- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
geçmiş olsun canım
evet ya haklısın herkes gezmeyemi gitti acaba diyorum:uhm:
ne de olsa okullar tatil oldu ya
kimsecikler yok topiklerde:çok üzgünüm:
ama inatla ve zevkle ben burdayımkaydirigubbakcemile3
sizde benim gibi olunkaydirigubbakcemile5
sağol canikom Şeniz
valla bende burdayım hep. ama geceleri ve haftasonu giremiyorum evde internet yok :çok üzgünüm: ama en kısa sürede alıp 24 saat online olacağım kaydirigubbakcemile3
herkes kocasıyla kavga etti sanırım topiği lanetlediler :roflol: :roflol:
kızlarrrrr kocalarınıza kızabilirsiniz ama olsun gelinnnn bakın mihriban ve ben burdayızzzzzzz delikafadulden delikafadulden
ayyy şeker allah korusun:Saruboceq: niye kavga edelim ki:jeyyar:
çocuklar da tatilde ya net düşmüyor olabilir
herkes ben değilki nete el koysunyasakkelime
ben sabahtan bu yana buralardayım
üstelik aşkımda izinli evde
tabi canım kavgadan yana değiliz ama herkes sır oldu birden. insanın aklına sadece kavga edebilecekleri geliyor kaydirigubbakcemile3 herkes sen değilki anacım :jeyyar: hem evde kocişi idare et hem çocuklara laf geçir sengözlerimebaksanab maşallah bundan sonra seni örnek alıyorum idolümsünnn kamileee kaydirigubbakcemile5
Merhaba kızlarrrrrr Şeniz haftasonu pek takılmamışsınız topikte. bende dedim gene döktürmüşlerdir ama hayal kırıklığına uğradım :çok üzgünüm:
minikkuşum paylaşımın da süper bayıldım. valla dedim nekadar çok şeye üzülüyormuşum :mymeka:
ya kızlar ben dün akşam bir düştüm ama anlatamam banyoda ayağım kaydı. bacağım hala ağrıyor. çok fenayım yaaa :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
evet ya haklısın herkes gezmeyemi gitti acaba diyorum:uhm:
ne de olsa okullar tatil oldu ya
kimsecikler yok topiklerde:çok üzgünüm:
ama inatla ve zevkle ben burdayımkaydirigubbakcemile3
sizde benim gibi olunkaydirigubbakcemile5
sağol canikom Şeniz
valla bende burdayım hep. ama geceleri ve haftasonu giremiyorum evde internet yok :çok üzgünüm: ama en kısa sürede alıp 24 saat online olacağım kaydirigubbakcemile3
herkes kocasıyla kavga etti sanırım topiği lanetlediler :roflol: :roflol:
kızlarrrrr kocalarınıza kızabilirsiniz ama olsun gelinnnn bakın mihriban ve ben burdayızzzzzzz delikafadulden delikafadulden
sağolasın şekerim de
sonra işler yolunda gitmeyince
beni suçlamassın demi şekerim:roflol::roflol::roflol:
ayıp ettin şekerim asla öyle bişey yaparmıyım beennnnn. şu gözlerimdeki masumiyete bi bak :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
canım cok gecmıs olsun
dıkkat et kendıne aman dıyım
bende hamısken bır dustum banyoda belım ve kolum haftalarca agrımıstı cok kotuydum
tekrardan gecmıs olsun canım
ay dur kıs
sukur kavga etmedım etmemde ay kıyamam ben askumaaaaaa
canım benım o kavga edılırmı hıc
zatı sessız bır adam kafasına vur elınden al mısalı kıyarmı ınsan hıc oyle bırıne
hafta sonu mısafırım vardı dun gezmelerdeydım bugun arkadasım geldı o gıttı evı toparladım derken ancak vakıt bulabıldım canım
canlarım ıyı aksamlar dılıyorum hepınıze
cok yoruldum dunden yemegımde var bıraz dınleneyım askım kocabebegım gelene kadar
gorusmek uzere ınsaallah sekerler
aksam gıremezsem herkese ıyı geceler dılıyorum
hafta sonu mısafır gezme bugunde arkadasım derken ders yapmadım
aksam kızlar uyusun bıraz calısayım dıyorum ınsaallah yorgunluktan uyuyup kalmazsam
opuyorum herkesı
iyi akşamlar kolay gelsin minik kuşlarım
sağol bitanem valla nasıl düştüm hala hatırladıkça ölücem korkudan :çok üzgünüm: bi de hamile olma ihtimalim var onun içinde korktum zaten. neyse inşallah geçecek ağrılar ama zorlayacak beni :çok üzgünüm:
benim kocişte aynı kız. kafasına vur ekmeğini al kaydirigubbakcemile3 insan ağız tadı ile kavga bile edemez yani okadar sakin kaydirigubbakcemile3 Allah kocişlerimizle aramızı hiç bozmasın inşallahhh :Saruboceq: hepimiz gül gibi geçinelim Rabbim onlara da uzun ömür versin aminnnn :Saruboceq:
gördüm şekerim gördüm ama
bu masumiyetten azcık tırstım gibi:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: ama çok masum bakıyorum yahuu :roflol: ben kocişimi bile o gözlerle kandırdım :jeyyar: :jeyyar:
zavallı eniştem, bir ömür boyu o masum bakışlarla nasıl geçecek
mevlam bol sabır versin ne diyeyim:roflol:
birazda cesaret mi desem acep ama zararı dokunur diye de korkuyor insan:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?