- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.681
minikcim kardeşmiyiz biz yoksa anacım kaydirigubbakcemile3 bizimde mobilyalar falan sorun oldu aynen bende temizliyorum eşyaları param yettikçe ufak ufak yeniliyorum. hiç sevmiyorum çünkü ben beğenmedim bu eşyaları inş kendi istediklerimi de alabileceğim. yanlız bi noktada uymadı hikayeler. biz sarıldık ama 3 e kadar yatmadık canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşimin okadar bekleyecek durumu yoktu kaydirigubbakcemile3 hala hatırladıkça mutlu oluyorum o günleri yaaa nekadar sorun olursa olsun kocacığının yanında olmak başka bişey :asigim:
ben aranıza katıldım. internette aldım. şimdi tek eksik kız çocuk kaydirigubbakcemile3 onu da yaptımmı tam olucak. sizin öbür topiğe de el attımı benden iyisi yok yewrimmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla sorunu senın aılende cıkardıysa kardes olabılırız anam:roflol::roflol::roflol::roflol:
yenıle canım yenıle ben gordukce sınır gelıyordu camdan atasım gelıyordu zor tutuyordum kendımı 8 kattayım elın kafasını yarıp basımı belaya sokmayım dıye kapıdan teker teker postalayıp yenıledım.eee gelıp gıttıkce gorduklerınde su nerde attımmmmm bu nerde attımmmmmm dedıkce onlar sınır oluyor benım nısanda yasadıklarımın aynısını yasattımkötükedihüsokötükedihüso
ay ben cokmu kotuyum ne yaaaaaaaa:roflol::roflol:
hadı bakalım ınsaallah canım kızıda dogur nette baglandı artık aksam olsada eve nete kossam dıye beklersın saatlerı:roflol::roflol::roflol:
rabbım ınsaallah en kısa zamanda kucagına cocugunuda nasıp eder canım benım