O gece ne yapacağım ?

Bir ömür yalanla kandıracak mısın karşındakini? Dürüst ol. Olamıyorsanda insanları oyalama ayrıl. Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsun olmaz. Ayrıca ilişkiye girmek demek sadece onun içine girmesi demek değil birşeyler yaşamak da ilişki demektir.

Hiç bi şekilde içine girmediyse sürtünmeyle olduysa belki bi ihtimal girince yine kanama olabilir.

Regl iken ona söylemeden evlenmeden ilişki yaşa. Ya da regl bitmeden bir iki gün önce. Hiç istemem kandırılmasını ama çok geç kalmışsın. Keşke nişanlanmasaydın ya da biraz düşünseydin bilemedim ne diceğimi 🙄🙄

Işinin ehli bi doktor seçmelisiniz. Ve eğer ilişkiye girmediyseniz zaten yalan söylememiş olursunuz. Ankara'da Gökçen Erdoğan çok iyi bi kadın doktorudur. Bir de ona danışın derim

Yaptırabilirsen düğün öncesi geçici yaptırmayı dene ve asla nişanlına söyleme geçen burda bi arkadaş söyledi nişan attılar. Yaptıramazsan da kanama herkeste olmuyor zaten tam birleşme olmadığı için de dardır şüphelenmez bence
O nisan atılan kişi benim ve dusurt olarak söylediğim için dürüstlük kazandı diyorum çünkü benim kazayla olmuştu bi trafik kazası geçirdim ama inanmaz diye anlatamamıştım Sadec e söylediğim için bir anda şoka uğradı ama ailesi destek çıktı öncelikle ufak ufak tekrar konuşmaya başladık sunuda sordu kaza oldu gitti diye biriyle bisey yaşayıp yasamadigimida sordu bunu varsa si ndirelim şimdi ilerde karşımıza çıkmasın dedi bende olanı anlattım allah buyuk hayiihayiisinu diliyorum ben ama sunuda diyorum nisainidası sevgilisi anlayışlı olanlar yada belki kabuk edenler varsa desin ama çok katı olanlar varsa kesinlikle demedin çünkü zor süreçler ne yaşadığını ben bilirim

Sözünüze inanmazlar mı ?
Söz senettir aslında. Zar'ı hala önemseyen, bunu hayatını birleştirme kararından vazgeçecek kadar hayati bir mevzuya döndürenler kaldı mı sahiden ?
36 yaşında evlendim; 10 aylık evliyim; ilk birlikteliğim de eşimdi. Düşünüyorum da ben bu adamı seçerken böyle şeyleri önemseyip önemsemediğini hiç sorgulamadım. Ha zaten ben ilk ilişkimi kocam dediğim insanla yaşamak istediğimden ve bunun arkasında kaldığımdan yaşamım boyunca problem de olmadı. Ama tercihim eşimden önce başka biri ile birlikte olmak olsaydı ve eşim bunu önemseyip beni bıraksaydı ben buraya konu açıp ne yapayım diye düşünmez; postayı önce ben koyardım.
Walla is başa gelince ı işler oyle olmuyo bekara karı boşamak kolay is hanımefendi 😀

Arkadalar kıza fazla yüklenen de var doğruları söyleyen de alay edende var lafım alay edenlere dürüst ol şöyle diyenlere değil ama sizlerinde kızları olacak uniye gidecek belki kendini kaybedecek allah göstermesin ama kınadığı alay ettiği hiçbirşeyle sınamadan bu dünyadan göçmez dalga geçen herkesi bir gun elbet buralarda gören olcak ama rabbimden isteğim oh olsun dememek ve günaha girmemek icin karjsimza çıkarma bu kızı uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çaresiz

Bu durum benimde başıma geldi evet 4 sene bende ilaçlar kullandım erkek arkadaşım da oldu yakınlastim da ama ben trafik kazası geçirdim ve bu durum oyle başıma geldi ve bende diktirdim ama içimrahat miydi hayır oh dedim nefes aldim mi hayır ve tuttu dediler oyle görünüyordu ve açıklık olduğunu gördüm şimdi sessiz kalmak zaten zor vicdanen zor en sonunda demeye kadar verdimçünkü kazayla olduğuna inamayacagini düşündüm nişanlar atıldı evet dedim ama ben allaha sığındım dürüst oldum rabbim dürüst olmak kabettirmesin dedim bana yardım et dedim

Arkadalar kıza fazla yüklenen de var doğruları söyleyen de alay edende var lafım alay edenlere dürüst ol şöyle diyenlere değil ama sizlerinde kızları olacak uniye gidecek belki kendini kaybedecek allah göstermesin ama kınadığı alay ettiği hiçbirşeyle sınamadan bu dünyadan göçmez dalga geçen herkesi bir gun elbet buralarda gören olcak ama rabbimden isteğim oh olsun dememek ve günaha girmemek icin karjsimza çıkarma bu kızı uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çaresiz
Kız dediğimiz kişinin erkek olması dışında bir problem yok. Mesajları okursanız anlarsınız.
Milletten vajina fotosu isteyip, penise alet demesi çaresizliğine dahil olamaz herhalde

bu kızı uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çaresiz
Bir de sizin iyi niyetinize inanıyorum ama gerçekten çaresiz olan biri dikim işleminden sonra bile sürtünme peşinde olmazdı diye düşünüyorum.
Dikim işlemi yapıp birkaç gün içinde yine sürtünerek bir şeyler yaşama peşinde olan biri için ben çaresiz olduğunu düşünmezdim şahsen.

Kızlar doktora mesaj attım tekrar işleme gelemiyorum bu bi kaç gün icinde sürtünme yasarsam kanama olur mu dedim . “Kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir” yazmış bu konuda düşünceleriniz neler. Bugün islemin 29.günü sürtünme yaşayacağım gün 32.günü olacak . Yorum ve tahminlerinizi bekliyorum

Bir de sizin iyi niyetinize inanıyorum ama gerçekten çaresiz olan biri dikim işleminden sonra bile sürtünme peşinde olmazdı diye düşünüyorum.
Dikim işlemi yapıp birkaç gün içinde yine sürtünerek bir şeyler yaşama peşinde olan biri için ben çaresiz olduğunu düşünmezdim şahsen.
Bunun geçmişi var nişanlısı ile doktor ne kadar geç olursa kanama ihtimali düşük demiş oda bir an önce biseyler yasayayım hani en azından kan dersinden kurtulayım istiyorum dedi aklım orda kalmasın oldu mu olcak mi diye düşünerek ı konunun geçmişi oyle bizde kağan rahat olacaksa yap dedik hatta

Bunun geçmişi var nişanlısı ile doktor ne kadar geç olursa kanama ihtimali düşük demiş oda bir an önce biseyler yasayayım hani en azından kan dersinden kurtulayım istiyorum dedi aklım orda kalmasın oldu mu olcak mi diye düşünerek ı konunun geçmişi oyle bizde kağan rahat olacaksa yap dedik hatta
Yani bu konu uzar gider, nişanlısını böyle kandıracak ama ya evlenmeden ayrılırlarsa, o zaman yine mi diktirip sürtünecek gibi konunun devamı gelir.

Bu konunun sahibi siz değilsiniz biliyorum o nedenle bu soruları size yöneltmiyorum tabii ki, yanlış anlamayın. Sadece kendi adıma şaşkınlıkla okuyorum vay anam neler oluyormuş diye.

Regl iken ona söylemeden evlenmeden ilişki yaşa. Ya da regl bitmeden bir iki gün önce. Hiç istemem kandırılmasını ama çok geç kalmışsın. Keşke nişanlanmasaydın ya da biraz düşünseydin bilemedim ne diceğimi 🙄🙄
ne kadar kolay insanlari kandirmak ya o kanin seklinden kokusundan o vajinanin genisliginden anlasilmayacakmi ilk olup olmadigi karsinizdaki de bulug cagina yeni girmis cocuk degil erkekler sizden bizden iyi biliyor boyle seyleri

X