''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

geçmiş olsun canım
evet ya haklısın herkes gezmeyemi gitti acaba diyorum:uhm:
ne de olsa okullar tatil oldu ya
kimsecikler yok topiklerde:çok üzgünüm:
ama inatla ve zevkle ben burdayımkaydirigubbakcemile3
sizde benim gibi olunkaydirigubbakcemile5

sağol canikom Şeniz
valla bende burdayım hep. ama geceleri ve haftasonu giremiyorum evde internet yok :çok üzgünüm: ama en kısa sürede alıp 24 saat online olacağım kaydirigubbakcemile3
herkes kocasıyla kavga etti sanırım topiği lanetlediler :roflol: :roflol:
kızlarrrrr kocalarınıza kızabilirsiniz ama olsun gelinnnn bakın mihriban ve ben burdayızzzzzzz delikafadulden delikafadulden

sağol canikom Şeniz
valla bende burdayım hep. ama geceleri ve haftasonu giremiyorum evde internet yok :çok üzgünüm: ama en kısa sürede alıp 24 saat online olacağım kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr kocalarınıza kızabilirsiniz ama olsun gelinnnn bakın mihriban ve ben burdayızzzzzzz delikafadulden delikafadulden

ayyy şeker allah korusun:Saruboceq: niye kavga edelim ki:jeyyar:
çocuklar da tatilde ya net düşmüyor olabilir
herkes ben değilki nete el koysunyasakkelime
ben sabahtan bu yana buralardayım
üstelik aşkımda izinli evde

ayyy şeker allah korusun:Saruboceq: niye kavga edelim ki:jeyyar:
çocuklar da tatilde ya net düşmüyor olabilir
herkes ben değilki nete el koysunyasakkelime
ben sabahtan bu yana buralardayım
üstelik aşkımda izinli evde

tabi canım kavgadan yana değiliz ama herkes sır oldu birden. insanın aklına sadece kavga edebilecekleri geliyor kaydirigubbakcemile3 herkes sen değilki anacım :jeyyar: hem evde kocişi idare et hem çocuklara laf geçir sengözlerimebaksanab maşallah bundan sonra seni örnek alıyorum idolümsünnn kamileee kaydirigubbakcemile5

tabi canım kavgadan yana değiliz ama herkes sır oldu birden. insanın aklına sadece kavga edebilecekleri geliyor kaydirigubbakcemile3 herkes sen değilki anacım :jeyyar: hem evde kocişi idare et hem çocuklara laf geçir sengözlerimebaksanab maşallah bundan sonra seni örnek alıyorum idolümsünnn kamileee kaydirigubbakcemile5

sağolasın şekerim de
sonra işler yolunda gitmeyince
beni suçlamassın demi şekerim:roflol::roflol::roflol:

Merhaba kızlarrrrrr Şeniz haftasonu pek takılmamışsınız topikte. bende dedim gene döktürmüşlerdir ama hayal kırıklığına uğradım :çok üzgünüm:

minikkuşum paylaşımın da süper bayıldım. valla dedim nekadar çok şeye üzülüyormuşum :mymeka:

ya kızlar ben dün akşam bir düştüm ama anlatamam banyoda ayağım kaydı. bacağım hala ağrıyor. çok fenayım yaaa :çok üzgünüm:

canım cok gecmıs olsun
dıkkat et kendıne aman dıyım
bende hamısken bır dustum banyoda belım ve kolum haftalarca agrımıstı cok kotuydum
tekrardan gecmıs olsun canım

geçmiş olsun canım
evet ya haklısın herkes gezmeyemi gitti acaba diyorum:uhm:
ne de olsa okullar tatil oldu ya
kimsecikler yok topiklerde:çok üzgünüm:
ama inatla ve zevkle ben burdayımkaydirigubbakcemile3
sizde benim gibi olunkaydirigubbakcemile5

valla sekerım sen herkesı gectın masaallahın var
topıklerın guvenlıgını sana emanet edıyorum canım yerimseniben

sağol canikom Şeniz

ay dur kıs
sukur kavga etmedım etmemde ay kıyamam ben askumaaaaaa
canım benım o kavga edılırmı hıc
zatı sessız bır adam kafasına vur elınden al mısalı kıyarmı ınsan hıc oyle bırıne
hafta sonu mısafırım vardı dun gezmelerdeydım bugun arkadasım geldı o gıttı evı toparladım derken ancak vakıt bulabıldım canım

canlarım ıyı aksamlar dılıyorum hepınıze
cok yoruldum dunden yemegımde var bıraz dınleneyım askım kocabebegım gelene kadar
gorusmek uzere ınsaallah sekerler
aksam gıremezsem herkese ıyı geceler dılıyorum
hafta sonu mısafır gezme bugunde arkadasım derken ders yapmadım
aksam kızlar uyusun bıraz calısayım dıyorum ınsaallah yorgunluktan uyuyup kalmazsam
opuyorum herkesı

canım cok gecmıs olsun
dıkkat et kendıne aman dıyım
bende hamısken bır dustum banyoda belım ve kolum haftalarca agrımıstı cok kotuydum
tekrardan gecmıs olsun canım

ay dur kıs
sukur kavga etmedım etmemde ay kıyamam ben askumaaaaaa
canım benım o kavga edılırmı hıc
zatı sessız bır adam kafasına vur elınden al mısalı kıyarmı ınsan hıc oyle bırıne
hafta sonu mısafırım vardı dun gezmelerdeydım bugun arkadasım geldı o gıttı evı toparladım derken ancak vakıt bulabıldım canım

sağol bitanem valla nasıl düştüm hala hatırladıkça ölücem korkudan :çok üzgünüm: bi de hamile olma ihtimalim var onun içinde korktum zaten. neyse inşallah geçecek ağrılar ama zorlayacak beni :çok üzgünüm:

benim kocişte aynı kız. kafasına vur ekmeğini al kaydirigubbakcemile3 insan ağız tadı ile kavga bile edemez yani okadar sakin kaydirigubbakcemile3 Allah kocişlerimizle aramızı hiç bozmasın inşallahhh :Saruboceq: hepimiz gül gibi geçinelim Rabbim onlara da uzun ömür versin aminnnn :Saruboceq:

canlarım ıyı aksamlar dılıyorum hepınıze
cok yoruldum dunden yemegımde var bıraz dınleneyım askım kocabebegım gelene kadar
gorusmek uzere ınsaallah sekerler
aksam gıremezsem herkese ıyı geceler dılıyorum
hafta sonu mısafır gezme bugunde arkadasım derken ders yapmadım
aksam kızlar uyusun bıraz calısayım dıyorum ınsaallah yorgunluktan uyuyup kalmazsam
opuyorum herkesı

iyi akşamlar canımmmmm yarın görürşürüz bende çıkarım şimdi öpüyorum seni Şeniz

iyi akşamlar kolay gelsin minik kuşlarım

tesekkur ederım canım sagolasın

sağol bitanem valla nasıl düştüm hala hatırladıkça ölücem korkudan :çok üzgünüm: bi de hamile olma ihtimalim var onun içinde korktum zaten. neyse inşallah geçecek ağrılar ama zorlayacak beni :çok üzgünüm:

benim kocişte aynı kız. kafasına vur ekmeğini al kaydirigubbakcemile3 insan ağız tadı ile kavga bile edemez yani okadar sakin kaydirigubbakcemile3 Allah kocişlerimizle aramızı hiç bozmasın inşallahhh :Saruboceq: hepimiz gül gibi geçinelim Rabbim onlara da uzun ömür versin aminnnn :Saruboceq:

aman dıyım canım dıkkat et bır dr gorun ıstersen
ay ılahı kıs enıstem oyleyse ne dıye adamla kavga edecen kasınıyon sanırım
:roflol::roflol:
amın canım ınsaallah
guzel dıleklerıne katılıyorum
ıyı aksamlar dılıyorum

BIR KADIN NASIL MUTLU EDILIR:
Çok zor değil. BIR ERKEK, BIR KADINI MUTLU ETMEK ICIN YALNIZCA
SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR:
1. bir dost
2. bir yoldaş
3. bir aşık
4. bir ağabey
5. bir baba
6. bir usta
7. bir aşçı
8. bir elektrikci
9. bir marangoz
10. bir muslukcu
11. bir tamirci
12. bir dekorator
13. bir stilist
14. bir seksolog
15. bir jinekolog
16. bir psikolog
17. bir haşere yok edici
18. bir psikiyatrist
19. bir şifacı
20. iyi bir dinleyici
21. bir organizator
22. iyi bir baba
23. çok temiz
24. sempatik
25. atletik
26. sıcak
27. kibar
28. nazik
29. zeki
30. komik
31. yaratıcı
32. şefkatli
33. güçlü
34. anlayışlı
35. hoşgörülü
36. sağduyulu
37. hırslı
38. yetenekli
39. cesur
40. kararlı
41. doğru
42. güvenilir
43. tutkulu
TABI SUNLARI UNUTMADAN:
44. ona düzenli olarak iltifat etmek
45. alışverişi sevmek
46. dürüst olmak
47. çok zengin olmak
48. onu strese sokmamak
49. başka kızlara bakmamak
VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR:
50. kendinden cok ona odaklanmak
51. ona, özellikle kendisi için çok fazla zaman ayırmak
52. nereye gittiğine aldırmadan ona çok fazla yer sunmak
fazla yer sunmak
SUNLAR DA COK ONEMLI: Asla unutulmayacaklar:
53. doğum günleri
54. yıldönümleri
55. onun aldığı kararlar
BIR ERKEK NASIL MUTLU EDILIR!!! :
1. Karnını iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve içkisini verip rahat bırakın
3. Huzursuzluk belirtisi gösterince madde-1 den tekrar başlayın

:roflol: :roflol: ama çok masum bakıyorum yahuu :roflol: ben kocişimi bile o gözlerle kandırdım :jeyyar: :jeyyar:

zavallı eniştem, bir ömür boyu o masum bakışlarla nasıl geçecek
mevlam bol sabır versin ne diyeyim:roflol:
birazda cesaret mi desem acep ama zararı dokunur diye de korkuyor insan:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: çok süper minik kuşum yaaa :roflol: bayıldım paylaşımın için teşekkür :roflol:aynen valla bukadar mı doğru olur :roflol:

ben kaçıyorum canlarım yavaş yavaş işleri toparlayayım eve gideyim. hepinizi öpüyorummmm yarın görüşmek üzere Şeniz Şeniz

zavallı eniştem, bir ömür boyu o masum bakışlarla nasıl geçecek
mevlam bol sabır versin ne diyeyim:roflol:
birazda cesaret mi desem acep ama zararı dokunur diye de korkuyor insan:roflol::roflol:

tırsar zaten o benim bu muhteşem bakışlardan :roflol: neyse muhabbet süper ama eve gitmem lazım tatlım.koşayım da kocişime kavuşayım :asigim: öpüyorum canikom seni yarın görüşürüz Şeniz

ÇERÇEVENİN ARKASINDAKİ MEKTUP

Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim… Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.

Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, “Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri” derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.

97′in bir gecesinde nefsime yenik düşerek bir başka kadınla iişkim oldu. Kendimi hiç affetmeyeceğim bir hata idi yaptığım. Hayatımın hiç unutmayacağım bir pişmanlık anıydı yaşadığım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.

Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: “Biliyorum” dedi.

İzmir’e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum . yine… Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. - A. - R. - K. - A. - S. - I. - N. Gerisi için yılları yetmemişti.

Ama sanırım “Arkasına bak” yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.

İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.

1997′deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:

“14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, ALINTIDIR....

CANLARIM AZ ONCE GULDUK SIMDIDE BIRAZ DUYGULANALIM ISTEDIM
HER OKUDUGUMDA ETKILENDIGIM BIR HIKAYEDIR.

Back