• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

son yarım saati işten gelmesi için hala sabırla ve inadına umutla bekliyorum umudumu kesmedim kıslar
neyse masamısı hazırlayım artık msj yazarsa size saatini söylerim akşam atmazsada nasıl bi kavga çıktığını anlatırım bir derdim var topiğini akip edinkötükedihüso

ay cnm ya valla beni güldürdün ,ALLAH da seni güldürsün,:roflol:
kavga filan çıkmasın valla bak kendimi kötü hissederim, başlatan benim çünkü...
ama eminim gelince çok sevindiğini gösterecek...yerimseniben

daha msj gelmedi ama sizinle çok güzel bi yazı paylaşmak istiyorum

DÜNYANIN EN MUTLU ÇİFTİ KİMDİR?

CEVAP : ADEM İLE HAVVA

Çünkü;

1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi.
2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi.
3- Adem: 'Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorum' diyemedi.
4- Havva kiz arkadaslarini eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi.
5- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi.
6- Adem hiç uzun is görüsmeleri için yurtdisina gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel odasinda kalamadi.
7- Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çikmadi.
8- Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler.
9- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartismadilar.
10- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi.
11- Adem hiçbir zaman Havva'ya 'Sen bu dünyadagördügüm en güzel kadinsin' derken yalan söylemedi.
12- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler.
13- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar. Birikimlerini batirip,
alacak bankacilarla da hiç karsilasmadilar.
14- Onlar mutluydular. Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya.
15- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar.Telefonda kavga da etmediler.
16- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler...
17- Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi.
18- Hiçbir zaman Havva, 'Beni en son nezaman sinemaya götürdün, en son ne zaman disarida yemek yedik' demedi.
19- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi
Şeniz
teşekkürler canıma.s.:roflol::roflol::roflol:acaba nelere için kavga ederlerdi:uhm:
yada kavga ederlermiydikaydirigubbakcemile3ederlerdir ama kadın ve erkekğin olduğu yerde kavga olmazsa olmazdır
arkasından tatlı bir barışma da değilmi tadı tuzu:asigim:

iyi akşamlar şekerler
ben uğramayalı mesajlar filan yazılmış
aksi gibi tlf konturde yok
yarın aldırayımda bir sms bende atayım bakalım ne olacak
:)))))))))))))))))))))))))))

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız ben yokken sayfalar dolup taşmış anacım şaşı olcam sayfalara bakmaktan
öptüm kızlar hepinizide

bence bu söz tam bu topiğe göre paylaşmak istedim sizlerle canlarım :)

slaaaayt2ei6go21.jpg

kıs elıf canımmm benım yaa sakın ol aaaaaa kavga cıkarmayın aksam aksam
erkekler boyle ıste canım naparsın seker
ademden gelmeler nede olsa
kım bılır havva neler cekmıstır bır konussada dınlesek
bak bız barı kızıp burda konusabılıyoruz stres atabılıyoruz o napmıs kussede kızsada elı mahkum baska kımse yok anam mecbur ademe:roflol::roflol::roflol::roflol:
evlılık gunah sevap ahlak vs..yok ıstedıgını yapabılır ama baska adamda yokkkkkk:roflol::roflol::roflol:
bunları dusunup halımıze sukretmek lazım sekerım yaaaaaaa
tovbe tovbeeeeeeeeeeeeee

kıs elıf canımmm benım yaa sakın ol aaaaaa kavga cıkarmayın aksam aksam
erkekler boyle ıste canım naparsın seker
ademden gelmeler nede olsa
kım bılır havva neler cekmıstır bır konussada dınlesek
bak bız barı kızıp burda konusabılıyoruz stres atabılıyoruz o napmıs kussede kızsada elı mahkum baska kımse yok anam mecbur ademe:roflol::roflol::roflol::roflol:
evlılık gunah sevap ahlak vs..yok ıstedıgını yapabılır ama baska adamda yokkkkkk:roflol::roflol::roflol:
bunları dusunup halımıze sukretmek lazım sekerım yaaaaaaa
tovbe tovbeeeeeeeeeeeeee

Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kociş zaten mesaj atmayı sevmez
ne zaman mesaj atsam arar bende sinir olurum niye msj yazmadın diyekaydirigubbakcemile3
şimdi yoğun galiba arayamadı

Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kociş zaten mesaj atmayı sevmez
ne zaman mesaj atsam arar bende sinir olurum niye msj yazmadın diyekaydirigubbakcemile3
şimdi yoğun galiba arayamadı

amın canım benım ınsaallah allah herkesın ıyılıgını versın
valla mesaj yazmayı seven bır erkek bılıyorum oda kardesımın sevgılısı gece gunduz sabaha kadar mesajlasıyorlar
sanırım yenı asık olmanın evlı olmamanın verdıgı salaklıktan:roflol::roflol::roflol:
ıkınızınde beynı pısecek dıyoruz dınleyen yok:roflol:
esımde sevmez hatta cebıne mesaj gelır tutarınız fatura gondermeye degmeyecek kadar az dıye:roflol::roflol::roflol:
2 3 ayda bır fatura gonderırler aylık 10lıra gelır veya gelmez oda vergıler algılar yoksa oda yok.
hıc bana cekmemıs cenesı:roflol::roflol::roflol:

amın canım benım ınsaallah allah herkesın ıyılıgını versın
valla mesaj yazmayı seven bır erkek bılıyorum oda kardesımın sevgılısı gece gunduz sabaha kadar mesajlasıyorlar
sanırım yenı asık olmanın evlı olmamanın verdıgı salaklıktan:roflol::roflol::roflol:
ıkınızınde beynı pısecek dıyoruz dınleyen yok:roflol:
esımde sevmez hatta cebıne mesaj gelır tutarınız fatura gondermeye degmeyecek kadar az dıye:roflol::roflol::roflol:
2 3 ayda bır fatura gonderırler aylık 10lıra gelır veya gelmez oda vergıler algılar yoksa oda yok.
hıc bana cekmemıs cenesı:roflol::roflol::roflol:

6 yıl çıktık canım mesajlar bitmezdi 15 günde 5000 bedava mesajın yetmediğini biliyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi nerdeee.arıyor sağolsunda ben msj atsın istiyorum
biz kadınlara yaranılmıyor:utangac:

sekerler ıyı geceler dılıyorum sızlere
aman dıyım enıstelere mesaj yazmadılar dıye kavga cıkarıp canınızı sıkmayın
akıllı durun kızlar ona gore
gorusmek uzere sekerlerrrrrrrrrrrr

6 yıl çıktık canım mesajlar bitmezdi 15 günde 5000 bedava mesajın yetmediğini biliyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi nerdeee.arıyor sağolsunda ben msj atsın istiyorum
biz kadınlara yaranılmıyor:utangac:

15 gunde 5000mesaj :1shok:
1 ayda 10000mesajkafamçokkarıştı
1 yılda 120000mesaj-tatlicadiarzu-
6 yılda 720000mesaj demektır anam
eeeeeeeeeee okadar mesajlasıp konusursan sımdı de mesaj yazacak bısey bulamaz adam :roflol::roflol:
sunu ıdarelı kullansanızda sımdı boyle olmasa olmazmı:roflol::roflol::roflol:

15 gunde 5000mesaj :1shok:
1 ayda 10000mesajkafamçokkarıştı
1 yılda 120000mesaj-tatlicadiarzu-
6 yılda 720000mesaj demektır anam
eeeeeeeeeee okadar mesajlasıp konusursan sımdı de mesaj yazacak bısey bulamaz adam :roflol::roflol:
sunu ıdarelı kullansanızda sımdı boyle olmasa olmazmı:roflol::roflol::roflol:

ahh işte sevgili olmak
kocişim benim ya özledim valla:utangac:
ben şuna bi msj daha atayım
iyi geceler canım sana

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız ben yokken sayfalar dolup taşmış anacım şaşı olcam sayfalara bakmaktan
öptüm kızlar hepinizide
hg canım nasılsın................
bence bu söz tam bu topiğe göre paylaşmak istedim sizlerle canlarım :)
slaaaayt2ei6go21.jpg

bu söz çok hoş canım paylaşımın için saol........

sizi kıskandım bende eşime mesaj attım kızlar..
kocişime şeker kociş napıo yazdım..
onun cevabını yazıorum size...
bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........

bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........

vay be enişteye bak
benimki cevap yazma gereği bile duymadı:oklava:

kıslaaaar ben geldiiim hihoyyyt
şimdi biliyorum bazıları sırf kocamı haklı çıkarmak için yani bana atardı msj demekk iiçin böyle yazdığımı düşünecek ama yemin ederim herifim telefonunu evde unutmuş yatak odamız yukarıda sabah alarmı çalınca kapatmış yastığının altına koymuş ben de bi de güzel yorganı düzelttim üstüne bi de yukarıda olunca duymamışım kendi attığım msjı akşam gelirken de aramadı diye ciddi ciddi üzülmeye başlamıştım kapıyı çaldı açtım tabi üzgünüm ağlıycam nerdeyse hemen sarıldım sen özlemedin mi beni dedim adam şokta tabi özledim hayatım dedi ama böyle şaşkın bi halde neden yazmadın dedim nereye dedi bende cep telefonuma dedim nasıl yazsaydım dedi bende attığım msja cvp olarak dedim hımmm ona bozuğuz yani dedi evet dedim odamızı topladın mı dedi ne alaka sen neden bana msj atmadın neden hiç aramadın diye sıralamaya başlamıştım gel dedi yukarı çıktık yorganı çekti ben de tabi anaaaaam bismillah dedim herif özledim laaan diye saldırcak galiba derkeneeee :utangac:yastığıda kaldırdı telefon orada ben tabi şok:1shok: msj atmayınca kem küm ah uh diye gevelerken oturdum kendi halime gülmeye başladım o da tabi hayatım sen bi saniye çıkmıyorsun benim aklımdan dedi evi arayacaktım gerçekten müşteri geldi sonrada belki uyuyorsundur falan diye aramadım akşam üstü dedi kuzum benim yaa sonra da sırfbenim gönlüm olsun diye yemek yerken masada karşılıklı oturuyor olmamıza rağmen msjlaştıkkaydirigubbakcemile3 evet var bizde birazkaydirigubbakcemile3 boşuna kızmışım yavruma ya
ama bi ara gerçekten hüzün çökmüştü içime ne yalan söyleyim
kocam bitane benim hepinizin kocasını döverkaydirigubbakcemile3
bi de öyle yazmış masada msjlaşırken kaydirigubbakcemile3kk daki arkadaşlarımın kocaları hep yazdı sen yazmadın diye üzüldüm bende diye msj attım karşımda oturan kocamakaydirigubbakcemile3 o da döverim ben onların kocalarını yazmış:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman eniştelere okutmayın ha şaka bunlar şakaaaa.s.

yaaa özlem çok zor ya hemen kavuşun günler su gibi geçsin gitsin inşallah:Saruboceq:

Back