''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

kiz yaksinda kizda uyuyo kendide yatsaydi kizim erken kalkiyo o uyuyo kizimda yattimi o kalkiyo cokkk ters birisi yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman napıcan anacım iyi ya da kötü işte hepsi böyle erkeklerin. hepsini bir kötü yanı var. dört dörtlük koca bulmak zor kaydirigubbakcemile3 Allah aramızdaki sevgiyi daim etsin gerisi boş valla Ya bi de sevmeseydik ozaman nasıl katlanırdık bu hayata.

sevmediğimiz insanlara evlendirilseydik napardık di mi?çok şükür kocişlerimizle evlenmişiz:asigim:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sevmediğimiz insanlara evlendirilseydik napardık di mi?çok şükür kocişlerimizle evlenmişiz:asigim:

evet iyiki istedigimizle evlendik :jeyyar: :jeyyar:

evet tatlım. ben eşimle evlenmek için çok uğraştım ailem hiç istemedi. onun için değerini bilirim kocişimin :asigim: sende sonuçta 6 sene beklemişsin kocişini. Rabbim yuvalarımızn huzurunu daim etsin inş :Saruboceq:

slm şekerlerim...................

selam tatlım hoşgeldin :1hug:

amin canım benim ailemde istememişti ama nihayet evlendik
isterse bilmesinler değerimiziklava:

slm nasılsın?
bişey sorcam eşin askerde yada iş için yurtdışında falan mı?kusura bakma başından beri takip edemediğim için

canım eşim astsubay bizim tainimiz çıkçaktı çıkmadı sonra ara tain geldi o araada lojmanlar doldugu için ve eşime kurs çıktıgı için biz gidemedik ekimden beri ayrıyız eşim geldi sürekli izinleri vardı şimdi izin yok biz gidiyoruz yanına 1 myaısta kursumuz bitiyo kurs bitince boş lojman olursa gidicez olmazsa lojman bekliycez canım......

Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallah

selamlar kocıskolarının sultanlarıııııııı
nabersınız canlarım?
herkes ıyıdır ınsaallah guzel bır pazar gunu yasamıssınızdır umarım
herkese ıyı aksamlar dılıyorum

nabersınız canlarım?

iyi akşamlar sanada canım
ben bugün keyif yapıp oturuyorum kociş sabahtan beri işte
sen nasılsın?minik kuşların nasıl?

iyi akşamlar sanada canım
ben bugün keyif yapıp oturuyorum kociş sabahtan beri işte
sen nasılsın?minik kuşların nasıl?

sagolasın canım
ohh oh keyıf yap bakalım enıste calıssın bugun sen dınlen :roflol:
sagol canım bende ıyı olmaya calısıyorum sızlerınde canını sıkmak ıstemıyorum da dun cenazeden cok etkılendım sanırım gece cok uyumadım gozumu kapattıgımda dedemın soluk bembeyaz olmus o cesetını gordum.olumun sogukluguyla yuz yuze geldım gece hem rahatsızdım terledım nefes alamadıgım ıcın sık sık uyandım arada daldıgımda dedemın yuzu gozumun onune geldı sacma sapan bır ruh halındeyım aslında.
kuşlarım cok sukur ıyıler canım bıraz gezdırdık dolastılar evde yemek derdıyle ugrasmayım dıye yemek yedık geldık 8 olsunda yatacaklar tv bakıyorlar sımdı
sende ıyısındır ınsaallah?

bende dedemi 10 yıl önce kaybettim Allah rahmet eylesin çok seviyordum rüyaarıma girmişti hep.Allah yerlerinde dinlendirsin,mekanları cennet olsun inşallah
iyiyim bende çok şükür biraz ev toparlama,bulaşık,çamaşır biraz da kk günü bitirdim işte

sızlerınde bası sagolsun canım allah mekanını cennet kılsın ınsaallah
masaallah hamaratım benım napacaksın ıste dunya telası ıs guc bıtmıyor valla
allah yardımcımız olsun
ben kacıyorum bıraz kızların 3 dk gectı uyku saatlerı:roflol::roflol:
yatırıp geleyım sonrada ben sızacagım
gorusmek uzere sımdılık hoscakal canım

iyi geceler canım görüşürüz
tatlı kızlarını öp benim içimde

nabersınız canlarım?

valla benim için çok süper bir gündü kuşummm. ilk kez pazar günü kk daydım. arkadaşlarımla konuştum. arada iş yaptım. kocişimle pazara gittik balık aldık. birlikte balkonda pişirdik az önce de afiyetle yedik çok seviyorum onu çokkkk yanımdayken huzurlu ve güvende oluyorum :asigim:

tatlım çok kafana takmamaya çalış. rüyalar tamamem psikolojik biliyorsun. çok üzüldüün için sanıyorum ufak bir tramva yaşıyosun ama emin ol en kısa sürede düzeleceksin. hiç kafana takma. gece yatarken duanı oku rüyanda başka şeyler görmeyi hayal ederk uyu. ben hep öyle yaparım. mesela kabus gördüğümde hemen eşimle evleneceğimiz günleri hayal ederek uyurdum :asigim: şimdi de bebeğimizi hayal ederek uyuyorum kabus falan görmüyorum. sende kızlarının büyüdüğünü evlendiklerini fala hayal et mesela kuşum. Rabbimde sabırlar versin acını hafifletsin. öpüyorum canım seniii Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
iyi geceler canım görüşürüz
tatlı kızlarını öp benim içimde

sagolasın canım benım tesekkurler edıyorum
yattılar ıkısıde uyuyorlar sımdı borcum olsun sabah operım senın ıcınde canım

ohh ohh masaallah sekerım eeeee artık evındede net var tabı kksız kalmıyorsun
esın yanında balıgıda yedın kkda ustune kahve tadında keyfıne dıyecek yok canım benım
en kotu gununuz boyle olsun ınsaallah canım
evet canım psıkolojık bılıyorumda ıste olum yaa soguk otesı yok kım olursa olsun aynısını hıssedıyorum.rabbım hayırlısını versın ınsaallah hakkımızda canım hepımızın
bende cok yapardım onu evlenmeden once esımle evlenecegım gunu hayal eder olumsuzluklardan sıyrılıp cok guzel uykuya dalar sabaha cok mutlu umutlu baslardım gune.
cok sukur evlendıkden sonra kotu seyler yasamadıgım ıcın cok sık yapmıyorum ama eskı bır alıskanlık olsa gerek kucukde olsa hayallerım var ve aksamları onları dusunup uykuya dalmayı sevıyorum.
hayallerımızın gerceklesmesı dılegıyle ınsaallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnn bitanemmmmmm :Saruboceq: :1hug: bu hayatta en güzel hayal sevdiğin kişi ile kavuşacağın günü hayal etmek bence :asigim: biz evlendik eşimle. düğün salonundan eve geldik. imam nikahı falan yapıldı. herkes çıktı kapıyı kapattık sonra birbirimize sarılıp ağladık aşkımla. var mı öyle güzel bir duygu :asigim: bi de bizim evlenmemiz çok problemli olmuştu. o anki rahatlığı, mutluluğu ve huzuru ömrüm boyunca yaşamamıştım :asigim: şimdide bebeğimi kucağıma alacağım anı hayal ediyorum hep. inş kısa süre sonra bu hayalimde gerçek olur :Saruboceq:

ya var ya dediğin gibi bu interneti niye almamışım ben eve daha önce. kk evdeyken daha da bi güzel kaydirigubbakcemile3 telefon çalmıyo, patron geldi derdi yok kaydirigubbakcemile3 niye akıl edememişim ben bunu daha önce. kocişim oturuyo maç izliyo. bende yanına oturdum size yazıyorum çayımda ateşteee ohhhhhhh :roflol:

yazdıklarını okurken sankı yasadıklarım aklıma geldı bırden eksıgı var fazlası yok canım aynen.
bızde sorunlarla karsılastık ılk donemler nısanlandıktan sonra sorun yaratamadılarsada malum ev esya vs gıbı konularda burnumuzdan getırerek sorun yaratmayı basardılar ıkı tarafta.nıkahtan eve geldık kapımızı kapattık sarılıp bır yattık 3 anam gece yarısı olmus.:jeyyar::jeyyar:
sonrası ozel anlatamam:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
esımı gucumu ve evımın bana aıt oldugunu hıssettıkden sonra 9 ay nısan donemınde yatattıklarının acısını cıkardım ben alınan esyalardan sınırıme dokunanları attım yenısını aldım bazısınıda allah nasıp ederse su arabanın borcu bıtsın bu yıl halledecemkötükedihüsokötükedihüso
(gercı bır yemek odası kaldı atacagım da)
ıntıkam soguk yenen bır yemektır dıyorum benkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
allah hayırlısını versın ınsaallah hakkımızda canım hepımızın
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu arada cok guldum kıs evde kk guzel gıdıyor demı:roflol::roflol::roflol:
gec olsunda guc olmasın canım benım bak sende katıldın bızım kervana artıkın hayırlısı bakalım

minikcim kardeşmiyiz biz yoksa anacım kaydirigubbakcemile3 bizimde mobilyalar falan sorun oldu aynen bende temizliyorum eşyaları param yettikçe ufak ufak yeniliyorum. hiç sevmiyorum çünkü ben beğenmedim bu eşyaları inş kendi istediklerimi de alabileceğim. yanlız bi noktada uymadı hikayeler. biz sarıldık ama 3 e kadar yatmadık canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşimin okadar bekleyecek durumu yoktu kaydirigubbakcemile3 hala hatırladıkça mutlu oluyorum o günleri yaaa nekadar sorun olursa olsun kocacığının yanında olmak başka bişey :asigim:

ben aranıza katıldım. internette aldım. şimdi tek eksik kız çocuk kaydirigubbakcemile3 onu da yaptımmı tam olucak. sizin öbür topiğe de el attımı benden iyisi yok yewrimmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…