- Konu Sahibi minik kuslarim
görüşürüz iyi geceler canım
hadi eniştemin gözleri yolda kalmasın
hadi eniştemin gözleri yolda kalmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: çok süper minik kuşum yaaa :roflol: bayıldım paylaşımın için teşekkür :roflol:aynen valla bukadar mı doğru olur :roflol:
ben kaçıyorum canlarım yavaş yavaş işleri toparlayayım eve gideyim. hepinizi öpüyorummmm yarın görüşmek üzere Şeniz Şeniz
tırsar zaten o benim bu muhteşem bakışlardan :roflol: neyse muhabbet süper ama eve gitmem lazım tatlım.koşayım da kocişime kavuşayım :asigim: öpüyorum canikom seni yarın görüşürüz Şeniz
süpersin minikcim ya
çok güzel bir anlatım:)))))))))))))))))))))
teşkkürler canım
ÇERÇEVENİN ARKASINDAKİ MEKTUP
Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim… Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.
Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, “Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri” derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.
97′in bir gecesinde nefsime yenik düşerek bir başka kadınla iişkim oldu. Kendimi hiç affetmeyeceğim bir hata idi yaptığım. Hayatımın hiç unutmayacağım bir pişmanlık anıydı yaşadığım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.
Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: “Biliyorum” dedi.
İzmir’e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum . yine… Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. - A. - R. - K. - A. - S. - I. - N. Gerisi için yılları yetmemişti.
Ama sanırım “Arkasına bak” yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.
İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.
1997′deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:
“14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, ALINTIDIR....
CANLARIM AZ ONCE GULDUK SIMDIDE BIRAZ DUYGULANALIM ISTEDIM
HER OKUDUGUMDA ETKILENDIGIM BIR HIKAYEDIR.
günaydınlar,
hayırlı sabahlar
şekerler,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
eniştelere hayırlı işler
acıktık kahvaltı yapacağız
hadi buyrun sizde gelin
görüşmek üzere
defhn canım sen varsın galiba nasılsın datlum
hemen taze ekmek alıp geliyorum canımm cokacimcoook
afiyet bal şeker olsun Şeniz
sağol tatlım,aşkım tereyağlı ekmek hazırlıyor
hadi soğumadan yetişcokacimcoook![]()
burdayım balımmmm Şeniz iyiyim çok şükür. sen nasılsın bakalım? yoksun ortalardaklava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol şekerimmm nekadar düşüncelisin. arkadaş dediğin böle olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mersi şeker ee herılt yane arkadaşımızı ziyeretede geliriz yevrim şakkıdı
bende iyim gülüm
yokum canım ama aklım hep sizde
tatili değerlendiriyoruz kızımla havada dün güzeldi kızlarla çıktım
pazar günüde eşim küçük kızıma baktı bizde anne kız (büyük kızımla) dolaştık
ama artık buralardayım tatlıımmm
görüşmek üzere mucxxx:1hug:a.s.
mersi şeker ee herılt yane arkadaşımızı ziyeretede geliriz yevrim şakkıdı
günaydın hepinize
güzel birgün diliyorum