O gece ne yapacağım ?

Yani bu konu uzar gider, nişanlısını böyle kandıracak ama ya evlenmeden ayrılırlarsa, o zaman yine mi diktirip sürtünecek gibi konunun devamı gelir.

Bu konunun sahibi siz değilsiniz biliyorum o nedenle bu soruları size yöneltmiyorum tabii ki, yanlış anlamayın. Sadece kendi adıma şaşkınlıkla okuyorum vay anam neler oluyormuş diye.
Aslında bundada siz haklisiniz ayrılma nisan atma ihtimali var ama ışte insanlar çaresiz caresiziz

Arkadalar kıza fazla yüklenen de var doğruları söyleyen de alay edende var lafım alay edenlere dürüst ol şöyle diyenlere değil ama sizlerinde kızları olacak uniye gidecek belki kendini kaybedecek allah göstermesin ama kınadığı alay ettiği hiçbirşeyle sınamadan bu dünyadan göçmez dalga geçen herkesi bir gun elbet buralarda gören olcak ama rabbimden isteğim oh olsun dememek ve günaha girmemek icin karjsimza çıkarma bu kızı uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çaresiz
Fake olduğunu görmeniz sizin probleminiz. Duyar kasmak için yanlış konu

Bazen erkeklere acıyorum bunları okudukça
İlişkiye girmişin bikere ister kabul et ister etme bakire değilsin
Bakirelik zarla olmuyor bi tek
2 kez diktirmişsin orası çok ilginç geldi banasinandırıcı değim açıkçası
Madem bu kadar sorun etçektin senin hayatını etkilicekti
Yaparken düşüncektin
Yaşarken böyle şeyleri yok ben önemsemiyorum bakireliği evlenmeye gelince zar diktirmeler nasıl kandırırım diye çare bulmaya çalışmalar
Açık açık söyle ne olduğunu ona göre evlensin bilmeye hakkı var bence kimseyi kandırmaya kalkma ağır vebal altında kalırsın

Canım adet olmuş olmayasın bazen 4 5. Hatta 6. İlişkide patlayan bir zar nasıl olurda sürtünmede patlar 💁🏼‍♀️

Yaptırabilirsen düğün öncesi geçici yaptırmayı dene ve asla nişanlına söyleme geçen burda bi arkadaş söyledi nişan attılar. Yaptıramazsan da kanama herkeste olmuyor zaten tam birleşme olmadığı için de dardır şüphelenmez bence
Tamam da iki kez operasyon gecirmiş. O darligida bozduemustur. Zaten cogu insanda kanama olmuyor. İlla kanama olucak, diye bişey yok ki.

Bu nasıl bi zar ya 5 6 7 8 9 felan patliyo şimdi bisey dicem de neyse harbi burda ayıp kaçacak zor tutuyorum kendimi 😀
Diyebilirsin içinde kalmasın 😄
Siz kimsiniz acaba herkese cevap yazıyorsunuz😀 araştırırsan ilk ilişki de bozulmayabşliyor bilmediğin konularda yorum da yapma bence

Adetinize denk gelene kdr yapmayin korkuyorum falan diyin adetliykende ay oldu falan arada kaynar gider bulursunuz bi yolunu ya

Konuya inanmadım vajinayla ilgili bir bilgin yoksa neden direk birliktelik yaşamadın ? Çünkü bilgin vardı bekaretinin bozucağını biliyordun bu cepte , ikincisi hiçbir kadın bacaklarından kanlar aktığına inanmaz bekaret kanı böyle bir şey değil burda senin kim olduğunu bilen yok doğruyu söyle de sana doğru dürüst yardımcı olalım toplasan 5 damla bile olmayan bir kan sen şimdi bu hikayeyi geç bence doğusunu anlat zar sürtünmeyle aşınıp yırtılacak bir şey değil
Cok haklısın tam olaral bu yorumu arıyordum 🤣

Evet kadın haklı birkac kez iliskiye girmesine raman patlamayan zar var neyine guluyosunuz? Araştırın ya cahil olmasanıza

Ben bilmediğim konuya yorum yapmam ama arkadaşın canı sıkılıyor heraşde yapcak birşey bulamamış bu saatte :) bildiğim birşey var oda surtunme yoluyla kızlık bozulmaz

Ben bilmediğim konuya yorum yapmam ama arkadaşın canı sıkılıyor heraşde yapcak birşey bulamamış bu saatte :) bildiğim birşey var oda surtunme yoluyla kızlık bozulmaz
Aynen kız ya ilişkiye girmiş haberi yok. Yada bizi yiyor ilişkiye girmedim diye. Yada az girmiş azdan kızlık zarı bozulmaz diye dusunmustur. Ve sonuc bazı kızların zarları daha içerde bazilarının daha onde olabiliyor. Ama nişanlısına soylerse kesin ayrılırlar.

@yrncrn aynen söylediğim şekilde bozuldu bekaretim ve bacaklarımdan kan akmadı biyer kesilirde hafif bir kanama yaşanır o şekildeydi ben emin olmadığım birşey hakkında konuşmam. ANladınız orada akşam galiba burda gece oldu iyi geceler 😀

X