Niye yumurtanın sarısını yedin coook zararlı keske beyazını yeseydin yada ikisinide[/QUOTE][QUOTE="Bukrem, post: 39533359, member: 42640keşke beybah:
1 dilim tam tahikisininde yek
1 kibrit kutusu peynir (tam yağlı)
4 siyah zeytin
maydanaoz
1 yumurtanın sarısı (haşlanmış)
1 kupa çay (şekersiz) şekeri daha önceden bırakmam iyi olmuş
Kızım beyazını yiyor sarısı da bana kalıyor küçük bir parça beyazını da yedim[/QUOTE]Boşver yem="Bukrem, post: 39533588, member: 426409"]Niye yumurtanın sarısını yedin coook zararlı keske beyazını yeseydin yada ikisinide
Bosver yeme kedilere köpeklere falan ver bak bende ziyan olmasın diye yerdim abimlerin yarım bıraktıklarını kilo aldm sonra boşver ziyan olursa olsun[/QUOTE]Kızım beyazını yiyor sarısı da bana kalıyor küçük bir parça beyazını da yedim
Şimdi gördüm çok teşekkür ederimbaşarılar dilerim canımm
Kilo mu yapıyormuş anlamadım ne zararı var bilmiyorum ben[/QUOTE]Bosver yeme kedilere köpeklere falan ver bak bende ziyan olmasın diye yerdim abimlerin yarım bıraktıklarını kilo aldm sonra boşver ziyan olursa olsun
Çok teşekkür ederim sağolunHayırlı olsun, başarılar bol kilo vermeler
hoşgeldiniz başarılarHer zaman olduğu gibi pazartesi başlarım deyip geçtiğim canım diyetim
bak cuma geldi yine tık yok
ben hala hafta sonu da geçsin pazartesi başlarım diyorum
oysa pazartesi başlamış olsaydım şimdiye kadar yarım kilo gitmişti bile
aslında diyetteyken o kadar mutluyum ki o kilolar gittikçe olan hafiflik ruhuma bile yansıyor
yedikçe yiyorum ne yediklerimin tadını alıyorum ne de mutluluk hissediyorum
ama artık nefsimi yeneceğim ve bırak pazartesiyi yarın bile değil hemen şimdi diyetime başlıyorum
arada fazla yesem de kaçamaklarım olsa da asla bırakmak yok!
şuan ki kilomu bilmiyorum tartım bozuk en son 65 kiloydum
böylesi benim için daha iyi tartı bazen takılıyor da gram gitmiyor ya hep onlar bozmama neden
o yüzden 15 günde bir tartılıp tam bir motive sağlamak istiyorum
her gün yediklerimi ve yaptıklarımı burada paylaşacağım
haydi bismillah
Teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldiniz başarılar
çok teşekkürlerŞimdi gördüm çok teşekkür ederim
sizi takip ediyordum zaten
günlüğünüz çok güzel