''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
super bır fıkırde bebegım ben sımdı kocıskoma boyle bır mesaj atsam adamın dıyecegı cevabı bılıyorum:jeyyar::jeyyar:
malum gunumdeyımde
kuru kuru ozlem olacak bızımkısı:roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten basımıza ne geldıyse onların yuzunden gelmedımı anam ne dıyım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın canım paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum:1hug::1hug:

fıstıklar selam benim bugün çok işim vardı katılamadım aranıza akşama bol bol konuşuruz inş

ben kocişime şu mesajı yazdım '' Canım kocacım seni çok seviyorum''
bakalım ne yazacak kaydirigubbakcemile3 kesin bende seni yazar kaydirigubbakcemile3

eveeeeettt cevap geldi tahmin ettiğim gibi kaydirigubbakcemile3 şunu yazmış; ''Canım karıcım bende seni çok seviyorum da nerden esti birdenbire'' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama sen hile yaptın seni seviyorum yazmak yoktu öyle yazsam benimki de yazardıÇok üzgünüm çoook( cvp gelmedi ya artık ne yapacağımı şaşırırım ben)
benimkinde hala tık yok:çok üzgünüm:

ama sen hile yaptın seni seviyorum yazmak yoktu öyle yazsam benimki de yazardıÇok üzgünüm çoook( cvp gelmedi ya artık ne yapacağımı şaşırırım ben)
benimkinde hala tık yok:çok üzgünüm:

kuşum senin ki ozaman eve gidince verecek cevabını :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç üzülme yani kaydirigubbakcemile3

kuşum senin ki ozaman eve gidince verecek cevabını :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç üzülme yani kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum artık ama işi yoğun olmasa atardı mutlaka cevap atardı demi atardı atardı:)
eve gelirken arayacak zaten rutin bi şekilde bişey lazım mı hayatım diecek o arada da tam kapatırken ben de seni özledim diyecek aslında hiç tahmin yürütmeyim böyle daha çok morarıyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 işi vardır kuşum adamcağızın günahını alma. akşama yazarsın bak Defhne dedi dersin kaydirigubbakcemile3

benımkı hemen evı aradı
hayırdır ne oldu dıye
bende hıııcccc ıcımden geldı dedım
hıımmmmm ok tamam dedı.
sanırım ıkı gundur canım sıkkındı dedemın vefatından dolayı onun verdıgı duygusallıkla yazdım sandı sanırım:1no2:
canım benım senı cok sevıyorum ıyıkı varsı kocabebegım yazmıstım bu arada:asigim:

sımdılık ıyı aksamlar sekerler kocıskom gelmeden ortalıgı toparlayalım kızlarla sofrayı hazırlayalım
yemekten sonra fırsatım olursa gorusmek uzere
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere

ya hakkaten benim başımın altından çıktı dimi,,,
bak cnm aynı kaderi paylaşıyoruz ,benimkinden de çıt yoksırnaşık şey
ben gelince
bekliyom güzel bi cvp bakalım:roflol:

son yarım saati işten gelmesi için hala sabırla ve inadına umutla bekliyorum umudumu kesmedim kıslar
neyse masamısı hazırlayım artık msj yazarsa size saatini söylerim akşam atmazsada nasıl bi kavga çıktığını anlatırım bir derdim var topiğini akip edinkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…