''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

valla sorunu senın aılende cıkardıysa kardes olabılırız anam:roflol::roflol::roflol::roflol:
yenıle canım yenıle ben gordukce sınır gelıyordu camdan atasım gelıyordu zor tutuyordum kendımı 8 kattayım elın kafasını yarıp basımı belaya sokmayım dıye kapıdan teker teker postalayıp yenıledım.eee gelıp gıttıkce gorduklerınde su nerde attımmmmm bu nerde attımmmmmm dedıkce onlar sınır oluyor benım nısanda yasadıklarımın aynısını yasattımkötükedihüsokötükedihüso
ay ben cokmu kotuyum ne yaaaaaaaa:roflol::roflol:
hadı bakalım ınsaallah canım kızıda dogur nette baglandı artık aksam olsada eve nete kossam dıye beklersın saatlerı:roflol::roflol::roflol:
rabbım ınsaallah en kısa zamanda kucagına cocugunuda nasıp eder canım benım

sekerler ıyı geceler dılıyorum sızlere ve enıstelerıme
ben kactım artık
kocıskomun yanına gıdıp accık uzanayım sonrada yatacagım
herkese allah rahatlık versın
ıyı uykularrrrrrrrrrrrrrr

ben kactım artık

iyi uykular canım tatı rüyalar
benim kocişte gelsede bende uyusam
evde tek başıma uyuyamıyorum

ayyyyyy çok güldüm Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol:sen kötü değilsin kuşum yapılması gerekeni yapmışsın. bende taşındım 5 ay oldu. taşınırken fırsat bu fırsat attım baya. aynen bende o nerde attım bu nerde attım :roflol: sinir oldular :roflol:

aminnnn bitanemmmmmm :Saruboceq: artık var ya bebeğim olsunda kız ya da erkek ayırt etmiyorum yeter ki olsun

ben kactım artık

iyi geceler tatlımmm yatta rahat bir uyku çek. yarın sabah görüşürüz öptümmmmm Şeniz Şeniz

bazen daralıyorum iyice canım o gelince ağlamaya falan başlıyorum:çok üzgünüm:
Allah'tan sizler varsınız

kıyamamm canım benimmmm :1hug::1hug: benim kocişte haftada 2 ya da 3 gün 12 de falan geliyo. bende aynen gelince ağlıyorum :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın görüşürüz. Elifcim hadi sende yemekleri hazırla kocişin gelmeden tatlım. görüşürüzzzzzzz Şeniz

gelcek birazdan sabah aç gönderdim şimdi doyurayım bari
öptüm canımŞeniz

selamlar kocıskolarının sultanlarıııııııı
nabersınız canlarım?
herkes ıyıdır ınsaallah guzel bır pazar gunu yasamıssınızdır umarım
herkese ıyı aksamlar dılıyorum

merhaba miniğim
dün aslında güzel geçti ama gece tatsızlıklar yaşandı.bugün bakalım neler olacak
moralim bozuk canım:çok üzgünüm:

günaydınlarrr
hayırlı,bereketli,huzur ,mutluluk ve aşk dolu bir hafta diliyorum şekerlerr
eniştelere hayırlı işlerr

sanada günaydın canım
bugün yarın eşim evde izin günü ama araba tamirde olduğu için biz evde olucazÇok üzgünüm çoook
herkese güzel bir hafta diliyorum:1hug:
benim haftam güzel başlamadı ama inşallah güzel biter:Saruboceq:

herkeşlere günaydın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hepinize güzel sağlıklı vede huzurlu bir hafta diliyorum a.s
hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah a.s
bizim pek güzel geçmedi :1no2: bayağı bir sorunluydu umarım sorunlar geçer :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım benim hafta sonum dün geceye kadar fena sayılmazdı ama gece çok tatsız olaylar oldu evde hala herkes gergin
bugün bakalım neler olacak
inşallah herşey yoluna girer:Saruboceq:

günaydın canım benim hafta sonum dün geceye kadar fena sayılmazdı ama gece çok tatsız olaylar oldu evde hala herkes gergin
bugün bakalım neler olacak
inşallah herşey yoluna girer:Saruboceq:

günaydın mihribancım hayırdır sorun nedir :uhm:
umarım bir anönce tatlıya bağlanır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…