- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #1.741
son yarım saati işten gelmesi için hala sabırla ve inadına umutla bekliyorum umudumu kesmedim kıslar
neyse masamısı hazırlayım artık msj yazarsa size saatini söylerim akşam atmazsada nasıl bi kavga çıktığını anlatırım bir derdim var topiğini akip edinkötükedihüso
teşekkürler canıma.s.:roflol::roflol::roflol:acaba nelere için kavga ederlerdi:uhm:daha msj gelmedi ama sizinle çok güzel bi yazı paylaşmak istiyorum
DÜNYANIN EN MUTLU ÇİFTİ KİMDİR?
CEVAP : ADEM İLE HAVVA
Çünkü;
1- Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi.
2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi.
3- Adem: 'Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorum' diyemedi.
4- Havva kiz arkadaslarini eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi.
5- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi.
6- Adem hiç uzun is görüsmeleri için yurtdisina gidemedi. Gitse bile gittigi yerde otel odasinda kalamadi.
7- Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çikmadi.
8- Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler.
9- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartismadilar.
10- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi.
11- Adem hiçbir zaman Havva'ya 'Sen bu dünyadagördügüm en güzel kadinsin' derken yalan söylemedi.
12- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler.
13- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar. Birikimlerini batirip,
alacak bankacilarla da hiç karsilasmadilar.
14- Onlar mutluydular. Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya.
15- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar.Telefonda kavga da etmediler.
16- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler...
17- Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi.
18- Hiçbir zaman Havva, 'Beni en son nezaman sinemaya götürdün, en son ne zaman disarida yemek yedik' demedi.
19- 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi
Şeniz
bence bu söz tam bu topiğe göre paylaşmak istedim sizlerle canlarım :)
kıs elıf canımmm benım yaa sakın ol aaaaaa kavga cıkarmayın aksam aksam
erkekler boyle ıste canım naparsın seker
ademden gelmeler nede olsa
kım bılır havva neler cekmıstır bır konussada dınlesek
bak bız barı kızıp burda konusabılıyoruz stres atabılıyoruz o napmıs kussede kızsada elı mahkum baska kımse yok anam mecbur ademe:roflol::roflol::roflol::roflol:
evlılık gunah sevap ahlak vs..yok ıstedıgını yapabılır ama baska adamda yokkkkkk:roflol::roflol::roflol:
bunları dusunup halımıze sukretmek lazım sekerım yaaaaaaa
tovbe tovbeeeeeeeeeeeeee
Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kociş zaten mesaj atmayı sevmez
ne zaman mesaj atsam arar bende sinir olurum niye msj yazmadın diyekaydirigubbakcemile3
şimdi yoğun galiba arayamadı
amın canım benım ınsaallah allah herkesın ıyılıgını versın
valla mesaj yazmayı seven bır erkek bılıyorum oda kardesımın sevgılısı gece gunduz sabaha kadar mesajlasıyorlar
sanırım yenı asık olmanın evlı olmamanın verdıgı salaklıktan:roflol::roflol::roflol:
ıkınızınde beynı pısecek dıyoruz dınleyen yok:roflol:
esımde sevmez hatta cebıne mesaj gelır tutarınız fatura gondermeye degmeyecek kadar az dıye:roflol::roflol::roflol:
2 3 ayda bır fatura gonderırler aylık 10lıra gelır veya gelmez oda vergıler algılar yoksa oda yok.
hıc bana cekmemıs cenesı:roflol::roflol::roflol:
6 yıl çıktık canım mesajlar bitmezdi 15 günde 5000 bedava mesajın yetmediğini biliyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi nerdeee.arıyor sağolsunda ben msj atsın istiyorum
biz kadınlara yaranılmıyor
15 gunde 5000mesaj :1shok:
1 ayda 10000mesajkafamçokkarıştı
1 yılda 120000mesaj-tatlicadiarzu-
6 yılda 720000mesaj demektır anam
eeeeeeeeeee okadar mesajlasıp konusursan sımdı de mesaj yazacak bısey bulamaz adam :roflol::roflol:
sunu ıdarelı kullansanızda sımdı boyle olmasa olmazmı:roflol::roflol::roflol:
hg canım nasılsın................iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız ben yokken sayfalar dolup taşmış anacım şaşı olcam sayfalara bakmaktan
öptüm kızlar hepinizide
bence bu söz tam bu topiğe göre paylaşmak istedim sizlerle canlarım :)
sizi kıskandım bende eşime mesaj attım kızlar..
kocişime şeker kociş napıo yazdım..
onun cevabını yazıorum size...
bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........
sizi kıskandım bende eşime mesaj attım kızlar..
kocişime şeker kociş napıo yazdım..
onun cevabını yazıorum size...
bu yaralı kalbim senin için atıyor.sensiz geçen her günüm özlemine özlem katıyor.bu beden her gün sana kavuşacagı gün yaklaşsın diye yatıyor.seni seviyorum ruhum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?