• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmm Şeniz eve internet bağlandı. ama kimsecikler yok. olsun artık hep burdayım 24 saat kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

ıyı aksamlar canlarım ben geldım
bıraz rahatsızım ama sızlere bakmadan duramadım cok kalamayacagım ama kıs kıyamet bır hava vardı ayaklarımı usuttum ve bobreklerım dehset agrıyor
erken yatmak dınlenmek ıstıyorum
sızler ıyısınızdır ınsaallah
hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum
gorusmek uzere

bıraz rahatsızım ama sızlere bakmadan duramadım cok kalamayacagım ama kıs kıyamet bır hava vardı ayaklarımı usuttum ve bobreklerım dehset agrıyor
gorusmek uzere

geçmiş olsun minikcim dikkat et kendine tatlişkom Şeniz Şeniz

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmm Şeniz eve internet bağlandı. ama kimsecikler yok. olsun artık hep burdayım 24 saat kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

ohh evde internet baska güzel sey varmi en fazla onla zaman geciriyorsun :roflol: :roflol: :roflol:

gorusmek uzere

hosgeldin tekrardan ayagina sicak su torbasi koy biraz rahatlarsin canim yat uyu sabaha iyi ol ona göre :oklava: :oklava: :roflol: :roflol:

gorusmek uzere

hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun
acil şifalarrrr:Saruboceq:a.s.dinlen tatlım
ayaklarını sıcak tut aman bütün gece sızlayabilir canım
tekrar geçmi olsuna.s.

amanda aman kimler gelmişŞenizŞeniz
hayırlı olsun tatlım:lepi:enişte yandı haberi yok seni pc başından ayıramayacak :roflol::roflol::roflol:
ama bizim için süper haberrrhihoyyythihoyyytherzaman bizimlesinkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun minikcim dikkat et kendine tatlişkom Şeniz Şeniz

cok sagolasın canım benım
tesekkurler edıyorum senınde netın hayırlı olsun canım bu arada
hadı bakalım pcde geceleyenler kervanına hosgeldın:roflol::roflol:

ohh evde internet baska güzel sey varmi en fazla onla zaman geciriyorsun :roflol: :roflol: :roflol:

hosgeldin tekrardan ayagina sicak su torbasi koy biraz rahatlarsin canim yat uyu sabaha iyi ol ona göre :oklava: :oklava: :roflol: :roflol:

cok sagol canım benım allah razı olsun
bak oklavaları gordum ıyılestım sekerrrrr senın korkuna:roflol::roflol:

hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun
tekrar geçmi olsuna.s.

hayırlı olsun tatlım:lepi:enişte yandı haberi yok seni pc başından ayıramayacak :roflol::roflol::roflol:
ama bizim için süper haberrrhihoyyythihoyyytherzaman bizimlesinkaydirigubbakcemile3

sagolasın canım arkadasım cok tesekkurler edıyorum sanada
evet canım gece yatarken koydum rahatladım baya bırde su burnum acılıp koku alabılsem tam super olacak :roflol::roflol:

gunaydınlar ıyı pazarlar canlarım erkenden kalktım bugun yatakta dolandım durdum baktım esımede rahat vermıyorum kalkıp pcde takılayım barı dedım
guzel bır pazar gunu dılıyorum hepınıze sekerler
enıstelerımede ıyı ıstırahatler dılıyorum
calısanlara allah kolaylıklar versın ınsaallah

evet canım bakalım artık hep buaralarda olacağım konuşacağız bol bol delikafadulden

hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun
tekrar geçmi olsuna.s.

sağol yewrimmmmmm Şeniz Şeniz evet tatlım ama akşam uyumuş kalmışım bünye daha alışamadı internete :roflol: zamanla alışacağım bakalım öpüldün Şeniz

cok sagolasın canım benım
tesekkurler edıyorum senınde netın hayırlı olsun canım bu arada
hadı bakalım pcde geceleyenler kervanına hosgeldın:roflol::roflol:

cok sagol canım benım allah razı olsun
bak oklavaları gordum ıyılestım sekerrrrr senın korkuna:roflol::roflol:

sagolasın canım arkadasım cok tesekkurler edıyorum sanada
evet canım gece yatarken koydum rahatladım baya bırde su burnum acılıp koku alabılsem tam super olacak :roflol::roflol:

valla dün pek geceleyemedim uyumuş kalmışım minikim. ama çok yorgundum dün telefoncular, inretnetçiler, elektrikçiler bir de kayınvalidem geldi yanlız kalmayayım diye ev fenaydı kaydirigubbakcemile3 akşamda kaynım geldi. yemek yedik çay içtik. o gitti baktım kimsecikler yok uyumuşum şimdi uyandım. kocişim hala uyuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gunaydınlar ıyı pazarlar canlarım erkenden kalktım bugun yatakta dolandım durdum baktım esımede rahat vermıyorum kalkıp pcde takılayım barı dedım

günaydın bitanemmmmmmmm Şeniz ben sana çok üzüldüm Allah başıma verdi galiba nasıl hastayım. grip olmuşum. bu kış ilk kez grip oldum. inş atlatırım çabucak kafamçokkarıştı

evet canım bakalım artık hep buaralarda olacağım konuşacağız bol bol delikafadulden

sağol yewrimmmmmm Şeniz Şeniz evet tatlım ama akşam uyumuş kalmışım bünye daha alışamadı internete :roflol: zamanla alışacağım bakalım öpüldün Şeniz

valla dün pek geceleyemedim uyumuş kalmışım minikim. ama çok yorgundum dün telefoncular, inretnetçiler, elektrikçiler bir de kayınvalidem geldi yanlız kalmayayım diye ev fenaydı kaydirigubbakcemile3 akşamda kaynım geldi. yemek yedik çay içtik. o gitti baktım kimsecikler yok uyumuşum şimdi uyandım. kocişim hala uyuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın bitanemmmmmmmm Şeniz ben sana çok üzüldüm Allah başıma verdi galiba nasıl hastayım. grip olmuşum. bu kış ilk kez grip oldum. inş atlatırım çabucak kafamçokkarıştı

günaydınnnnn tatlıma.s.
geçmiş olsun canım acil şifalarr:1hug:
teşekkürler canım sanada güzel bir pazar diliyorum şekerrrra.s.a.s.

iyi pazarlar şekerlerrrr
eniştelerlegüzel vakitlerrr geçirmeniz dileğiyle
çalışanlarada kolay gelsin
ben ayrı takılcam bugün kızgınım aşkıma
küçük bir tartışmamız olmuştu dün gereksiz uzattı bende kızdım bakalım ne kadar uzyacak
sizlere güzel bir gün diliyorum

günaydin kizlar nasilsiniz hala agzim ayriliyo uykummu var ne
sagolsun esim sabah kalkarkallkmaz sobayi yakti gürültüyle uykumu alamadim
hepinize iyi pazarlar diliyorum

iyi pazarlar şekerlerrrr
küçük bir tartışmamız olmuştu dün gereksiz uzattı bende kızdım bakalım ne kadar uzyacak

ahhh bitanemmmmm :teselli: üzülme lütfen. inş aranız hemencik düzelir :Saruboceq:

günaydin kizlar nasilsiniz hala agzim ayriliyo uykummu var ne
sagolsun esim sabahkalkarkallkmaz sobayi yakti gürültüyle uykumu alamadim
hepinize iyi pazarlar diliyorum

öğlen oldu tatlım. enişte sabah kalkmış ne güzel sobayıda yakmış. adam sana yaranamıyo bacımmmm kaydirigubbakcemile3

ahhh bitanemmmmm :teselli: üzülme lütfen. inş aranız hemencik düzelir :Saruboceq:

öğlen oldu tatlım. enişte sabah kalkmış ne güzel sobayıda yakmış. adam sana yaranamıyo bacımmmm kaydirigubbakcemile3

soğol canıma.s.Şeniz
daha kızğınlıktan üzülme faslına geçemedim:jeyyar:geçermiyim onuda bilmiyorum:roflol::roflol:

merhaba hanımlar
pek uğrayamıyorum ama inanın aklım hep sizlerde:1hug:
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum öpüldünüza.s.a.s.a.s.a.s.

iyi pazarlar şekerlerrrr

bosver canım sıkma canını olur arada boyle seyler
sende kafa dınle ayrı takıl aksama barısırsınız:jeyyar::jeyyar:

kiz yaksinda kizda uyuyo kendide yatsaydi kizim erken kalkiyo o uyuyo kizimda yattimi o kalkiyo cokkk ters birisi yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back