yerlerde nefes alıyorken ondan ayrılamıyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..

Canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim.. evet maddiyat bir sorun olabilir ama, tek sorunsa çok da önemli olmamalı değil mi... :çok üzgünüm: Yani beni kaybetmeye değer mi ki... Ben bunu hiç problem yapmıyorken... Açıkça konuşmayı denedim ama cümleleri seçemedim ki....çok zor bir bayan olarak bunu sorabilmek.. :çok üzgünüm: Hem zaten biz beraber gibiyiz.. Yani ekstra bir külfet yada sorumluluk binmeyecek omuzlarına... Hislerimin oldukça farkında canım, çünkü çok kıymetli benim için, Benim ikinci şansım... Ve bunu hissediyor, biliyor.... ama işte :çok üzgünüm: açıkçası bende hep konumuz ve maddiyatı sorun yaptığını düşünüyorum.. Sen sahip olduklarının farkında farkında değilsin diyor bana, çok gücüme gidiyor :çok üzgünüm: benim için ne kadar kıymetli oysa... hiçbir şeyle ölçebilir miyim... güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım.

onu kaybetmek istemiyorsan onunla konuş. evet bir bayan için zor ama onu kaybetmek ve buna alışmak çok zor olur. bence o çok gururulu biri ve maddiyata çok önem veriyor kendi küçük görüyor bir erkek olarak da haklı olablir.her erkek kendi üstün olsun ve kendi güçlü olsun ister öyşe olmayınca gün gelip terk edileceği korkusu yaşar.ona senin için maddiyatın önemli olmadığını göster elinden geldiğince yapmaya çalış. ve en iyisi açık açık konuşmak.allah seni bu çıkmazın içinden en kısa zamanda kurtarsın.kaydirigubbakcemile3

Hiç bu durumu onunla konuştunmu açıkça yani nedir bu durum diye. Bu kadar yakınlık göstermesi boşuna olmamalı. Adını koymaya çalış sonuçta ikinizde belli yaşa gelmiş olgun kişilersiniz. Ben pek sevmiyorum öyle bilinmez durumları. Açıkçada konuşurum şahsen seni yerinde olsam.

Zaten en çok da bu belirsizlik beni üzüyor.. istemiyorum dese uzak dursa, ne yapabilirim ki.. zor olur ama kabullenirim ve kendi hayatıma bakarım.. inanın öyle sırnaşık paçalarına yapışacak bir insan değilim.. ama o bu kadar hayatımın içindeyken, ve bende onun hayatının içindeyken sanki birbirimize aitmişiz gibi hissediyorum... eminim o da öyle... Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum kendi yaşadıklarım sonra kendi yaşadıklarıma, sevgisinden kimsenin şüphesi yok.. ve benden hiçbir çıkarı da yok ki bu kadar üzerime titresin... konum farkı sanırım :çok üzgünüm: erkekler fazla önemli bu sanırım...

O da size açılamıyormuş gibi bir his geldi bana okurken,sizin onu sadece arkadaş,bir dost gibi gördüğünüzü düşünüyor olabilir mi? Bu yüzden de en yakın arkadaşımı kaybetmeyeyim diyordur belki de.. Birde maddi açıdan güvensizlikte eklenince beklemeyi tercih ediyordur..

Ben olsam ne yapardım,hislerimden eminsem,açık açık konuşmazdım ama cesaretlendirirdim onu açılması için,imalı bakışlar,sözler,şakalar v.s . Mutlaka tepki verecektir.

Canım, hayatıma dair herşeyi biliyor.. 2 senedir böyleyiz anlamaması için aptal olması gerekiyor.. Doğum günlerini beraber kutluyoruz... ama adı yok düşünebiliyor musun :çok üzgünüm:

Zaten en çok da bu belirsizlik beni üzüyor.. istemiyorum dese uzak dursa, ne yapabilirim ki.. zor olur ama kabullenirim ve kendi hayatıma bakarım.. inanın öyle sırnaşık paçalarına yapışacak bir insan değilim.. ama o bu kadar hayatımın içindeyken, ve bende onun hayatının içindeyken sanki birbirimize aitmişiz gibi hissediyorum... eminim o da öyle... Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum kendi yaşadıklarım sonra kendi yaşadıklarıma, sevgisinden kimsenin şüphesi yok.. ve benden hiçbir çıkarı da yok ki bu kadar üzerime titresin... konum farkı sanırım :çok üzgünüm: erkekler fazla önemli bu sanırım...

O zaman utanmayı,çekinmeyi bir tarafa bırakıp alıp karşınıza açık açık konuşacaksınız.

Ama ondan önce şey yapsanız mesela,sizin durumunuzun bir benzerini bir yerlerde okumuş,duymuş ya da görmüş gibi uydurma bir hikayeyle ona anlatın,hatta uydurma bir son yazın hikayenize, sonra da ekleyin ne saçma şey,ben olsam şöyle yapardım,şöyle düşünürdüm gibi,inandırın onu düşüncelerinze..

Ne bilim bu geldi aklıma ,eğer açık açık konuşmaya çekiniyorsanız..

madem bu kadar iyi bir diyaloğunuz var oturup konuşun.
beni hayatının bu kadar içine hangi sıfatla alıyorsun deyin.
belki aradaki maddi ayarsızlık yüzünden adım atamıyordur.

Bir kere denedim canım... Herkesin tahmini bu.. çünkü maddi ayarsızlık herkez tarafından gözle görülür tek sorun ... Sanırım ona ağır geliyor... Ama nereye kadar :çok üzgünüm: ne kadar daha bekleyeceğimi bilsem, bir iki sene daha mı.. o na da tamam... ama bilsem... açıkça söyleyebilse endişelerini gidebilirim ama işte.. :çok üzgünüm: teşekkür ederim yorumunuz için...

vallaha açık açık konuşmaktan başka care yok gibi..
yani problem maddiyatsa eğer bunu size bir sekilde söylemesi lazım,bu sekilde sizi oyalıyor gibi oluyor çünkü..
aranizdaki diyalog çok güzel,güzel bir bağ kurmuşsunuz..ama bu sizin hayatinzi oyalama hakkını vermemeli ona..
bir konuşma yapıp bu konuşmanın bir sonuca bağlanmasını saglamalisiniz..ama beraberlik olur ama ayrılık..
siz bu sekildeyken bir hayat kuramıyorsunuz doğal olarak..e bu da zaman kaybından başka bir şey değil..
umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur..
konusursaniz eğer bizide bilgilendirin :) merak ederiz :)

ne kadar da bana benziyorsun...

belki düşündüğün olur, belirsizlikteki umut mu güzel diye,

ama çok yıpratıyor insanı...

halbuki karşındaki mutlaka anlamıştır duygularını, peki neden kestirip atmıyor ya da beklentilerime cevap vermiyor diye için içini yer durur...

onu kaybetme ihtimali "seni seviyorum"u yumru yapar boğazında..

düşünmemek çok zor, kendini farklı alanlara kanalize etmeye çalışsan da olmuyor en iyisi ben yapamadım ama sen yap ve açıkça konuş onunla...

mutlaka müspet ya da menfi bir cevap almaya çalış....

a) gaydır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

b) gizli ve toplumun kabul edemeyeceği bir ilişkisi vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

c) annesiyle yaşamanız şarttır, annesi öyle istiyordur. bunu gizlemek ve karizmayı çevreye karşı sarsmamak için seni kullanıyodur.

d) cinsel sorunları vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

yukarıda olasılıklar var. ama kesin olan bence şu: "seni kullanıyodur."

Back